2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Onu hiç deme şampiyon ya.
Bende oturuyorum bütün gün ama sırtım ağrıyor, ayaklarım şişiyor :/

Evde olsam da yatsam keşke diyorum ama daha 6 haftam var.

Sen 32 de cikmayacaksin subati bitireceksin anladigim kadariyla ...

Benim isyerinde karnim taş gibi oluyordu catlayacak gibi hissediyordum yuruyus yok sindirim yok gidip namaz odasinda uzaniyordum 10 dk Allah yardimcin olsun insallah evde gecej gunlerinde bol bol dinlenirsin

Panik yapma canım ..
annende yanında kendini daha iyi hissediyorsundur 3 günde bitirebileceğiniz işler bunlar .. aminion sıvısını test eden pedler vardı arkadasım kullanmıştı ama emin değilim acaba panik yapmak yerine kullansan mı ?
Bence ayaklarını yüksek bir yete koy listendeki eksikleri internetten bak :) zaman geçer ..

34.hafta da çıkacağım canım.
Mali müşavir stajyeriyim staj sorunu olmasa çıkardım da işte bazı şeyler olmuyor.
Bizim iş yerinde namaz odası da yok işte hep sorun.
Ayaklarım şişiyor, karnım taş gibi, sırt ağrısı dk sayıyorum inan ama geçecek az kaldı.

Hepimiz minnoşlarımıza kavuşacağız

Ah o sirt agrisi hepsinden beter, insallah canim cogu bitti azi kaldi ❤

Cok kokoş gelmedi bana canim. Tac gayet sade inci bisey. Terlikte pembiş iste. Sevdiysen al gitsin cok dusununce insan isin icinden cikamiyor
Tamam canimm simdilik almadim ama bidaha ki sefer gittigimde alabilirim
Bence çok şirin tacın benzeri bende var kınamda takmıştım hatıra diye saklıyorum, acaba kullansam mı ?
Bence kullanabilirsiin neden olmasin :)
Bence gayet de güzel hiç abartı değil
Tamam canimm simdilik almadim ama bidaha ki sefer gittigimde alabilirim

Ya evet bu pompayi birlikte kuralim ama simdi degil. Teyzem bende o gidince daha konsantre olurum. Lutfen kurmak icin beni de bekleyin
Ya beklemez olur muyuz hiç mustelaya baktım alt tabanında yazıyor üretim ve son kullanma tarihi canım. 2024 son kullanma tarihi

Eklentiler

• DD1EA935-E1C6-4615-928C-C3C05AEC8942.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım ben internetten aldım, pembemanolya nın dediği uygulamadan sorgulattım çıktı orda. recete.com sitesinden almıştım

Canim iste ben de onu arastiriyorum cunku cok ucuza denk geliyor. Normalde kozmetik urunlerde 6M 12M veya 24M yazar da attigi fotografta hicbir sey goremiyorum ya da ben mi gozden kaciriyorum acaba
Açıldıktan sonra 6 ay kullanılabilirmiş canım, 6M yazıyor

Sagol canim annem de sonunda altini cekmis o da 08/2024
Ya acana bu 500ml'lik bizi ne kadar idare edecek 6 ay kadar goturur mu dersin ?
Ya bence götürür cok az kullanılıyor zaten bir fındık tanesi kadar dediler . Basında saçı bile olmuyor çoğu bebeğin ne kadar çok kullanabiliriz ki yani

Ben ilk aldığımızda kurmuştum hani elektroniğinde bir sorun varsa iade süresi geçmesin diye. Ucundan denemiştim de azcık çok farklı bi histi hemen kapamıştım, sıkıp uyarmayın diyorlar ya bir de ondan

Burası olmasa napardım bilmiyorum valla. İyi ki varsınız

Kizlaar dunyada ki cennetteyim suan helpp Su terlik tac nasil ya abarti mi?

Bence çok güzel

Ben de bir niyetlendim de çok hareketli orası ya takip etmek çok zor geldi

Az önce doktora gittim baktı canım turnusol kapıdı ile, temiz çıktı çok şükür

Canım ben internetten aldım, pembemanolya nın dediği uygulamadan sorgulattım çıktı orda. recete.com sitesinden almıştım

Ben de ordan alayım o zaman canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…