Cok sevindim senin adina canim. Bak gor annen gelsin daha farkli hissedeceksin kendini.
Kizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.
Sağol kuzumOy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet
https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin
Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim
Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzumCokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum
Bu akşam telefona bakmaktan kör oldum zaten trendyolda ne kadar raf varsa bakmış olabilirimOy cok guzelmis canim isikla daha da hos olur evet
https://ty.gl/97ju0w7nn2 Arenhome dan aldim kuzum guzel geldi bir skntisi yoktu alabilirsin. Ama alacaksan bunlarin altindan askili olanlari da varmis ben sonradan gordum. Isime yarar dersen askili olanindan da alabilirsin biseyler asmak icin
Hadi yaa, gel sende yamacimiza canim
Ya sen ne kadar dusuncelisin be kuzumCokkk sevindim anneciginin gelecek olmasina gozun aydin kuzuum
Çok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükürsleepy05 Geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip bile zor geçiyor 1 haftadır iyileşemedim ben. Çok koru kendini❤
Ya sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecanKızlar imza kısmında 30. Hafta yazısını görmek beni acayip heyecanlandırdı yaresmen 30lara geldim bir yandan heyecan bir yandan korku. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor
Benimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecanAyyy aramızda 1 gün varben nisana kalacağını düşünmüyorum hiç martın ortasından sonra bekleriz büyük ihtimalle. İlk doğum olacağı için bilemiyorum da gerçi belki içerde rahattır geç gelir belli olmaz
Bizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinayaPanik yapma daha var doğumuna .. hem bu hafta okullar tatile girecek belki vaka sayıları azalır ..
doğuma kadar ne olacağı belli değil .. bence gelebilecek ve tek kalmayacaksın ..
Ama haklısın avrupanın hali belliyken bu kadar önlemsizlik çok fena duruma soktu burayı İstanbul’da herkes hasta eve kapandım ama yetmedi şimdi de eşim hasta odaya kapandım.bitse şu salgın ya
Aynen canim bende hep cuzdanla odeme yapiyorum. Askili olanin linkini buldum ama sanki iyi yorumlar da var kotuleri de. Bak su gorseli cok sevdim ben bilseydim kesin askili olani alirdim :)Bu akşam telefona bakmaktan kör oldum zaten trendyolda ne kadar raf varsa bakmış olabilirimcok şeye bakınca kafa karışıklığı da oldu tabi , seçemedim,yarın karar vericem. Duvar kağıdımızı seçtim onu sipariş verdim 2 rulo. Fotoğraflarını ekliyorum Bu arada trendyolda ödemeyi trendyol cüzdanla yapınca her defasında puan birikiyor , alışverişlerden birikmişti benim duvar kağıdımızda kullandım 20 lira ödedim sadece . Aklınızda olsun ödemeyi öyle yapabilirsiniz siz de
Çok geçmiş olsun canım.. dikkatli ol hiç bir şey olmayacak evinize sağlıkla döneceksiniz inşallahKizlar teyzem bendeydi bugun ameliyat olacakti. 8 saat ameliyati surdu. Az once odasina cikti. Onu gorup eve geri gidecektim sabah tekrar gelecektim ama halini gorunce cok kotu oldum. Zaten kendinde degil ama goruntusu beni cok uzdu. Bir de aileden kimsenin bu ameliyattan haberi yok. Ben, esim ve kizi disinda. Kizi da yurtdisinda. Esim dedi bu gece yaninda kalalim birakmayalim bu halde diye. Artik korona falan ne olacaksa olacak. Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi hastanelere dusurmesin ya.
Çok ama çok geçmiş olsun .. Ahhhhh okullarda da durum böyle sürekli bir sarmal hastalık geziyor . Dikkatli olmak lazım inşallah hafif geçirirsin çabucak biter ..Bizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinayaBa-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor
Canım eşim grip olunca bizde ayrı yatmıştık ama bulaşacağı varsa bulaşıyor kaçamıyorsunÇok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükür
Aynen 2 ay sonra artık bekleriz gün sayarızYa sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecan
Bende öyle istiyorum nasipse tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama gönlüm normalden yanaBenimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecan
Çok geçmiş olsunBizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinayaBa-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor
Çok sağol canım
Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben deKızlar iyi akşamlar, 2-3 gündür sürekli çarpıntı hissim var. Kalp atışım 115-120 bandında genelde. Bazen 130 a dayanıyor. Ama 110 altı görmedim henüz. Normal mi bu değerleriki çamaşır katladım oturduğum yerde nefes nefese kaldım
Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucuDün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş
Cok geçmişler olsunBizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinayaBa-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor
şimdi bunu da kaydettim cok sağol canımAynen canim bende hep cuzdanla odeme yapiyorum. Askili olanin linkini buldum ama sanki iyi yorumlar da var kotuleri de. Bak su gorseli cok sevdim ben bilseydim kesin askili olani alirdim :)
Üsküp Yapı 2'li Halatlı Askılı Ahşap-beyaz Dekoratif Duvar Rafı Derinlik 20 cm - Fiyatı, Yorumları
Üsküp Yapı 2'li Halatlı Askılı Ahşap-beyaz Dekoratif Duvar Rafı Derinlik 20 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu arada stickerlerde cok guzelmis canim
Sifonyer beyaz olacaksa beyaz agirlikli olmasi daha hos bencede canimşimdi bunu da kaydettim cok sağol canımtamamen ahşap olanlardan mı alsam böyle mi alsam cok kararsızım . Şifonyer düz beyaz olacağı icin sanki bu model beyaz ağırlıklı bir raf daha uyumlu olacak gibi . Bugün onu da bi seçerim artık en son eksik raflarımız kaldı .Dün birkaç tane ahşap oyuncak siparişi verdik . Ne eğitici oyuncaklar var bayıldık
Hadi kolay gesin canim bitince bize de gosterİyi pazarlar kızlar
Sabah uyanıp erkenden bir Ikea turu yaptık, almayı istediğim Malm model şifonyeri aldım kurmaya başlayacağız eşimle bakalım kaç saate biteriçine organizerlerden alacağım böylece toplu gözükür içine koyduklarım Eki Görüntüle 2989498
Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben de
Waikiki uygulamada kazı kazan gelmis yine kizlar, mutlaka bakin. Güzel seyler var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?