2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bana bi konuda akıl verin
Şimdi bebek odasını aldık biz büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop olarak. Ama eşimin eğitim bitiminden sonra Eylül gibi tayin olma ihtimalimiz var. Yerimizde de kalabiliriz. %50-50.
(Eşimin bırakıp geleceğine dair inancım pek kalmadı artık )
Yanımıza da park yatak aldım malum.
Ama yavrumun eşyalarını koymaya hiç yerim yok. O yüzden en son dedik ki sadece gardrobu kurduralım yatak odasına yanımıza. Bir komidini kaldırırsam park yatakla ikisi sığıyor. Diğerlerini artık kalırsak buraya, gidersek de gittiğimiz yerde kurdururuz dedik hiç açılmadan. Nakliyesi de kolay olur.
Ama şimdi bi heveslendim nedense oda yapmaya ama kurdurup da 4-5 ay sonra taşıtmak da mantıksız biliyorum ki ilk aylar zaten park yatakla yanımda yatacak. Gördüğünüz üzere herşeyin mantıklı açıklamasının farkındayım ama bir kaç gündür içinden çıkamıyorum

Canıım ben olsam durum netleşene kadar hepsini kurmazdım zaten çocuk ilk doğduğunda hep bizim yanımızda olacak park yatağı ve dolabını kurmak bence daha mantıklı . Mobilyalar sök çıkar yapınca ömürleri azalıyor hem bi dünya uğraş çıkarıyor . Bizim de doğumdan 3-4 ay sonra şu an bulunduğumuz evden taşınma ihtimalimiz var o yüzden sadece beşik ve şifonyer kuracağız , eğer taşınırsak oraya tam anlamıyla bir oda takımı alıp kuracağız .

Bence de hiç kurma canım. Zaten 4 5 ay hatta daha bile fazla zaman seninle yatacak. Boşuna mobilyanı kurdurup sök tak yaptırma hiç. Yıpranıyorlar daha çok. Eylülden sonraki durumuna bakarsın bence

Canim nacizane fikrim bence simdilik kurma. Malum mobilyalar tasinmalarda zedelenebiliyor. Sonra duruma gore bakarsiniz. Ama cok heves ediyosan kur tabi icinde kalmasin.

Bence de hiç kurma canım. Zaten 4 5 ay hatta daha bile fazla zaman seninle yatacak. Boşuna mobilyanı kurdurup sök tak yaptırma hiç. Yıpranıyorlar daha çok. Eylülden sonraki durumuna bakarsın bence

Canim nacizane fikrim bence simdilik kurma. Malum mobilyalar tasinmalarda zedelenebiliyor. Sonra duruma gore bakarsiniz. Ama cok heves ediyosan kur tabi icinde kalmasin.

Aklın yolu bir di mi

Kızlar benim bacaklarım görüş alanımdan çıktı yavaş yavaş ayaklarım de çıkmaya başladı
Oyyy cok guzeeel
Kurma bencede canim kurma eskimesin bosuna tak sok esnasinda

Canım mantıklı olan bencede kurmamak, ama benimde oda yapma hevesim olmasına rağmen yapamıyorum şuan. O yüzden senin yerinde olsam durabilirmiydim kurmadan bilemiyorum

Oyyy cok guzeeel

Kurma bencede canim kurma eskimesin bosuna tak sok esnasinda
Öyle yapcam galiba içim içimi yese de
Canım mantıklı olan bencede kurmamak, ama benimde oda yapma hevesim olmasına rağmen yapamıyorum şuan. O yüzden senin yerinde olsam durabilirmiydim kurmadan bilemiyorum
Aslında sadece takımın gardrobunu almaya gittik, diğer parçaları durum belli olunca tamamlarız demiştik. Ne oldu anlamadım eşim takımı aldı
Gardrop perşembe geliyor artık yatak odama kurduracağım onu. Diğerleri Şubat sonu. Dayanamazsam ya da düşük bi ihtimal ama eşim bırakır dönerse onları gelince kurdurur, gardrobu taşırım odasına artık

Kızlar çekmece içi organizerlerden bakıyorumda kör oldum akşamdan beri aldığınız memnun kaldığınız varsa link atabilir misiniz ondan alayım

Kızlar çekmece içi organizerlerden bakıyorumda kör oldum akşamdan beri aldığınız memnun kaldığınız varsa link atabilir misiniz ondan alayım
Bu markanın ürünlerinden alıcam ben, farklı renk ve modelleri de var. Çekmece ölçümüze göre farklı boyutlarda almayı düşünüyorum büyüklü küçüklü yerleştiririm

Yav maaş bitiyo maaş daha ayın ortasındayız
Hahahahh cok eglendim kiz bugjn sayenizde
cok guzeller canim cok begendim
Tavsanli organizerler bende de var cok guzeller canim kullanisli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…