2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim teyzem ameliyat oldu onun yaninda 1 gece kaldim icim el vermedi oyle yalniz birakmaya. Dun baya toparlayinca aksam hastanede kalmadim. Bugun de hayirlisiyla taburcu olacak
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin Hastane ortamları cok yıpratıyor insanı Allah düşürmesin oralara

Saol kuzum benim sevinirim Evet bu da cok minnosmus, keske digeri de tukenmeseymis yaa
Canim teyzem ameliyat oldu onun yaninda 1 gece kaldim icim el vermedi oyle yalniz birakmaya. Dun baya toparlayinca aksam hastanede kalmadim. Bugun de hayirlisiyla taburcu olacak
Ay evet biliyorum canim bi an senin icin mi diye korktum da Iyi yaptin iyi aynen Nasil simdi durumu?

Kızlar rüyalarım gittikçe saçmalaşmaya başladı Eşim aldatıyordu beni rüyamda gözlerimin önünde . Ben yine böyle hamileydim, nasıl yaparsın bana bunu diye bağırıyordum bi dünya ,alıp başımı gidiyordum bu halimle.. Sabah kalktığımdan beri konuşmuyorum adamla hiç içimden gelmiyo ne oldu bişey mi yaptım niye böyle davranıyorsun diyo, diyemiyorum ki aldattın sen beni ama içten içe cok gıcığım hiç yüzüne bakasım yok

Al benden de o kadar. Benimki de doğum yapmışım hiçbir şeyde yanımda olmamış haftanın 1-2 günü gelmiş falan kurstan. 15 gün ara vermişler, ben planlar yapıyormuşum işte başbaşa ailecek kalırız oğlumuzla, bir kaç gün biryere gideriz falan. Gelmiş kaç aydır anneme gitmedim diip oraya götürmek istiyor bizi. Bir kavga ediyorum rüyamda bağıra bağıra. Uyandığımdan beri sinirim geçmedi hala

Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin Hastane ortamları cok yıpratıyor insanı Allah düşürmesin oralara
Sagol canim aminn.

Saol kuzum benim sevinirim Evet bu da cok minnosmus, keske digeri de tukenmeseymis yaa

Ay evet biliyorum canim bi an senin icin mi diye korktum da Iyi yaptin iyi aynen Nasil simdi durumu?
Bu sabah konustum iyiyim dedi. Oglen doktoru gelecek muhtemelen taburcu olacak. Esim gitti, taburcu olursa alip bize getirecek. Kadina kalsa otele gidecekmis yuk olmak istemiyormus

Ya canim benimde esim ruyasinda beni aldatiyomus cok sinir oldum. Diyor ki rus bi kadin benden hamileymis. Esim hayir olamaz diyormus. Ikiniz ayni anda ayni hastanede dogum yapiyosunuz diyor. Senin yanindayim ama aklimda o kadin ve bebekte var gidip bi bakiyorum ama hayir benim olamaz diyip kadina kiziyormus.
Dedim git gozum gormesin seni ruyaya bak. Aklindan neler geciyosa artik..
Ama bi yandan anlatmasina sevindim.

Ayyy bilinc altimiz nasil doluysa. Inanin bende boyle seyler gorurdum de iste teyzemle ilgilenmekten bilinc altimi mesgul edemedim bu aralar.

Bilinçaltımızda olmamasını istediğimiz şeyler ve korkularımız doldu heralde , rüya olarak karşımıza çıkıyor . Ayyy onca zaman sonra anneme gidelim diye baskı yapmaya çalışsa ben de sinirlenirdim bu tür rüyalar cok gerçekçi oluyor bi de insan etkisinden çıkamıyor hemencecik . Kendimi resmen aldatılmış gibi hissediyorum ya başım dik bir şekilde kahvaltımı hazırlayıp Aslanlar gibi tek basıma yedim bugün kocam olacak bey uzaktan bakıyo buna ne olmuş diye
Kız bi de aynı hastanede mi doğum yapıyormuşsunuz Ayyyy düşüncesi bile korkunç kocalarımız yoldan çıkmasın insallah hiçbir zaman Anlatması da ayrı bir dürüstlük adam kendi de şaşırmış belli

Bu aldatma rüyalarını bende gördüm 1-2 kere bence tamamen bilinç altımızla alakalı.
Kendimle ilgili yazıyorum; kilo aldım eşime çekici gelmediğimi düşünüp korkularım oluşuyor.
Onlar da rüyalarıma yansıyor.

Bazen gün içerisinde konuştuğum şeyler canımı sıkıyorsa onlar bile giriyor rüyama.

Ay bende gördüm bu tarz bir rüya, ertesi güne kadar geçmedi sinirim kendimi zor tuttum

Kızlar bu puset örtüsünden almıştım bugün geldi. Duruşunu atıyorum merak edenler varsa fikir olsun sizede
Genel olarak hepsi penye kumaştı gördüklerimin, bu aldığım modelin önü çift kat müslin örtü.

Eklentiler

• FBD6308F-C0F3-4DEB-A31C-CA2B3D7C722A.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 1DB37FA8-43C0-4650-BA43-248AC6778022.webp
    44 KB · Görüntüleme: 56

Ayyy bilinc altimiz nasil doluysa. Inanin bende boyle seyler gorurdum de iste teyzemle ilgilenmekten bilinc altimi mesgul edemedim bu aralar.

Ay bende gördüm bu tarz bir rüya, ertesi güne kadar geçmedi sinirim kendimi zor tuttum
Hahaha hepiniz alemsiniz kizzz Ruya da gorduk diye adamlara kotu davranmayiiiin

Bende daha cok eve birileri giriyor bana bisey yapmaya calisiyolar falan oyle ruyalar goruyorum yaa

Seninkinde de iyi cesaret varmış valla, hamile kadına bu rüya anlatılır mı bence artık senin rüyalarında da ruslar olacak canım geçmiş olsun

Hahaha hepiniz alemsiniz kizzz Ruya da gorduk diye adamlara kotu davranmayiiiin

Bende daha cok eve birileri giriyor bana bisey yapmaya calisiyolar falan oyle ruyalar goruyorum yaa
Hepimizinki uzak olsun bizlere kızlar

Mustela avokado logolu sampuan alan arkadaslar son kullanma tarihleri nerede yaziyor ? Annem sagolsun 3 tane almista dedim anne bunun son kullanma tarihi gecer niye bu kadar aldin 2 al 1 ode kampanyasi varmis 13 euroya almis. Suanki kurla 13 euroya turkiyeden 2 tane bile gelmiyor. Fotograf atmis onunde arkasinda tarihle alakali bisey yazmiyor. Meraktan catlicam.

Açılmadan duruyorsa 2 seneye kadar vakitleri var onların fazla fazla alabilirsiniz :)

Açılmadan duruyorsa 2 seneye kadar vakitleri var onların fazla fazla alabilirsiniz :)
Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba

Eklentiler

• IMG-20220117-WA0014.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20220117-WA0015.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 41
Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba
Bi kenarında yazıyordu ben de alırken bakmıştım 2024 mü 2025 mi ne yazıyordu eve gidince foto çekip atıcam canım

Kızlar mustela ürünlerini online olarak alan oldu mu? Şu merhaba bebek seti mi mantıklı olan ilk başta?
Offf az önce normalden çok fazla bir akıntım geldi sulu. Doktorla konuştum normal gibi görünüyor şuan ama takipte olacağız. Ödüm bokuma karıştı ve acayip panik oldum hiçbir şeyim tam değil. Hazır değil. Yıkanmadı. Aşağıdaki konularda bana öneri verebilecek olan var mı? Valla kim ne derse onu alacağım direk beklemeden

Şampuan bakım ürünleri
Pişik kremi
Alt temizleme pamuğu
Islak mendil
Oda nemlendirici
Silikon meme ucu
Deterjanı bir arkadaşım önerdi U Green Clean aldım.
Bebek bezi yeni doğan yapan başka bir arkadaşımın bebeğine prima alerji yaptı. Onun stoğundan alıyorum.

Olurda erken olursa yavrum hemen yanımda olamayacak muhtemelen ama en azından akıl sağlığım yerindeyken olabildiğince herşeyi halledeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…