- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bence DenizKızlar erkek bebeğe isim sizce Bulut mu Deniz mi?
Çok teşekkür ederim canım, cidden kurtuluruz inşallahCok geçmişler olsunİnsallah tez zamanda kurtuluruz şu virüsten bıktık artık diken üstünde yaşamaktan
Canıım ben olsam durum netleşene kadar hepsini kurmazdım zaten çocuk ilk doğduğunda hep bizim yanımızda olacak park yatağı ve dolabını kurmak bence daha mantıklı . Mobilyalar sök çıkar yapınca ömürleri azalıyor hem bi dünya uğraş çıkarıyor . Bizim de doğumdan 3-4 ay sonra şu an bulunduğumuz evden taşınma ihtimalimiz var o yüzden sadece beşik ve şifonyer kuracağız , eğer taşınırsak oraya tam anlamıyla bir oda takımı alıp kuracağız .Kızlar bana bi konuda akıl verin
Şimdi bebek odasını aldık biz büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop olarak. Ama eşimin eğitim bitiminden sonra Eylül gibi tayin olma ihtimalimiz var. Yerimizde de kalabiliriz. %50-50.
(Eşimin bırakıp geleceğine dair inancım pek kalmadı artık)
Yanımıza da park yatak aldım malum.
Ama yavrumun eşyalarını koymaya hiç yerim yok. O yüzden en son dedik ki sadece gardrobu kurduralım yatak odasına yanımıza. Bir komidini kaldırırsam park yatakla ikisi sığıyor. Diğerlerini artık kalırsak buraya, gidersek de gittiğimiz yerde kurdururuz dedik hiç açılmadan. Nakliyesi de kolay olur.
Ama şimdi bi heveslendim nedense oda yapmayaama kurdurup da 4-5 ay sonra taşıtmak da mantıksız biliyorum ki ilk aylar zaten park yatakla yanımda yatacak. Gördüğünüz üzere herşeyin mantıklı açıklamasının farkındayım ama bir kaç gündür içinden çıkamıyorum
Ocağımıza incir ağacı dikildi bu indirimlerden yaWaikiki uygulamada kazı kazan gelmis yine kizlar, mutlaka bakin. Güzel seyler var yine
En başından beri deniz demiştik. Şimdi isimli tulum yaptırcam kararsızlık başladıBence Deniz
Bence de hiç kurma canım. Zaten 4 5 ay hatta daha bile fazla zaman seninle yatacak. Boşuna mobilyanı kurdurup sök tak yaptırma hiç. Yıpranıyorlar daha çok. Eylülden sonraki durumuna bakarsın benceKızlar bana bi konuda akıl verin
Şimdi bebek odasını aldık biz büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop olarak. Ama eşimin eğitim bitiminden sonra Eylül gibi tayin olma ihtimalimiz var. Yerimizde de kalabiliriz. %50-50.
Ama yavrumun eşyalarını koymaya hiç yerim yok. O yüzden en son dedik ki sadece gardrobu kurduralım yatak odasına yanımıza. Bir komidini kaldırırsam park yatakla ikisi sığıyor. Diğerlerini artık kalırsak buraya, gidersek de gittiğimiz yerde kurdururuz dedik hiç açılmadan. Nakliyesi de kolay olur.
Ama şimdi bi heveslendim nedense oda yapmayaama kurdurup da 4-5 ay sonra taşıtmak da mantıksız biliyorum ki ilk aylar zaten park yatakla yanımda yatacak. Gördüğünüz üzere herşeyin mantıklı açıklamasının farkındayım ama bir kaç gündür içinden çıkamıyorum
Canim nacizane fikrim bence simdilik kurma. Malum mobilyalar tasinmalarda zedelenebiliyor. Sonra duruma gore bakarsiniz. Ama cok heves ediyosan kur tabi icinde kalmasin.Kızlar bana bi konuda akıl verin
Canıım ben olsam durum netleşene kadar hepsini kurmazdım zaten çocuk ilk doğduğunda hep bizim yanımızda olacak park yatağı ve dolabını kurmak bence daha mantıklı . Mobilyalar sök çıkar yapınca ömürleri azalıyor hem bi dünya uğraş çıkarıyor . Bizim de doğumdan 3-4 ay sonra şu an bulunduğumuz evden taşınma ihtimalimiz var o yüzden sadece beşik ve şifonyer kuracağız , eğer taşınırsak oraya tam anlamıyla bir oda takımı alıp kuracağız .
Bence de hiç kurma canım. Zaten 4 5 ay hatta daha bile fazla zaman seninle yatacak. Boşuna mobilyanı kurdurup sök tak yaptırma hiç. Yıpranıyorlar daha çok. Eylülden sonraki durumuna bakarsın bence
Canim nacizane fikrim bence simdilik kurma. Malum mobilyalar tasinmalarda zedelenebiliyor. Sonra duruma gore bakarsiniz. Ama cok heves ediyosan kur tabi icinde kalmasin.
Oyyy cok guzeeelKızlar benim bacaklarım görüş alanımdan çıktı yavaş yavaş ayaklarım de çıkmaya başladı
Kurma bencede canim kurma eskimesin bosuna tak sok esnasindaKızlar bana bi konuda akıl verin
Kurban olam yapmayın tükendimKizlar LCWCOM100 koduyla 350 tlye 100 tl indirim veriyormus kosuuun
Canım mantıklı olan bencede kurmamak, ama benimde oda yapma hevesim olmasına rağmen yapamıyorum şuan. O yüzden senin yerinde olsam durabilirmiydim kurmadan bilemiyorumKızlar bana bi konuda akıl verin
Öyle yapcam galiba içim içimi yese deOyyy cok guzeeel
Kurma bencede canim kurma eskimesin bosuna tak sok esnasinda
Aslında sadece takımın gardrobunu almaya gittik, diğer parçaları durum belli olunca tamamlarız demiştik. Ne oldu anlamadım eşim takımı aldıCanım mantıklı olan bencede kurmamak, ama benimde oda yapma hevesim olmasına rağmen yapamıyorum şuan. O yüzden senin yerinde olsam durabilirmiydim kurmadan bilemiyorum
Yav maaş bitiyo maaş daha ayın ortasındayızKizlar LCWCOM100 koduyla 350 tlye 100 tl indirim veriyormus kosuuun
Bu markanın ürünlerinden alıcam ben, farklı renk ve modelleri de var. Çekmece ölçümüze göre farklı boyutlarda almayı düşünüyorum büyüklü küçüklü yerleştiririmKızlar çekmece içi organizerlerden bakıyorumda kör oldum akşamdan berialdığınız memnun kaldığınız varsa link atabilir misiniz ondan alayım
Hahahahh cok eglendim kiz bugjn sayenizdeYav maaş bitiyo maaş daha ayın ortasındayız
cok guzeller canim cok begendimRaflarımızı da sipariş verdik
Bi böyle aldık
https://ty.gl/umy4gx5sil
Bir de altına kitapları ve asılacak eşyaları icin böyle bir şey aldık
Her ikisinin de yorumları çok iyiydi , insallah asınca da güzel dururlarGenel Markalar Ahşap Bebek Çocuk Odası Raflı Elbise Askilik - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Ahşap Bebek Çocuk Odası Raflı Elbise Askilik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tavsanli organizerler bende de var cok guzeller canim kullanisliBu markanın ürünlerinden alıcam ben, farklı renk ve modelleri de var. Çekmece ölçümüze göre farklı boyutlarda almayı düşünüyorum büyüklü küçüklü yerleştiririm
Ocean Home Textile 3 Adet 10 Bölmeli Pembe Çizgili Dolap Çekmece Içi Akordiyon Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Home Textile 3 Adet 10 Bölmeli Pembe Çizgili Dolap Çekmece Içi Akordiyon Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile 3
Ocean Home Textile 3'lü Set Pembe Çizgili Dolap Çekmece Içi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile 3 Adet 8 Bölmeli Pembe Çizgili Dolap Çekmece Içi Akordiyon Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Home Textile 3 Adet 8 Bölmeli Pembe Çizgili Dolap Çekmece Içi Akordiyon Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile Pembe 6 Cepli Çok Amaçlı Askılı Dolap İçi Bavul İçi Banyo Mutfak Düzenleyici Organizer 35x65 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Home Textile Pembe 6 Cepli Çok Amaçlı Askılı Dolap İçi Bavul İçi Banyo Mutfak Düzenleyici Organizer 35x65 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile 5
Ocean Home Textile 5'li Set Sevimli Tavşan Çocuk Odası Oyuncak Düzenleyici Dolap İçi Katlanır Saklama Sepeti Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile Pembe Ãekmece Içi Dolap ÃamaÅır Düzenleyici Ãocuk Odası Katlanır Saklama Kutusu Organizer Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Home Textile Pembe Ãekmece Içi Dolap ÃamaÅır Düzenleyici Ãocuk Odası Katlanır Saklama Kutusu Organizer Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Textile Pembe Puantiyeli Kapaklı Ãocuk Odası Oyuncak Düzenleyici Katlanır Saklama Kutusu Organizer 30x30x30 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Home Textile Pembe Puantiyeli Kapaklı Ãocuk Odası Oyuncak Düzenleyici Katlanır Saklama Kutusu Organizer 30x30x30 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ocean Home Orta Boy Pembe Çizgili Kulpsuz Baza Altı Hurç //52x28x21 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ocean Home Orta Boy Pembe Çizgili Kulpsuz Baza Altı Hurç //52x28x21 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?