2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
MissPeaceful canım böyle bişey uyar mı sana ? Bölmeli bak çekmece ölçüne de uygun gibi sanki

Son düzenleme:
Evet canım bende eve gelince baktım 2 yıl görünüyor skt si.
Zaten iyi siteden alınca sorgulamalarında bile çıkıyor.
Bende sana resim atayım dedim Eki Görüntüle 2990612
Sagol canim. Ya sen dolabin icin kucuk diyodun da benim aldigim da ayni bu buyuklukte neresi kucuk bunun Bence buyuklugu ideal. Sifonyerin de varsa tamamdir. Ayrica dolabin cok şık cok begendim

Sagol canim. Ya sen dolabin icin kucuk diyodun da benim aldigim da ayni bu buyuklukte neresi kucuk bunun Bence buyuklugu ideal. Sifonyerin de varsa tamamdir. Ayrica dolabin cok şık cok begendim

Ben sifonyer almadım zaten odada yer yok.
Ne var ne yok dolaba sığdırmayı düşünüyorum
İşte mağaza da baktıklarımdan küçük ama olsun biraz iş görsün şimdilik oda yeter
Daha güzeli senin olsun canım teşekkür ederim

Masallah Çinar beye Onun keyfi yerinde, gelisimini tamamliyor annesi. Sen icini ferah tut. Allah'in izniyle vaktinde kucagina alacaksin
İnşallah canım
Kizlar anneannemiz bildiginiz koca oglan kiyafetleri almaya baslamis
Yaaa güzel günlerde giysin inşallah

Aaa farklıymış gerçekten. Burda anca gelişimde ya da dopplerinde falan bir sıkıntı görürlerse istiyorlar tekrar.
Bence güzel bir uygulamaymış. Erken doğumu detaylı sayesinde engellenmiş biri olarak benim hoşuma gitti

Çok güzel ama

Biz erkek anaları ağlasak yeri valla bunları gördükçe

Yaaa maşalah bazen hareketler azalabilir normal .. iyi ki gittin dr a stresin azalmıştır :)

Sağol teyzesi. Valla rahat bir nefes aldım gerçekten, dilerim kimse yaşamasın bu korkuları çok zor

Ben de ilk etapta aynısını yapacağım canım. Düzenleyicilerle falan dolap yeter bence de
Bu arada baya güzel ben de çok beğendim. Çok zarif duruyor modeli güzel günlerde kullanın inşallah

MissPeaceful
Kızlar ben de şifonyer olmayacak dolabın bir rafına çoraplarını eldivenlerini koyayım diye 3. ye benzer birşey aldım ama benim aldığım şöyle birşey çıktı dik durmuyormuş. Ben diğer büyük gibi bu da sert sandım. En azından 4 kenarı sabit olaydı yine iyiydi Belki iş görür diye iade etmedim uğraşmak da zor geldi sadece onun için. Buna benzer birşey alırsan satıcıya sor istersen sert mi diye.

Eklentiler

• 187FB5BA-FB3B-42E7-A259-F8C2294873B3.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 430D3CE4-2307-4A9F-9EFE-C1FA58C7FD84.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 69
Ben de ilk etapta aynısını yapacağım canım. Düzenleyicilerle falan dolap yeter bence de
Bu arada baya güzel ben de çok beğendim. Çok zarif duruyor modeli güzel günlerde kullanın inşallah

Benim o odam baya küçük zaten hem yer kalmadı hem de şuan için dolabına sığar diye düşünüyorum
Zaten düzenleyici alacağım hem eşyalar da şuan küçük ya fazla yer kaplamıyor
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun

Kızlar sevi bebenin reflü yatağını başka kim almıştı? Benimkinde bir terslik var sanki
Bebeği destekleyecek o yastıkların yapışmasını sağlayacak cırtcırtları yatağın kılıfının sanki ters yüzüne koymuşlar gibi. Etiketle fermuarın olduğu yüzde. Yatağın altta kalan yüzü daha güzel duruyor anlamadım

Eklentiler

• E10EDB15-B154-4843-9636-D50E1329DD0A.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 16F34D1F-D2AD-4DE4-BFE5-FBFC795CFB64.webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
  • 06FC0775-83C4-4B82-8275-00DB447F11D2.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
Ayyyy bunlar ne böyleeee prenses elbisesi mi ooo ay bayıldım çok güzeller güle güle giyinsin prensesimiz . Ah orda olsam aaaahhhh uzakta cok şeyi kaçırıyorum ben
Saol canim valla zor tuttum kendimiiii gordukce alasim geldiii Netten al canim outlet olmaz ama 2. urun 50% gayet iyi bi indirim bi bak istersen.
Amaniiin ne guzel olmus yaaa Sizlerden de boyle resimler gelince asiri mutlu oluyorum yaa ben
Aynen caniiim iste bu tarz bisey istiyorumm, keske 6 bolmeli olsa. Bunlarin kareleri cok kucuk sanki ya tepmek istemiyorum sapkalarini falan
Hihiii deme oyle kuzum yaa erkeklere de harika seyler var bugun benimde gozum he onlara gittiii krem rengi alt ust takimlar falan

Evet canim bunlar hem sert degil hemde kucuk kareleri, sigmazlar gibime geliyor iclerine koyacagim seyler

Canim senin aldığın model nasıl sence? Ben senin modelde bebek hep kayıyor dediler diye bu modeli aldım. Ayak kısmı yüksek bir de kendinden kafa yastığı var ama emin olamıyorum kullanışlı mi diye ne dersin

Eklentiler

• F0D5D9C3-61A0-450D-B019-71AF106065EA.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 6A460706-E88A-4DD6-B4E9-3255AD6F7D0C.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım ben de almıştım sevibebenin reflü yatağını . Yarın foto atim hiç içini açmadım daha

Kızlar bizde bugün eşimle kıyafet alışverişini yaptık. Bu ay yıkayacağım için bitirelim istedik. O kadar güzel şeyler var ki aldıklarımdan pişman değilim aklım hala almadıklarımda e bebekte indirimli fiyatı 650 tuttu ikincisi yüzde 50 indirimiyle 500 tl ödedik. Lcw ve defactodan da iki üç parça bir şeyler aldık. Defactoda da ikincisi yüzde 50 indirimi vardı. Şimdiden çok ağırlaştım ya zor yürüdüm valla. Fırsat bulunca bende çeyizimizin fotoğrafını atarım inşallah

Kızlar Hepsiburada da organizerlar indirimli . Ocean home , madame coco gibi birçok marka da var

Eklentiler

• 67E2DD97-3011-4DB5-ADBA-2245BB46F265.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar mucize gibi bir şey oldu Allah dualarımı kabul etti ,kısıtlama geri kaldırıldı annem doğumuma gelebilecek gece gece nasıl mutlu oldum anlatamam , hamile duası kabul olur derlerdi doğruymuş gerçekten kısıtlama ilk geldiğinde sizler de bana cok destek oldunuz cok cok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız

Eklentiler

• 2379FE3D-1642-4A0F-9076-A63E5411FF38.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 57

Canım iyidlr herhalde deneyim sıfır bende de ama şöyle kayma konusunu ben de çok okumuştum. Bu modelin de alt kısmında ayaklığı var. Sana fotoğraf ararken kendi sorumun da cevabını buldum. Etiket üstteymiş normalde de
Bir de yenidoğan bebeğe yastık önerilmiyor diye biliyorum. Yastıklı olması pek mantıklı gelmedi bana, yorumları nasıl?

Canım ben de almıştım sevibebenin reflü yatağını . Yarın foto atim hiç içini açmadım daha

Normali öyleymiş galiba fotosuna baktım da. Ama açarsan anlayacaksın ne demek istediğimi

Oyyy güzel günlerde kullanın inşallah canım

Gözünaydın canım çok sevindim
Biz demiştik demeden olmaz ama ona göre

Oyy iyi yapmissiniz kuzum hayirli olsun minise
Ben kasada uygun tekstilleri gecirmedim pahali olanlardan dusurdum 50% yi Iki kez islem yapti yani bana oyuzden indirim baya oldu. Sende bidaha ki sefer dikkat et buna canim cunku en ucuz tekstil urunlerinden kesiyor. Atiyorum corap bile aldiysan 5 liraya o 2,5 tlye dusuyor. Ama bi elbise 80se 40a dusuyor :) Belki sizde oyle yapmissinizdir ama belki baskasina faydasi olur diye yazdim

Aaaaaa iste buu Cok sevindim canim yaaa hadi gozunuz aydinnn Hemen baslasin vize islemleri bence :)

Hiç aklıma gelmedi öyle yapmak canım ya mantıklıymış baya gerçi ucuz bir şey almadık genelde fiyatlar birbirine yakındı o yüzden çok zararımız olmamıştır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…