2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Selam kizlarrr, Eslemin çantasından sonra sonunda benim hastane cantami da hazirladimm ve bittii Sadece gecelik ve pijama takimlarini son dakkaya birakayim diyorum bosuna okadar kırışmasın. Size detayli cekmeye calistim. Umarim gene “gereksiz bi cok sey koymussun” yorumlari olmaz Bende bir çoğunun gereksiz olduğunu biliyorum ama boyle rahat ediyorum

Çizgili organizere emzirmeyle alakalı şeyleri koydum ki hastanede yanıbaşımda dursunlar, diğerleri banyoya ve dolaba olacak şekilde ayarladım Terlik taç seti alınca koyacağım.

- Lohusa iç çamaşırı 2 set
- Pijama/ gecelik
- Çıkış için tayt/ Tshirt / Hırka
- Emzirme atleti 2 adet
- Kullan at külot/lohusa pedi
- Depend 5 adet
- Makyaj malzemeleri
- Şampuan
- Parfüm/deo
- Tarak
- 3 çift çorap
- Göğüs kalkanı
- Göğüs koruyucu
- Gümüş kapaklar
- Göğüs kremi
- Süt toplayıcı
- Havlu
- Terlik/taç
- Veee instax fotoğraf makinem

Eklentiler

• DE4C61A7-ED72-4667-93EC-C5844BFB0A51.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 69
  • C308A521-412C-4211-B7A2-09887EC27077.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 4C066884-6735-4DBB-A1B4-0DBB254AF490.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 2EC707FA-27AF-4C1D-8030-9FB9587E96E1.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 340D253E-4E14-4C8E-B833-AE8142734F8E.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 739E6FA8-F365-4BA2-890B-5DD7EB5893D8.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 73
  • BE4B5389-539B-43D8-9477-D6BEEF7A9E85.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 75
  • CD86E853-F534-4D0B-8DC4-641634C62F8D.webp
    61 KB · Görüntüleme: 67
Canim gerekli gereksiz kavrami kisye gore degisir. Sen nasil rahat hissediyorsan, icinden nasil geciyorsa oyle yap tabi. Herseyin cok guzel. Ama ben bi sure parfum sıkmam sanirim. Bu tip tercihler tamamen kisisel. Her anne evladi ve kendi icin en iyisini yapar. Hersey gonlumuzce olsun, sag salim evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah.

Az önce hastanemden doğum fiyatını aldım 13.000 TL diyor acıbadem hastanesine gidiyorum çok değilmi kızlar sizin oralarda fiyatlar nasıl?
İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Medical Park
Normal 7.500
Sezeryan 7.500
Epidural 1.000
İlk tahliller, diyetisyen, psikolog, doğumda ve doğumdan sonra 10′ar fotoğraf çekimi, normal doğumda 1 gece sezaryen doğum da 2 gece.

İstanbul Anadolu yakası Altunizade acıbadem hastanesi
normal 8.600
normal epidural 10.500
sezeryan 12.350
sezeryan epidural 13.350

Bugün aldım fiyatları. Bilginiz olsun

Bence cok yerinde bi çanta olmuş canım ellerine sağlık . Ben de parfüm sıkmayı düşünmüyorum doğumdan sonraları bebeği rahatsız edebilirmiş . Instaxı ben de yanıma alıcam albüm yapıcam bebişimle kendime

Kızlar bende haberler pek iyi değil bu sefer kendimle alakalı.
Benim gebeliğin başından beri düşmeyen beyaz kan hücre sayım ve crp değerim vardı. Serklajdan sonra enfeksiyon çok riskli olduğu için daha bir öneme binmişti. İdrarda bakteri çıkınca antibiyotik kullandım bakteri gitti ama bunlar düşmemişti. Kadın doğumcum da perinatolog da enfeksiyon hastalıklarına sevketmişti. Geçen hafta oraya gittim bu değerlerle hastaneye yatış yaptığımız hastalarımız var. Gebelikte yükselir ama bu fazla dedi. Başka testler istedi. Hematolojiye sevketti. Bugün gittim. Sonuç: Ankara’ya giden lösemi gen taraması, yarın yapılacak periferik yayma ve kan kültürü taraması.
Hiç böyle şeyler beklemiyordum normal diip çıkacağım sandım. Bahsetmedim bile burada. Elimi kolumu sallaya sallaya yalnız gittim hatta bugün de.
Neye uğradığımı şaşırdım. Ne hissedeceğimi düşüneceğimi bile bilmiyorum. Tek isteğim sağlıkla sağlıklı bir evlat almaktı kucağıma yıllardır…
Dualarınıza ihtiyacım var…

Canım benim biz kadınlar çok güçlüyüz.
Altından kalkamadığımız durumlar yok.
Sen bunundan üstesinden geleceksin.
Sağlıkla gelecek bebişin hiç üzülme.

Moralini yüksek tut, biz buradayız

Canım sen güçlü bir kadınsın insallah o testler de tertemiz çıkacak. Dualarım seninle.

Saolun canlarim
Dogru diyosunuz kizlar dusunemedim parfumu bir sure kullanmamakta fayda var

Kuzum en hayırlısını rabbim bilir, vardır bir bildiği illaki, eminim ki sende güzel sonuclarla ve güzel bi kavuşmayla evladina kavusacaksin rabbim yardımcın olsun

Kızlar sizin önerileriniz üzerine çekmece içi organizerlerden oceanhome marka aldım :) ama size haber vereyim oceanhome kendi sitesinde daha da uygun fiyata aldım ve hemen kargoya verildi alacaksanız haberiniz olsun:)

Canım çok yol katettik bebeklerimiz için , senin yolculuğun biraz daha engebeli ve sen bunu da atlatacaksın .. dualarım seninle

Canım kendini üzme bebeğininde üzülür. Hamileliğin zor başladı zor devam ediyor farkındayım ama inşallah sonucu güzel olacak. Yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın❤ bu arada crp değerin kaç acaba merak ettim?

Canım benim biz kadınlar çok güçlüyüz.
Altından kalkamadığımız durumlar yok.
Sen bunundan üstesinden geleceksin.
Sağlıkla gelecek bebişin hiç üzülme.

Moralini yüksek tut, biz buradayız

Canım sen güçlü bir kadınsın insallah o testler de tertemiz çıkacak. Dualarım seninle.

Kuzum en hayırlısını rabbim bilir, vardır bir bildiği illaki, eminim ki sende güzel sonuclarla ve güzel bi kavuşmayla evladina kavusacaksin rabbim yardımcın olsun

Canım çok yol katettik bebeklerimiz için , senin yolculuğun biraz daha engebeli ve sen bunu da atlatacaksın .. dualarım seninle

Çok sağolun kızlar valla hala şaşkınım. Anneme falan da birşey diyemedim henüz yarınki testi bekleyeyim dedim. Eşim yolda geliyor. Bir eşim bir de size söyledim işte
Hayırlısıyla yarın olsa bir inşallah

İnşallah canım. CRP 10-12 arasında sürekli, düşmüyor. Yüksekliğinden ziyade sürekliliği sanırım sorun.
Sedimantasyon yüksek. Bir de işte WBC değerim 18-23 arasında sürekli. O da düşmüyor, zaten en çok ona takılıyorlar

Dualarımız seninle merak etme bu günlerde geçecek
Dualarım seninle inşaallah hayırlısı ile bu günleride atlatacaksınız

Canım benim test sonuçlarını bekleyelim bakalım moral bozmayalım . Bak benim de crp değerim 18 di, crp yüksek oldukça wbc değeri de yüksek oluyor . Hamile olan arkadaşımın da crp si ve bundan dolayı da wbc değeri yüksek ve düşmedi hiç hamilelik öncesindeki değerine . Benim içime kötü bir şey doğmuyor lütfen sen de gönlünü ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini insallah

Kızlar, Yataş twiny alanlar memnun mu yataktan? Bir de ne kadara almıştınız?
Ben 300 e aldım kasım ayında , bi tarafı sert diğer tarafı daha yumuşak bi yatak . Yenidoğan bebeklerin omurga gelişimi açısından daha sert zeminde yatması gerektiği için bunu tercih etmiştim ben . Memnun kalacağımızı düşünüyorum

Ben de park yatak ve iç yatağını alayım diyorum. Sünger yatak olması daha iyiymiş, baktım en mantıklısı bu. Şuan 310 lira bir sorayım ona göre alayım dedim. Teşekkür ederim cevabın için

Ben de park yatak ve iç yatağını alayım diyorum. Sünger yatak olması daha iyiymiş, baktım en mantıklısı bu. Şuan 310 lira bir sorayım ona göre alayım dedim. Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim Evet park yatak icin de uygun cok kalınca bir yatak değil ağır gelmez , yorumlarda görmüştüm genelde bu modeli alanlar park yataklarda kullanıyor . Bi ara patron çıldırmıştı fiyatlar 800 liraya çıkmıştı şu an gayet iyi fiyatı , incelemek isteyenler icin link de bırakayım
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm

Canim seni teselli etmek icin soylemiyorum ama maalesef bazi doktorlar insani cok korkutuyor. Enfeksiyon icin durumu nerelere getirmisler temkinli olmakla birlikte sogukkanli da olmaya calis. Ben kotu birsey olacagini hissetmiyorum. Cogu bitti artik azi kaldi eminim saglikli sihhatli bir evladin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…