- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Onu hiç deme şampiyon ya.
Bende oturuyorum bütün gün ama sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor :/
Evde olsam da yatsam keşke diyorum ama daha 6 haftam var.
Panik yapma canım ..Kızlar mustela ürünlerini online olarak alan oldu mu? Şu merhaba bebek seti mi mantıklı olan ilk başta?
Offf az önce normalden çok fazla bir akıntım geldi sulu. Doktorla konuştum normal gibi görünüyor şuan ama takipte olacağız. Ödüm bokuma karıştı ve acayip panik oldum hiçbir şeyim tam değil. Hazır değil. Yıkanmadı. Aşağıdaki konularda bana öneri verebilecek olan var mı? Valla kim ne derse onu alacağım direk beklemeden
Şampuan bakım ürünleri
Pişik kremi
Alt temizleme pamuğu
Islak mendil
Oda nemlendirici
Silikon meme ucu
Deterjanı bir arkadaşım önerdi U Green Clean aldım.
Bebek bezi yeni doğan yapan başka bir arkadaşımın bebeğine prima alerji yaptı. Onun stoğundan alıyorum.
Olurda erken olursa yavrum hemen yanımda olamayacak muhtemelen ama en azından akıl sağlığım yerindeyken olabildiğince herşeyi halledeyim ben
Sen 32 de cikmayacaksin subati bitireceksin anladigim kadariyla ...
Benim isyerinde karnim taş gibi oluyordu catlayacak gibi hissediyordum yuruyus yok sindirim yok gidip namaz odasinda uzaniyordum 10 dk Allah yardimcin olsun insallah evde gecej gunlerinde bol bol dinlenirsin
Bence gayet de güzel hiç abartı değilKizlaar dunyada ki cennetteyim suan helppSu terlik tac nasil ya abarti mi?
34.hafta da çıkacağım canım.
Mali müşavir stajyeriyim staj sorunu olmasa çıkardım da işte bazı şeyler olmuyor.
Bizim iş yerinde namaz odası da yok işte hep sorun.
Ayaklarım şişiyor, karnım taş gibi, sırt ağrısı dk sayıyorum inan ama geçecek az kaldı.
Hepimiz minnoşlarımıza kavuşacağız
Tamam canimm simdilik almadim ama bidaha ki sefer gittigimde alabilirimCok kokoş gelmedi bana canim. Tac gayet sade inci bisey. Terlikte pembiş iste. Sevdiysen al gitsin cok dusununce insan isin icinden cikamiyor
Bence kullanabilirsiin neden olmasin :)Bence çok şirintacın benzeri bende var kınamda takmıştım hatıra diye saklıyorum, acaba kullansam mı ?
Tamam canimm simdilik almadim ama bidaha ki sefer gittigimde alabilirimBence gayet de güzel hiç abartı değil
Aynı bensin arkadaşım dua edelimde doğurmayalımBende daha hazır hiç bir şey yok
Evde duruyor her şey
Erken doğurmaya kalksam çocuğum ortada kalacak
Martın başında izne çıkacağım sonra olsun dedim hazırlıkları
Ya beklemez olur muyuz hiçYa evet bu pompayi birlikte kuralim ama simdi degil. Teyzem bende o gidince daha konsantre olurum. Lutfen kurmak icin beni de bekleyin
Aynı bensin arkadaşım dua edelimde doğurmayalım
Canım ben internetten aldım,Kızlar mustela ürünlerini online olarak alan oldu mu? Şu merhaba bebek seti mi mantıklı olan ilk başta?
Offf az önce normalden çok fazla bir akıntım geldi sulu. Doktorla konuştum normal gibi görünüyor şuan ama takipte olacağız. Ödüm bokuma karıştı ve acayip panik oldum hiçbir şeyim tam değil. Hazır değil. Yıkanmadı. Aşağıdaki konularda bana öneri verebilecek olan var mı? Valla kim ne derse onu alacağım direk beklemeden
Şampuan bakım ürünleri
Pişik kremi
Alt temizleme pamuğu
Islak mendil
Oda nemlendirici
Silikon meme ucu
Deterjanı bir arkadaşım önerdi U Green Clean aldım.
Bebek bezi yeni doğan yapan başka bir arkadaşımın bebeğine prima alerji yaptı. Onun stoğundan alıyorum.
Olurda erken olursa yavrum hemen yanımda olamayacak muhtemelen ama en azından akıl sağlığım yerindeyken olabildiğince herşeyi halledeyim ben
Çok güzel benceKizlaar dunyada ki cennetteyim suan helppSu terlik tac nasil ya abarti mi?
Sagol canim annem de sonunda altini cekmis o da 08/2024Ya beklemez olur muyuz hiçmustelaya baktım alt tabanında yazıyor üretim ve son kullanma tarihi canım. 2024 son kullanma tarihi
Açıldıktan sonra 6 ay kullanılabilirmiş canım, 6M yazıyorCanim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba
Ege bence, benimde listemdeydi beğendiğim bir isimKızlar oğluma isim düşünme seanslarım devam etmekte hala netleştiremedik :) şimdi size soruyorum hangisiiiii
-Mert
-Mertcan
-Ege
-Efe
Biz de Ege dusunuyoruzKızlar oğluma isim düşünme seanslarım devam etmekte hala netleştiremedik :) şimdi size soruyorum hangisiiiii
-Mert
-Mertcan
-Ege
-Efe
Ya bence götürür cok az kullanılıyor zaten bir fındık tanesi kadar dediler . Basında saçı bile olmuyor çoğu bebeğin ne kadar çok kullanabiliriz ki yaniSagol canim annem de sonunda altini cekmis o da 08/2024
Ya acana bu 500ml'lik bizi ne kadar idare edecek6 ay kadar goturur mu dersin ?
Sagol canim bizimkinde direk son kullanma tarihi yaziyor. O zaman acildiktan sonra da 6 ayda tuketmek gerekir.Açıldıktan sonra 6 ay kullanılabilirmiş canım, 6M yazıyor
Bana da bi korkutucu gelmedi değilgarmastana doktor 32.haftada başla yumuşat göğsünü dedi ,şöyle bi araştırdım gerçekten doğum öncesi başlayanlarda yara problemi pek olmuyormuş . Deneyeceğim ben de mutlaka . Kız göğüs pompasını kullanmayı da bilmiyoruz onu bi açıp kursak ya nasıl bişeymiş
Hic gerilme canim annen herseyini ayarlar sen keyfine bak
pembemanolya nın bahsettigi urun takip sistemi uygulamasindan kontrol ettirebilirsin canim.
Zaten bebekler el kadar biseyler, o set gayet yeterli olur. Bi pisik kremi cok uzun sure gitmeyebilir onu da ekstradan alirsin.
Benim de bi meme ucum ice donuk. Yani bebek emdikce cikar diyolar ama yine de bi tane elimizin altinda bulunsa iyi olur.
Sen hic gerilip stres yapma bu dediklerin bi siparise bakar. Inan cokta dusunup kafa yorunca hangisini alacagini sasiriyor insan. O yuzden burasi iyi oluyor
Kizlaar dunyada ki cennetteyim suan helppSu terlik tac nasil ya abarti mi?
Selam kizlar son alisverisler yapiliyor herhalde :) bende bugun valizimi cikardim yikadim kirlenmisti...
Bebek deterjani alip kiyafetleride bu hafta yikar kaldiririm.
Benimde nisana kalmayacak muhtemelen 24 25 Martta sezeryan olacagim gidip biraz mart annelerini de okuyayim
Panik yapma canım ..
annende yanında kendini daha iyi hissediyorsundur 3 günde bitirebileceğiniz işler bunlar .. aminion sıvısını test eden pedler vardı arkadasım kullanmıştı ama emin değilim acaba panik yapmak yerine kullansan mı ?
Bence ayaklarını yüksek bir yete koy listendeki eksikleri internetten bak :) zaman geçer ..
Canım ben internetten aldım,pembemanolya nın dediği uygulamadan sorgulattım çıktı orda. recete.com sitesinden almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?