- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ege diyorum ben deKızlar oğluma isim düşünme seanslarım devam etmekte hala netleştiremedik :) şimdi size soruyorum hangisiiiii
-Mert
-Mertcan
-Ege
-Efe
Cok güzel almalısın benceKizlaar dunyada ki cennetteyim suan helppSu terlik tac nasil ya abarti mi?
Bebek şampuanını bebeğin hem saçına, hemde vücudunu yikamak için kullanılıyor. Öyle olunca 6 ayda biter. Bebek sampuanlari bizimkiler gibi çok köpürmez o yüzden köpük olsun diye biraz fazla kullanılabiliyor.Sagol canim annem de sonunda altini cekmis o da 08/2024
Ya acana bu 500ml'lik bizi ne kadar idare edecek6 ay kadar goturur mu dersin ?
Oy maşallah benim bitaneme , büyüyecek tabi annesi sen evham yapıyosun da bence bizim paşamızın keyfi gayet de yerinde içerdeKızlar sizin bu arkadaşınız duramadı yine doktora gitti
Öğlenki akıntı malum. Sonra daha bir hassas oldum. Çınar da öğlenden beri sağolsun bir ben burdayım demedi. Normalde son günlerde çok hareketliydi. Karnım da sertleşti. Hepsi bir arada olunca bana bir haller oldu doğal olarak
Kendi doktorum yoktu. O izinliyken ilgilenen bir doktor var ona gittim. Çok ilgilendi sağolsun emanet hastayım diye. Ultrasonla baktı sıkıntı yok. Kalp atışı, doppleri iyi. Suyu da iyiymiş
Akıntıyı anlatınca vajinadan turnusol kağıdıyla kontrol etti. Amniyon sızıntı yok dedi. Vajinal bakmışken dikişi de kontrol etti onda da sıkıntı yok çok şükür.
Karnım biraz sert geldi. Bir de yarım saatte bir çok ani idrara sıkıştığımı söyledim bir anda. Sancı kasılma olduğunda da öyle olurmuşNst ye de bakalım her açıdan içimiz rahat olsun dedi. Onda da sıkıntı çıkmadı çok şükür. İdrar testi ve kültür verdim. Yarına kadar hareketleri takip edip kendi doktorumla görüşeceğim.
Bu arada 1.250 gr olmuşuz teyzelerikarnımda aldığı her bir grama öyle şükrediyorum ki
Oy masallah kuzuyaaaaa annesiiiiiKızlar sizin bu arkadaşınız duramadı yine doktora gitti
Öğlenki akıntı malum. Sonra daha bir hassas oldum. Çınar da öğlenden beri sağolsun bir ben burdayım demedi. Normalde son günlerde çok hareketliydi. Karnım da sertleşti. Hepsi bir arada olunca bana bir haller oldu doğal olarak
Kendi doktorum yoktu. O izinliyken ilgilenen bir doktor var ona gittim. Çok ilgilendi sağolsun emanet hastayım diye. Ultrasonla baktı sıkıntı yok. Kalp atışı, doppleri iyi. Suyu da iyiymiş
Akıntıyı anlatınca vajinadan turnusol kağıdıyla kontrol etti. Amniyon sızıntı yok dedi. Vajinal bakmışken dikişi de kontrol etti onda da sıkıntı yok çok şükür.
Karnım biraz sert geldi. Bir de yarım saatte bir çok ani idrara sıkıştığımı söyledim bir anda. Sancı kasılma olduğunda da öyle olurmuşNst ye de bakalım her açıdan içimiz rahat olsun dedi. Onda da sıkıntı çıkmadı çok şükür. İdrar testi ve kültür verdim. Yarına kadar hareketleri takip edip kendi doktorumla görüşeceğim.
Bu arada 1.250 gr olmuşuz teyzelerikarnımda aldığı her bir grama öyle şükrediyorum ki
Oy maşallah benim bitaneme , büyüyecek tabi annesi sen evham yapıyosun da bence bizim paşamızın keyfi gayet de yerinde içerdeyiyor içiyor bakıyor keyfine bak benim arkadaşım da benden 1 ay ilerde hamile. Onun da karnında sertleşme var , suyunda azalma olduğunu söyledi doktor . Bir dünya test tahlil yapıldı , temiz çıktı . İstirahat et bol bol dinlen canını sıkacağın hiçbir durum yok dedi,magnezyumu da 2 katına çıkardı bizim doktor . Bak senin suyun da iyiymiş maşallah dikişlerde de problem yok,nst de gayet iyi Kendine stres yapıp üzme benim küçük prensimi o içerde uygun vakti bekliyor gelmek için
Sağol teyzesiOy masallah kuzuyaaaaa annesiiiii
karnının sertliğinden bence de , geçen ay doktor bana da demişti karnın olması gerekenden sert ,düzenli magnezyum kullan bebeğin hareketlerini daha net hissedersin diye . Sertlikten su an az hissediyor olabilirsin bak yolundaymış her şey işte bırak takılsın çocuk içerde kafasına göre yahuYa herşeye tamam dedim de saatlerce hareketini hissetmeyince de duramadım artıkki hala tık yok anlamadım. Karnının sertliğinden de hissedemiyor olabilirsin o hareketli içeride merak etme sen dedi. Buna da şükür yine ama herşey bir ters gitti ya. Sanki her kötü ihtimal yine beni bulacak ve farkedemeyeceğim diye ödüm kopuyor
Sağol teyzesikorkuttu bugün yine bi ama iyiymiş çok şükür
Arkadaşın da sağlıkla zamanında kucağına alsın inşallah canımOy maşallah benim bitaneme , büyüyecek tabi annesi sen evham yapıyosun da bence bizim paşamızın keyfi gayet de yerinde içerdeyiyor içiyor bakıyor keyfine bak benim arkadaşım da benden 1 ay ilerde hamile. Onun da karnında sertleşme var , suyunda azalma olduğunu söyledi doktor . Bir dünya test tahlil yapıldı , temiz çıktı . İstirahat et bol bol dinlen canını sıkacağın hiçbir durum yok dedi,magnezyumu da 2 katına çıkardı bizim doktor . Bak senin suyun da iyiymiş maşallah dikişlerde de problem yok,nst de gayet iyi Kendine stres yapıp üzme benim küçük prensimi o içerde uygun vakti bekliyor gelmek için
Masallah Çinar beyeKızlar sizin bu arkadaşınız duramadı yine doktora gitti
evet havuç suyunu ben de söyledim ona yiyor her gün . Bu arada bize 32.haftada tekrar detaylı ultrasona gitmemizi söyledi doktor burda böyleymiş . Arkadaşım yarın gidiyor ben de önümüzdeki ay tekrar gidicem. Detaylıda doğum öncesi bebeğin organlarına falan tekrar bakıyorlarmış ona göre doğum planı yapılıyormuşArkadaşın da sağlıkla zamanında kucağına alsın inşallah canımaraştırmıştır belki ama sabah aç karnına bir çay bardağı havuç suyunu ve deveci armudunu çok öneriyorlar su azlığı için.
Anneannemizin kesesine bereket ne güzel yapmışKizlar anneannemiz bildiginiz koca oglan kiyafetleri almaya baslamis
Ayyyy bunlar ne böyleeeeM mllenpembemanolya oyy cok guzeller canlarim
Bunlarda bizim bugunun ganimetleriiiiYarin da diger seyleri cekerim corap, gaz giderici kemer, emzirme sutyeni falan Bu arada beylikduzunde ki ebebek outletinde baya bi indirim vardi birde 2. tekstil urununde 50% vardi baya indirimli aldim kizlar. 1200 tl tuttu 700 tl odedim
Yaaa maşalahKızlar sizin bu arkadaşınız duramadı yine doktora gitti
Sagol canim bizimkinde direk son kullanma tarihi yaziyor. O zaman acildiktan sonra da 6 ayda tuketmek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?