- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Sagol canim. Ya sen dolabin icin kucuk diyodun da benim aldigim da ayni bu buyuklukte neresi kucuk bununEvet canım bende eve gelince baktım 2 yıl görünüyor skt si.
Zaten iyi siteden alınca sorgulamalarında bile çıkıyor.
Bende sana resim atayım dedimEki Görüntüle 2990612
Sagol canim. Ya sen dolabin icin kucuk diyodun da benim aldigim da ayni bu buyuklukte neresi kucuk bununBence buyuklugu ideal. Sifonyerin de varsa tamamdir. Ayrica dolabin cok şık cok begendim
İnşallah canımMasallah Çinar beyeOnun keyfi yerinde, gelisimini tamamliyor annesi. Sen icini ferah tut. Allah'in izniyle vaktinde kucagina alacaksin
YaaaKizlar anneannemiz bildiginiz koca oglan kiyafetleri almaya baslamis
evet havuç suyunu ben de söyledim ona yiyor her gün . Bu arada bize 32.haftada tekrar detaylı ultrasona gitmemizi söyledi doktor burda böyleymiş . Arkadaşım yarın gidiyor ben de önümüzdeki ay tekrar gidicem. Detaylıda doğum öncesi bebeğin organlarına falan tekrar bakıyorlarmış ona göre doğum planı yapılıyormuş
Anneannemizin kesesine bereket ne güzel yapmışsağlıkla büyüsün de giysin oğluş Biz hep küçücük kıyafetleri stokladık onlar kücüldüğünde ne giydircezzz elimizin altında büyüklerin olması iyi olur tabi . Ben de 1 yaş kıyafetleri stoklamaya başladım her çıktığımda bişey alıp geliyorum bugün H&M indiriminden aldım ben de bunu
M mllenpembemanolya oyy cok guzeller canlarim
Bunlarda bizim bugunun ganimetleriiiiYarin da diger seyleri cekerim corap, gaz giderici kemer, emzirme sutyeni falan Bu arada beylikduzunde ki ebebek outletinde baya bi indirim vardi birde 2. tekstil urununde 50% vardi baya indirimli aldim kizlar. 1200 tl tuttu 700 tl odedim
Yaaa maşalahbazen hareketler azalabilir normal .. iyi ki gittin dr a stresin azalmıştır :)
Ben de ilk etapta aynısını yapacağım canım. Düzenleyicilerle falan dolap yeter bence deBen sifonyer almadım zaten odada yer yok.
Ne var ne yok dolaba sığdırmayı düşünüyorum
İşte mağaza da baktıklarımdan küçük ama olsun biraz iş görsün şimdilik oda yeter
Daha güzeli senin olsun canım teşekkür ederim
MissPeaceful canım böyle bişey uyar mı sana ? Bölmeli bak çekmece ölçüne de uygun gibi sanki
Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe - Fiyatı, Yorumları
ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de ilk etapta aynısını yapacağım canım. Düzenleyicilerle falan dolap yeter bence de
Bu arada baya güzel ben de çok beğendim. Çok zarif duruyor modeligüzel günlerde kullanın inşallah
Dolabın modelini çok beğendim çok şık ve bence gayet yeterliBen elbise dolabıEki Görüntüle 2990614 Eki Görüntüle 2990615 nı atacaktım yeni aklıma geldifiyatına göre iş görür bence.
Daha hiç bir şeyi hazır değil kızımın elime gelen bir iki şeyini çektimEki Görüntüle 2990613
Saol canim valla zor tuttum kendimiiii gordukce alasim geldiiiAyyyy bunlar ne böyleeeeprenses elbisesi mi ooo ay bayıldım çok güzeller güle güle giyinsin prensesimiz . Ah orda olsam aaaahhhh uzakta cok şeyi kaçırıyorum ben
Amaniiin ne guzel olmus yaaaBen elbise dolabıEki Görüntüle 2990614 Eki Görüntüle 2990615 nı atacaktım yeni aklıma geldifiyatına göre iş görür bence.
Daha hiç bir şeyi hazır değil kızımın elime gelen bir iki şeyini çektimEki Görüntüle 2990613
Aynen caniiim iste bu tarz bisey istiyorumm, keske 6 bolmeli olsa. Bunlarin kareleri cok kucuk sanki ya tepmek istemiyorum sapkalarini falanMissPeaceful canım böyle bişey uyar mı sana ? Bölmeli bak çekmece ölçüne de uygun gibi sanki
Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Polo Cross Takı Kolye Ucu Küpe Yüzük Kutusu 24 Bölmeli Ahşap Üzeri Süet Kaplama yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Yerli Üretim Süet Kumaş Gri Renk 12 Bölmeli Takı Sergileme Çekmece Içi Standı (MEGASSDEKOR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe - Fiyatı, Yorumları
ROYALHOUSE 2 Adet 12 Bölmeli Organizer Çekmece Içi Düzenleyici Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Pembe Ãekmece İçi Ãorap ÃamaÅır Düzenleyici Bez Organizer 12 Bölmeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hihiii deme oyle kuzum yaa erkeklere de harika seyler var bugun benimde gozum he onlara gittiii krem rengi alt ust takimlar falanMissPeaceful
Kızlar ben de şifonyer olmayacak dolabın bir rafına çoraplarını eldivenlerini koyayım diye 3. ye benzer birşey aldım ama benim aldığım şöyle birşey çıktıdik durmuyormuş. Ben diğer büyük gibi bu da sert sandım. En azından 4 kenarı sabit olaydı yine iyiydi Belki iş görür diye iade etmedim uğraşmak da zor geldi sadece onun için. Buna benzer birşey alırsan satıcıya sor istersen sert mi diye.
Canim senin aldığın model nasıl sence? Ben senin modelde bebek hep kayıyor dediler diye bu modeli aldım. Ayak kısmı yüksek bir de kendinden kafa yastığı var ama emin olamıyorum kullanışlı mi diye ne dersinKızlar sevi bebenin reflü yatağını başka kim almıştı? Benimkinde bir terslik var sanki
Bebeği destekleyecek o yastıkların yapışmasını sağlayacak cırtcırtları yatağın kılıfının sanki ters yüzüne koymuşlar gibi. Etiketle fermuarın olduğu yüzde. Yatağın altta kalan yüzü daha güzel duruyor anlamadım
Canım ben de almıştım sevibebenin reflü yatağını . Yarın foto atim hiç içini açmadım dahaKızlar sevi bebenin reflü yatağını başka kim almıştı? Benimkinde bir terslik var sanki
Bebeği destekleyecek o yastıkların yapışmasını sağlayacak cırtcırtları yatağın kılıfının sanki ters yüzüne koymuşlar gibi. Etiketle fermuarın olduğu yüzde. Yatağın altta kalan yüzü daha güzel duruyor anlamadım
Canim senin aldığın model nasıl sence? Ben senin modelde bebek hep kayıyor dediler diye bu modeli aldım. Ayak kısmı yüksek bir de kendinden kafa yastığı var ama emin olamıyorum kullanışlı mi diye ne dersin
Canım ben de almıştım sevibebenin reflü yatağını . Yarın foto atim hiç içini açmadım daha
Oyyy güzel günlerde kullanın inşallah canımKızlar bizde bugün eşimle kıyafet alışverişini yaptık. Bu ay yıkayacağım için bitirelim istedik. O kadar güzel şeyler var ki aldıklarımdan pişman değilim aklım hala almadıklarımdae bebekte indirimli fiyatı 650 tuttu ikincisi yüzde 50 indirimiyle 500 tl ödedik. Lcw ve defactodan da iki üç parça bir şeyler aldık. Defactoda da ikincisi yüzde 50 indirimi vardı. Şimdiden çok ağırlaştım ya zor yürüdüm valla. Fırsat bulunca bende çeyizimizin fotoğrafını atarım inşallah
Gözünaydın canım çok sevindimKızlar mucize gibi bir şey oldu Allah dualarımı kabul etti ,kısıtlama geri kaldırıldı annem doğumuma gelebilecekgece gece nasıl mutlu oldum anlatamam , hamile duası kabul olur derlerdi doğruymuş gerçekten kısıtlama ilk geldiğinde sizler de bana cok destek oldunuz cok cok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
Oyy iyi yapmissiniz kuzum hayirli olsun miniseKızlar bizde bugün eşimle kıyafet alışverişini yaptık. Bu ay yıkayacağım için bitirelim istedik. O kadar güzel şeyler var ki aldıklarımdan pişman değilim aklım hala almadıklarımdae bebekte indirimli fiyatı 650 tuttu ikincisi yüzde 50 indirimiyle 500 tl ödedik. Lcw ve defactodan da iki üç parça bir şeyler aldık. Defactoda da ikincisi yüzde 50 indirimi vardı. Şimdiden çok ağırlaştım ya zor yürüdüm valla. Fırsat bulunca bende çeyizimizin fotoğrafını atarım inşallah
Aaaaaa iste buuKızlar mucize gibi bir şey oldu Allah dualarımı kabul etti ,kısıtlama geri kaldırıldı annem doğumuma gelebilecekgece gece nasıl mutlu oldum anlatamam , hamile duası kabul olur derlerdi doğruymuş gerçekten kısıtlama ilk geldiğinde sizler de bana cok destek oldunuz cok cok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
Hiç aklıma gelmedi öyle yapmak canım ya mantıklıymış bayaOyy iyi yapmissiniz kuzum hayirli olsun minise
Ben kasada uygun tekstilleri gecirmedim pahali olanlardan dusurdum 50% yiIki kez islem yapti yani bana oyuzden indirim baya oldu. Sende bidaha ki sefer dikkat et buna canim cunku en ucuz tekstil urunlerinden kesiyor. Atiyorum corap bile aldiysan 5 liraya o 2,5 tlye dusuyor. Ama bi elbise 80se 40a dusuyor :) Belki sizde oyle yapmissinizdir ama belki baskasina faydasi olur diye yazdim
Heh ozaman sorun yok canim :)) Bekliyoruz resimleriHiç aklıma gelmedi öyle yapmak canım ya mantıklıymış bayagerçi ucuz bir şey almadık genelde fiyatlar birbirine yakındı o yüzden çok zararımız olmamıştır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?