- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Dolabın modelini çok beğendim çok şık ve bence gayet yeterligüle güle kullanın
Günaydın kızlar şu gebelik şekeri beni mahvetti diyet yapmama ve aşırı dikkat etmeme rağmen salı günü 970 gram olan bebek dün 1260 grm olmuş ve anmiyon sıvıda biraz yüksek çıktı doktorum da acil doğuma girdi çokta bişey söylemedi napıcam ben çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye
Canım demekki yemenle alakalı olan bir durum değil hormonların çalışmasıyla alakalı.Günaydın kızlar şu gebelik şekeri beni mahvetti diyet yapmama ve aşırı dikkat etmeme rağmen salı günü 970 gram olan bebek dün 1260 grm olmuş ve anmiyon sıvıda biraz yüksek çıktı doktorum da acil doğuma girdi çokta bişey söylemedi napıcam ben çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye
günaydın canım sıkma canını dikkat ediyorsan sorun olmaz olçümlerin önemli takip et bendede şeker var ve ilk gebeliktede bundada insülin kullanıyorum günde 4 kere bu ara benim bile insülin olduğu halde yüksek geldiği oluyor şeker ölçümlerim doktor normal bunlar dedi benimde 1-2 hafta önde gidiyor ama doktor korkacak bir durum yok takiplere devam dedi strese sokma kendinide bebeğinide sağlıcakla alırsın kucağına inşallahGünaydın kızlar şu gebelik şekeri beni mahvetti diyet yapmama ve aşırı dikkat etmeme rağmen salı günü 970 gram olan bebek dün 1260 grm olmuş ve anmiyon sıvıda biraz yüksek çıktı doktorum da acil doğuma girdi çokta bişey söylemedi napıcam ben çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye
Benim şuan sabah açlık şekerim sıkıntı hep 98,100,101,104 bu şekilde çıkıyor tokluk en fazla 120 gördüm bebeğin önde gitmesinden çok suyumun fazla olmasına sıkılıyorum açıkcasıgünaydın canım sıkma canını dikkat ediyorsan sorun olmaz olçümlerin önemli takip et bendede şeker var ve ilk gebeliktede bundada insülin kullanıyorum günde 4 kere bu ara benim bile insülin olduğu halde yüksek geldiği oluyor şeker ölçümlerim doktor normal bunlar dedi benimde 1-2 hafta önde gidiyor ama doktor korkacak bir durum yok takiplere devam dedi strese sokma kendinide bebeğinide sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
şekerlerin iyi bence bir sıkıntı yok gibi canım doktorun bu konuda ne diyor önemli olan o sıkma canını güzel düşün güzel olsun benceBenim şuan sabah açlık şekerim sıkıntı hep 98,100,101,104 bu şekilde çıkıyor tokluk en fazla 120 gördüm bebeğin önde gitmesinden çok suyumun fazla olmasına sıkılıyorum açıkcası
Bu arada ne kadar sıklıkta kontorole gidiyorsunuz doktorum 20 gün sonra gel dedi ama bilemedimgünaydın canım sıkma canını dikkat ediyorsan sorun olmaz olçümlerin önemli takip et bendede şeker var ve ilk gebeliktede bundada insülin kullanıyorum günde 4 kere bu ara benim bile insülin olduğu halde yüksek geldiği oluyor şeker ölçümlerim doktor normal bunlar dedi benimde 1-2 hafta önde gidiyor ama doktor korkacak bir durum yok takiplere devam dedi strese sokma kendinide bebeğinide sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Akşam yemeğinden sonra ara öğün olarak ne tüketiyorsun canımşekerlerin iyi bence bir sıkıntı yok gibi canım doktorun bu konuda ne diyor önemli olan o sıkma canını güzel düşün güzel olsun bence
Canim korkma, bu haftalarda kilosu normal ki? Sen neden korktun? Sekerin kac cikiyor olctugunde?Günaydın kızlar şu gebelik şekeri beni mahvetti diyet yapmama ve aşırı dikkat etmeme rağmen salı günü 970 gram olan bebek dün 1260 grm olmuş ve anmiyon sıvıda biraz yüksek çıktı doktorum da acil doğuma girdi çokta bişey söylemedi napıcam ben çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye
Günaydın kızlar şu gebelik şekeri beni mahvetti diyet yapmama ve aşırı dikkat etmeme rağmen salı günü 970 gram olan bebek dün 1260 grm olmuş ve anmiyon sıvıda biraz yüksek çıktı doktorum da acil doğuma girdi çokta bişey söylemedi napıcam ben çok korkuyorum bebeğe bişey olucak diye
canım ilk zaman 10 günde bir gittim ben gebeliğin basından beri takipliydim insülin direncim vardı ilk gebeliktede olunca yuksek çıktı şekerim yükleme olmadan ilk haftalardan itibaren insüline başladım sonra ayda 1 gel dediler şimdi 30 haftaya girince 2 haftada bir görelim dediler takip yapıyorum şimdilik arada yüksek olsada doktorlar bunun normal olduğunu söylüyor ben 170 leri falan görüyorum bazen insülin olmasına rağmen ama önlem alıyorum şükürBu arada ne kadar sıklıkta kontorole gidiyorsunuz doktorum 20 gün sonra gel dedi ama bilemedim
ben ilk diyete başladım ara ögünler daha fazla şekerimi çıkardı doktorda eğer ihtiyaç duymuyorsam ara ögün yapmamamı söyledi bende çok ihtiyaç hissetmiyorsam yapmıyorum bazen yatmadan 1 kase yoğurt yada büyük bir bardak ayran veya kefir içiyorum hem bebeğe kalsiyum olsun hemde probiyotik açısından arada eğer gündüz şekerim düşerse 1 orta boy meyve tüketiyorum tabi her zaman değilAkşam yemeğinden sonra ara öğün olarak ne tüketiyorsun canım
Aynen canıımm hemen başlatıcaz işlemleri, tekrar bişey değişmeden alıp kenara koyalım kafamız rahat etsinOyy iyi yapmissiniz kuzum hayirli olsun minise
Ben kasada uygun tekstilleri gecirmedim pahali olanlardan dusurdum 50% yiIki kez islem yapti yani bana oyuzden indirim baya oldu. Sende bidaha ki sefer dikkat et buna canim cunku en ucuz tekstil urunlerinden kesiyor. Atiyorum corap bile aldiysan 5 liraya o 2,5 tlye dusuyor. Ama bi elbise 80se 40a dusuyor :) Belki sizde oyle yapmissinizdir ama belki baskasina faydasi olur diye yazdim
Aaaaaa iste buuCok sevindim canim yaaa hadi gozunuz aydinnn Hemen baslasin vize islemleri bence :)
Dun arkadasimdan aldim sagolsun bosuna alma kullan dedi ilk 6 ay falan isimi gorur tutunup kalkmayi ogrenince park yatak alacagim....
Ahsap mobilya besigimi letgodan sattim goruntusunun guzelligi disinda maalesef faydasi olmadi derin olmayinca uyanip dusecek diye korkuyordum
Daha vaktimiz var alırsın annesi hele indirimde öyle şeyler yakalanıyor ki biz de elbiselerimizin çoğunu denk getirip aldıkTeşekkür ederiz canım benim
Sizinkiler de öyle çok güzel kızın tam prenses olacak belli :)
Ben daha hiç elbise almadım hep çıt çıtlı zıbın falan
Daha vaktimiz var alırsın annesi hele indirimde öyle şeyler yakalanıyor ki biz de elbiselerimizin çoğunu denk getirip aldıkbi de zaten ilk doğduklarında elbise tarzı giydirilmez biz can sıkıntısından büyük büyük alıp kenara koyuyoruz hemen giydireceğimizden değil
Ben de direkt anne yanı beşik aldım yatak odasına kuracağım ama böyle bir şeye ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum.
Başka yatak yok evde bu tarz bir şey de yok hiç.
İlk başlarda nerede yatıracağım bilmiyorum.
Ana kucağı aldım o iş görür mü :/
Bu dogdugunda yatmasi icin anne yani canim... aldigini kendi odana kur ayri oda inan yenidogan bebek icin gereksiz sadece dolap alinabilir ama bebek ozellikle emziriyosan ayri odada uyumayacak....
Gunduzleri salonda yanimizda duracak
bu cok hafif zaten salona da tasirim
Yoksa babynestler var uygun fiyatli koltuk ustunde icinde uyuyabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?