2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok sevindim senin adina canim. Bak gor annen gelsin daha farkli hissedeceksin kendini.

İnşallah canım, darısı sizlere

İyi yapmışsınız canım. Sen yine önlemini al maskene falan dikkat et. Birşey olmaz inşallah Allh’ın izniyle

Sağol kuzum darısı bekleyen herkese inşallah

Bu akşam telefona bakmaktan kör oldum zaten trendyolda ne kadar raf varsa bakmış olabilirim cok şeye bakınca kafa karışıklığı da oldu tabi , seçemedim,yarın karar vericem. Duvar kağıdımızı seçtim onu sipariş verdim 2 rulo. Fotoğraflarını ekliyorum Bu arada trendyolda ödemeyi trendyol cüzdanla yapınca her defasında puan birikiyor , alışverişlerden birikmişti benim duvar kağıdımızda kullandım 20 lira ödedim sadece . Aklınızda olsun ödemeyi öyle yapabilirsiniz siz de

Eklentiler

• CAA92363-E011-43B6-92AC-62833A7B159D.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 72
  • C8426116-F963-46D2-8102-0B35538F813A.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 166328D4-9F6E-4A56-A457-BA3AA0ADE0BB.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
sleepy05 Geçmiş olsun canım kendine dikkat et grip bile zor geçiyor 1 haftadır iyileşemedim ben. Çok koru kendini❤
Çok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükür

Kızlar imza kısmında 30. Hafta yazısını görmek beni acayip heyecanlandırdı ya resmen 30lara geldim bir yandan heyecan bir yandan korku. Sanki hiçbir şey yetişmeyecek gibi geliyor
Ya sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecan

Benimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecan

Bizde de durumlar sarpa sardı. Önce büyük oğlum pozitif çıktı odasını ayırdık. Fakat küçük oğlum ve eşim gerekli şekilde korunmadılar odaya sürekli girip çıktılar ve onlarda pozitif oldu 5 günün sonunda. Ve tabi onlardan da bana geçti şuan semptomları hissetmeye başladım bende yarın test vericem.. Büyük oğlumun karantinası bitti şimdi de biz giriyoruz karantinaya Ba-yı-la-za-yim artık ev üstüme üstüme geliyor

Aynen canim bende hep cuzdanla odeme yapiyorum. Askili olanin linkini buldum ama sanki iyi yorumlar da var kotuleri de. Bak su gorseli cok sevdim ben bilseydim kesin askili olani alirdim :)

Bu arada stickerlerde cok guzelmis canim

Eklentiler

• 5D448D20-C7EF-4FAD-BA72-355E28A41F25.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 69
Çok geçmiş olsun canım.. dikkatli ol hiç bir şey olmayacak evinize sağlıkla döneceksiniz inşallah

Çok ama çok geçmiş olsun .. Ahhhhh okullarda da durum böyle sürekli bir sarmal hastalık geziyor . Dikkatli olmak lazım inşallah hafif geçirirsin çabucak biter ..

Çok teşekkür ederim canım, odaları falan ayırdık dikkat ediyoruz elimizden geldiğince. Şimdilik belirtim yok iyiyim çok şükür
Canım eşim grip olunca bizde ayrı yatmıştık ama bulaşacağı varsa bulaşıyor kaçamıyorsun inşallah sana geçmeden iyileşir eşin
Ya sanki çok az kalmış gibi geliyor bana da, gitgide artıyor heyecan
Aynen 2 ay sonra artık bekleriz gün sayarız
Benimde ilk ve normal istiyorum bakalım nasip olur mu. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi sırf heyecan
Bende öyle istiyorum nasipse tabi hangisi sağlıklı olacaksa o olsun diyorum ama gönlüm normalden yana

Çok geçmiş olsun Evde çocuk olunca daha zordur tabi.

Fatos3458 ve sleepy05 kizlar cok gecmis olsun insallah hafif atlatirsiniz. Bol bol vitamine devamm
Çok sağol canım

Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben de

Waikiki uygulamada kazı kazan gelmis yine kizlar, mutlaka bakin. Güzel seyler var yine

Benimde eşim pozitif çıktı, dün test vermişti bugün geldi sonucu Dün odaları ayırmıştık önlem amaçlı, bugünde dezenfekte etmekle uğraşıyorum yavaş yavaş

Cok geçmişler olsun İnsallah tez zamanda kurtuluruz şu virüsten bıktık artık diken üstünde yaşamaktan

şimdi bunu da kaydettim cok sağol canım tamamen ahşap olanlardan mı alsam böyle mi alsam cok kararsızım . Şifonyer düz beyaz olacağı icin sanki bu model beyaz ağırlıklı bir raf daha uyumlu olacak gibi . Bugün onu da bi seçerim artık en son eksik raflarımız kaldı .Dün birkaç tane ahşap oyuncak siparişi verdik . Ne eğitici oyuncaklar var bayıldık

Sifonyer beyaz olacaksa beyaz agirlikli olmasi daha hos bencede canim Iyi yapmissin bizede bir ara gosterirsin

Hadi kolay gesin canim bitince bize de goster

Artık bebek baskı yaptığı için normal bendede var yorgunluk halide başladı ben de

Zormuş valla Benim de uyuklamalarım geri geldi. Tüm gün uyuyabilecek potansiyeldeyim

Waikiki uygulamada kazı kazan gelmis yine kizlar, mutlaka bakin. Güzel seyler var yine

Beni o fırsat çarkıyla kazı kazan bitirdi git gide de çıtayı yükseltiyor namıssızlar
19 Aralık’tan bu yana bugünkü 5. siparişimle 1600₺ lik olmuşum farketmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…