2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba

Benim bildiğim son ürünler de artık yazmıyorlar ama açılmadan 2 seneye kadar dayanıyor.
Eve gidince bende bakayım yazarım akşam sana

Bi kenarında yazıyordu ben de alırken bakmıştım 2024 mü 2025 mi ne yazıyordu eve gidince foto çekip atıcam canım

Benim bildiğim son ürünler de artık yazmıyorlar ama açılmadan 2 seneye kadar dayanıyor.
Eve gidince bende bakayım yazarım akşam sana
Tmm cok sagolun kizlar sizlerden haber bekliyorum

Canim annen de var artik islerin cok hafifler. Gecen baya baya bi odayi doldurmustun masallah Sen artik 30a yaklastin, bu hafta annenle yikama utuleme isini halledersiniz. Ebebegin pamugu iyi diyolar ondan alabilirsin. Ben de ondan aldim. Bez, islak bez ve pisik kremi tamamen sana kalmis. Ben prima ve mustela kullanmayi dusunuyorum. Slikon uc neden almayi dusundun ki ?

Kuzum dur sakin ol panik yapma öyle . Bu hafta hepsini halledersiniz, annen de gelecekti el birliğiyle toparlarsınız her şeyi
Ben online almadım burda eczaneden aldım ama online alacaksan da orjinalliğini sorgulaman icin bi uygulama attım canım ordan kontrol edebilirsin . Merhaba bebek seti bence mantıklı , günlük çözüm seti var bi de onda losyon yok. Merhaba bebek setinde losyon da var . Ben o sete ek yenidoğan icin köpük şampuan da aldım Konak tedavisinde cok etkili olduğunu okumuştum, pişik kremi de yine mustela aldım. Alt temizleme pamuğunu e bebekten baby me marka aldım gayet güzel duruyor . Oda nemlendirici dediğin buhar makinesi ise eğer , deerma marka alacağım henüz modele karar vermedim ama xiaomi ninmiş o da kötü çıkacağını sanmıyorum . Islak mendil ilk etapta pamuk kullanacağım icin çok almayı düşünmüyorum sanırım prima alacağım bezle beraber . Silikon meme ucunu anlamadım göğüs kalkanı mı demek istedin?

Aynen canım sağolsun bugün temizlik yaptı. Yıkama ütüleme işlerine başlayacağız yarın deterjan gelince. Bir yandan da çanta hazırlığı falan olacak. Çok gerildim ama

Mustela alacağım ben de. Merhaba bebek diye bir set var. Aslında bilindik biryerden almak istiyordum eczane falan. Çıkamıyorum da. Netten alıcam mecbur inş orjinal çıkarb İçindekiler yeterli olur sanırım ilk etapta.

Benim göğüs uçlarım yok canım. Mercimek tanesi kadar bir de göğüslerim baya büyük. Süt gelince balon gibi şişip gerilecek muhtemelen. Kuzenimden biliyorum. Çok gergin ve büyük olduğu için bebek tutamıyordu. Benim de öyle olması muhtemel teyzem de yaşamış aynı sorunu kuzenim uğraşmayıp bıraktı mamayla büyüttü ama teyzemle konuştum silikon ucla emdikçe büyümüş uçları. Sonra rahatça emzirmiş. O yüzden alayım da kaynatıp steril edip atayım çantaya hazır olsun dedim. Doğumdna sonra lazım olunca eczaneden aldırsam steril etmek falan zor olur hastane ortamında diye düşünüyorum

Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba
Kuzum altinda yaziyor, benimkiler de 2024 e kadardi bakmistim.

Canım çok sağol valla kafam allak bullak oldu. Ne araştırabiliyorum ne seçebiliyorum. Kaydettim o siteyi canım. Söylediklerini alıyorum valla direk.
Koruma kalkanı olarak da geçiyor yara olunca emzirmek için kullanılıyor ya ama benim kullanım amacım göğüs ucumun olmayışı olacak

Yaralar icin garmastan pomat kullanacağım tavsiye üzerine , aklında olsun . Lansinoh balm dan da memnun kalanlar var bi tane edin kendine elinin altında kalsın istersen Lansinoh un göğüs ucu çıkarmak icin bi aparatı var ama etkili ve gerekli bir ürün mü bak onu bilmiyorum
https://ty.gl/0gzzdqas0f
Silikon göğüs ucu almadıysan da Philips avent aldım gümüşler pahalı diye , belki bu işimizi görür aklında olsun yorumları güzeldi

Garmastan ı aldım canım sen yazmıştın sanırım yine bu alet niyeyse beni korkutuyor silikon ucla başlayıp olmazsa bunu denerim dediydim. O zaman ben aventten şaşmayayım yine silikon uçta da

Garmastan ı aldım canım sen yazmıştın sanırım yine bu alet niyeyse beni korkutuyor silikon ucla başlayıp olmazsa bunu denerim dediydim. O zaman ben aventten şaşmayayım yine silikon uçta da
Bana da bi korkutucu gelmedi değil garmastana doktor 32.haftada başla yumuşat göğsünü dedi ,şöyle bi araştırdım gerçekten doğum öncesi başlayanlarda yara problemi pek olmuyormuş . Deneyeceğim ben de mutlaka . Kız göğüs pompasını kullanmayı da bilmiyoruz onu bi açıp kursak ya nasıl bişeymiş

Hic gerilme canim annen herseyini ayarlar sen keyfine bak
pembemanolya nın bahsettigi urun takip sistemi uygulamasindan kontrol ettirebilirsin canim.
Zaten bebekler el kadar biseyler, o set gayet yeterli olur. Bi pisik kremi cok uzun sure gitmeyebilir onu da ekstradan alirsin.
Benim de bi meme ucum ice donuk. Yani bebek emdikce cikar diyolar ama yine de bi tane elimizin altinda bulunsa iyi olur.
Sen hic gerilip stres yapma bu dediklerin bi siparise bakar. Inan cokta dusunup kafa yorunca hangisini alacagini sasiriyor insan. O yuzden burasi iyi oluyor

Ya evet bu pompayi birlikte kuralim ama simdi degil. Teyzem bende o gidince daha konsantre olurum. Lutfen kurmak icin beni de bekleyin

Hadi bakalim baslasin hazirliklar Valla ben de gecen mart annelerini okuyayim dedim yani o kadar cok konusma sayfasi var ki gozum korktu

Bende daha hazır hiç bir şey yok
Evde duruyor her şey
Erken doğurmaya kalksam çocuğum ortada kalacak
Martın başında izne çıkacağım sonra olsun dedim hazırlıkları

Bende daha hazır hiç bir şey yok
Evde duruyor her şey
Erken doğurmaya kalksam çocuğum ortada kalacak
Martın başında izne çıkacağım sonra olsun dedim hazırlıkları

Benimde oyle canim izne cikinca halledersin bende dogum iznine 7 subatta cikacaktim ama isler kotu olunca maalesef raporla geciriyorum haftalari ve evde olmak kesinlikle cok cok rahatlik isyerinde meger ne cok yoruluyormusum oturdugum halde

Benimde oyle canim izne cikinca halledersin bende dogum iznine 7 subatta cikacaktim ama isler kotu olunca maalesef raporla geciriyorum haftalari ve evde olmak kesinlikle cok cok rahatlik isyerinde meger ne cok yoruluyormusum oturdugum halde

Onu hiç deme şampiyon ya.
Bende oturuyorum bütün gün ama sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor :/

Evde olsam da yatsam keşke diyorum ama daha 6 haftam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…