- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versinCanim teyzem ameliyat oldu onun yaninda 1 gece kaldim icim el vermedi oyle yalniz birakmaya. Dun baya toparlayinca aksam hastanede kalmadim. Bugun de hayirlisiyla taburcu olacak
Saol kuzum benim sevinirimTrendyolda hep tükenmiş görünüyor ocean home o yüzden atamadım linkini. Hepsiburada da var ama farklı desen .
Küçük organizera ben de ara ara bakarım senin için canım istediğin gibi bişeye denk gelirsem , mutlaka gönderirim
Ocean Home Unicorn Baskılı Çocuk Odası Çamaşır Sepeti//36 x 40
Ay evet biliyorum canim bi an senin icin mi diye korktum daCanim teyzem ameliyat oldu onun yaninda 1 gece kaldim icim el vermedi oyle yalniz birakmaya. Dun baya toparlayinca aksam hastanede kalmadim. Bugun de hayirlisiyla taburcu olacak
Kızlar rüyalarım gittikçe saçmalaşmaya başladıEşim aldatıyordu beni rüyamda gözlerimin önünde . Ben yine böyle hamileydim, nasıl yaparsın bana bunu diye bağırıyordum bi dünya ,alıp başımı gidiyordum bu halimle.. Sabah kalktığımdan beri konuşmuyorum adamla hiç içimden gelmiyo ne oldu bişey mi yaptım niye böyle davranıyorsun diyo, diyemiyorum ki aldattın sen beni ama içten içe cok gıcığım hiç yüzüne bakasım yok
Sagol canim aminn.Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versinHastane ortamları cok yıpratıyor insanı Allah düşürmesin oralara
Bu sabah konustum iyiyim dedi. Oglen doktoru gelecek muhtemelen taburcu olacak. Esim gitti, taburcu olursa alip bize getirecek. Kadina kalsa otele gidecekmis yuk olmak istemiyormusSaol kuzum benim sevinirimEvet bu da cok minnosmus, keske digeri de tukenmeseymis yaa
Ay evet biliyorum canim bi an senin icin mi diye korktum daIyi yaptin iyi aynen Nasil simdi durumu?
Ya canim benimde esim ruyasinda beni aldatiyomus cok sinir oldum. Diyor ki rus bi kadin benden hamileymis. Esim hayir olamaz diyormus. Ikiniz ayni anda ayni hastanede dogum yapiyosunuz diyor. Senin yanindayim ama aklimda o kadin ve bebekte var gidip bi bakiyorum ama hayir benim olamaz diyip kadina kiziyormus.Kızlar rüyalarım gittikçe saçmalaşmaya başladıEşim aldatıyordu beni rüyamda gözlerimin önünde . Ben yine böyle hamileydim, nasıl yaparsın bana bunu diye bağırıyordum bi dünya ,alıp başımı gidiyordum bu halimle.. Sabah kalktığımdan beri konuşmuyorum adamla hiç içimden gelmiyo ne oldu bişey mi yaptım niye böyle davranıyorsun diyo, diyemiyorum ki aldattın sen beni ama içten içe cok gıcığım hiç yüzüne bakasım yok
Ayyy bilinc altimiz nasil doluysa. Inanin bende boyle seyler gorurdum de iste teyzemle ilgilenmekten bilinc altimi mesgul edemedim bu aralar.Al benden de o kadar. Benimki de doğum yapmışım hiçbir şeyde yanımda olmamış haftanın 1-2 günü gelmiş falan kurstan. 15 gün ara vermişler, ben planlar yapıyormuşum işte başbaşa ailecek kalırız oğlumuzla, bir kaç gün biryere gideriz falan. Gelmiş kaç aydır anneme gitmedim diip oraya götürmek istiyor bizi. Bir kavga ediyorum rüyamda bağıra bağıra. Uyandığımdan beri sinirim geçmedi hala
Bilinçaltımızda olmamasını istediğimiz şeyler ve korkularımız doldu heralde , rüya olarak karşımıza çıkıyor . Ayyy onca zaman sonra anneme gidelim diye baskı yapmaya çalışsa ben de sinirlenirdimAl benden de o kadar. Benimki de doğum yapmışım hiçbir şeyde yanımda olmamış haftanın 1-2 günü gelmiş falan kurstan. 15 gün ara vermişler, ben planlar yapıyormuşum işte başbaşa ailecek kalırız oğlumuzla, bir kaç gün biryere gideriz falan. Gelmiş kaç aydır anneme gitmedim diip oraya götürmek istiyor bizi. Bir kavga ediyorum rüyamda bağıra bağıra. Uyandığımdan beri sinirim geçmedi hala
Kız bi de aynı hastanede mi doğum yapıyormuşsunuzSagol canim aminn.
Bu sabah konustum iyiyim dedi. Oglen doktoru gelecek muhtemelen taburcu olacak. Esim gitti, taburcu olursa alip bize getirecek. Kadina kalsa otele gidecekmis yuk olmak istemiyormus
Ya canim benimde esim ruyasinda beni aldatiyomus cok sinir oldum. Diyor ki rus bi kadin benden hamileymis. Esim hayir olamaz diyormus. Ikiniz ayni anda ayni hastanede dogum yapiyosunuz diyor. Senin yanindayim ama aklimda o kadin ve bebekte var gidip bi bakiyorum ama hayir benim olamaz diyip kadina kiziyormus.
Dedim git gozum gormesin seni ruyaya bak. Aklindan neler geciyosa artik..
Ama bi yandan anlatmasina sevindim.
Kızlar rüyalarım gittikçe saçmalaşmaya başladıEşim aldatıyordu beni rüyamda gözlerimin önünde . Ben yine böyle hamileydim, nasıl yaparsın bana bunu diye bağırıyordum bi dünya ,alıp başımı gidiyordum bu halimle.. Sabah kalktığımdan beri konuşmuyorum adamla hiç içimden gelmiyo ne oldu bişey mi yaptım niye böyle davranıyorsun diyo, diyemiyorum ki aldattın sen beni ama içten içe cok gıcığım hiç yüzüne bakasım yok
Ay bende gördüm bu tarz bir rüya, ertesi güne kadar geçmedi sinirim kendimi zor tuttumKızlar rüyalarım gittikçe saçmalaşmaya başladıEşim aldatıyordu beni rüyamda gözlerimin önünde . Ben yine böyle hamileydim, nasıl yaparsın bana bunu diye bağırıyordum bi dünya ,alıp başımı gidiyordum bu halimle.. Sabah kalktığımdan beri konuşmuyorum adamla hiç içimden gelmiyo ne oldu bişey mi yaptım niye böyle davranıyorsun diyo, diyemiyorum ki aldattın sen beni ama içten içe cok gıcığım hiç yüzüne bakasım yok
Al benden de o kadar. Benimki de doğum yapmışım hiçbir şeyde yanımda olmamış haftanın 1-2 günü gelmiş falan kurstan. 15 gün ara vermişler, ben planlar yapıyormuşum işte başbaşa ailecek kalırız oğlumuzla, bir kaç gün biryere gideriz falan. Gelmiş kaç aydır anneme gitmedim diip oraya götürmek istiyor bizi. Bir kavga ediyorum rüyamda bağıra bağıra. Uyandığımdan beri sinirim geçmedi hala
Ayyy bilinc altimiz nasil doluysa. Inanin bende boyle seyler gorurdum de iste teyzemle ilgilenmekten bilinc altimi mesgul edemedim bu aralar.
Hahaha hepiniz alemsiniz kizzzAy bende gördüm bu tarz bir rüya, ertesi güne kadar geçmedi sinirim kendimi zor tuttum
Guzelmis canimm gule gule kullanKızlar bu puset örtüsünden almıştım bugün geldi. Duruşunu atıyorum merak edenler varsa fikir olsun sizede
Genel olarak hepsi penye kumaştı gördüklerimin, bu aldığım modelin önü çift kat müslin örtü.
Seninkinde de iyi cesaret varmış valla, hamile kadına bu rüya anlatılır mıSagol canim aminn.
Bu sabah konustum iyiyim dedi. Oglen doktoru gelecek muhtemelen taburcu olacak. Esim gitti, taburcu olursa alip bize getirecek. Kadina kalsa otele gidecekmis yuk olmak istemiyormus
Ya canim benimde esim ruyasinda beni aldatiyomus cok sinir oldum. Diyor ki rus bi kadin benden hamileymis. Esim hayir olamaz diyormus. Ikiniz ayni anda ayni hastanede dogum yapiyosunuz diyor. Senin yanindayim ama aklimda o kadin ve bebekte var gidip bi bakiyorum ama hayir benim olamaz diyip kadina kiziyormus.
Dedim git gozum gormesin seni ruyaya bak. Aklindan neler geciyosa artik..
Ama bi yandan anlatmasina sevindim.
Hepimizinki uzak olsun bizlere kızlarHahaha hepiniz alemsiniz kizzzRuya da gorduk diye adamlara kotu davranmayiiiin
Bende daha cok eve birileri giriyor bana bisey yapmaya calisiyolar falan oyle ruyalar goruyorum yaa
Çok erken değil miiiiiSlm kızlar ikiz mart anneleri doğum yapmaya başlamış ayy bana heyecan bastı bütün kuzular zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Mustela avokado logolu sampuan alan arkadaslar son kullanma tarihleri nerede yaziyor ? Annem sagolsun 3 tane almista dedim anne bunun son kullanma tarihi gecer niye bu kadar aldin2 al 1 ode kampanyasi varmis 13 euroya almis. Suanki kurla 13 euroya turkiyeden 2 tane bile gelmiyor. Fotograf atmis onunde arkasinda tarihle alakali bisey yazmiyor. Meraktan catlicam.
Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acabaAçılmadan duruyorsa 2 seneye kadar vakitleri var onların fazla fazla alabilirsiniz :)
Bi kenarında yazıyordu ben de alırken bakmıştım 2024 mü 2025 mi ne yazıyordu eve gidince foto çekip atıcam canımCanim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?