2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İnşallah kötü bir şey değildir canım stres yapma bunlarda geçecek hayırlısıyla sormamın sebebi de benimde geçmeyen enfeksiyonum var. 3. Antibiyotiğimi kullanıyorum crp 16 şuan. Sen yazınca baktım benim wbc 8 o yükselmemiş. Senin dikişin falan da olduğu için daha riskli görüyolardır her tedbiri almak istemişlerdir öyle düşün kötüye yorma. Hayırlısıyla hepsi geçecek sağlıkla bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallah❤

Dualarımız seninle merak etme bu günlerde geçecek

Dualarım seninle inşaallah hayırlısı ile bu günleride atlatacaksınız
İnşallah canım çok sağol

Benim sanırım biraz birbirlerinden bağımsız ilerliyorlar. İkisi de stabil bir yükseklikte ama crp ye göre wbc çok yüksek. Wbc için gebelikte sürekli 10-12 falan normal diyorlar ama işte 23 fazlaymış. Ben 10 birim fazla diye çok önemsememiştim yani rahattım o yüzden baya şok oldum ihtimalleri duyunca

Wbc yi bu kadar yükseltecek bir enfeksiyon bulgusu bulamıyorlar. Sanırım sıkıntı bu. Çok da bilmiyorum valla adama ağzımı açıp birşey soramadım periferik yayma dedikten sonra. Babamdan biliyordum ne olduğunu. Hayalet gibi çıktım odadan. İnşallah valla kendimden çok Çınar’a bir etkisi olacak mı bunların onu da düşünmeden edemiyorum

İnşallah canım. Yarınki periferik yayma yol gösteriyormuş baya hayırlı haberler verebileceğim inşallah

Canım benim dur bakalim herseyin hayirlisi olur insallah.. Esinin gelmesine cok sevindim yanliz olmayacaksin Sonuclar insallah guzel gelecek bebegini de kendini de uzme tamam mi..

Evet fiyatı görünce park yataktan önce bunu aldım az önce trendyolda da aynı fiyat inşallah düzgün gelir bazı yorumları görünce biraz tereddüt ettim.

Ben gereksiz bir şey göremedim. Parfüme gerek olmayabilir belki o kadar.
Sen işleri baya kolaylamışsın benim daha alışveriş listem bile tam değil ya alınacak birsürü şey var.

İnsallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım üzme kendini daha hiçbir şey net değil . Dualarım seninle

Canım ya bazı doktorlar en kötü ihtimallerden başlıyorlar söylemeye. Sen kendini şuan olmayan bir şey için üzmemeye çalış. Sonuçlar tertemiz gelecek inşallah öyle inanıyorum ben

Evet fiyatı görünce park yataktan önce bunu aldım az önce trendyolda da aynı fiyat inşallah düzgün gelir bazı yorumları görünce biraz tereddüt ettim.
Evet ben de gördüm arada öyle yorumlar da var , insallah sıkıntısız gelir canım ve insallah yatağında mışıl mışıl uyuyan bebişlerimiz olur

Ben gereksiz bir şey göremedim. Parfüme gerek olmayabilir belki o kadar.
Sen işleri baya kolaylamışsın benim daha alışveriş listem bile tam değil ya alınacak birsürü şey var.
Canim valla buyuk seyleri yapin agirlasmaya basliyoruz cunku. Inan bugun cantayi hazirladim pesine temizlik yaptim belim bacagim pert. Koltukta uzaniyorum ama kalkinca esim geliyo kaldiriyo Sanirim artik magnezyum icmem gerekecek

Canim benim dualarim seninle Ama icime doguyor ki senin gebeligin biraz daha ozel durumda oldugu icin daha da tedbirli davraniliyor. Inaniyorum ki hicbir sey cikmayacak.

Kızlar alt değiştirme örtüsü sipariş verdim. Daha önce 60x60 almıştım bunu daha büyük aldım kesip kullanıyorlarmış, yatağının altına da seriyorlarmış koruyucu gibi. cok uzun süre gidiyormuş . Fiyatı daha yükselmeden bi paket daha alayım elimde bulunsun dedim.
Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet
baby me Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Canim valla buyuk seyleri yapin agirlasmaya basliyoruz cunku. Inan bugun cantayi hazirladim pesine temizlik yaptim belim bacagim pert. Koltukta uzaniyorum ama kalkinca esim geliyo kaldiriyo Sanirim artik magnezyum icmem gerekecek
Çok haklısın canım ya, ben yemek yaparken bile mahvolmaya başladım. Sırt ağrısından duramıyorum biraz ayakta kalınca. Magnezyumda düzenli içiyorum ben yetmiyor artık heralde

Bende sleepy marka aldım geçen 10 lu paket. Bu marka alacaktım normalde ama sürekli artıyor fiyatı ya, en ucuzu buydu önceden baktığımda, almadığıma en pişman olduğum şeylerden biri oldu. Diğeride temizleme pamuğu.

İsallah testlerin iyi geçer. Yengem de beyaz kan fazlalığı çıkmıştı ve bebeginde hiç problem olmadı şimdi 25 yaşında kocaman oldu. Kızı gayet saglikliydi hiç korkma Allahin izniyle bebegini kucağına alman az kaldı, çoğu gitti bebek büyüdü organları gelişti şükürler olsun bu günleri gördün. Allah yardımcı olacak ve bebegin turp gibi sağlam doğacak sende derin bir nefes alacaksın
Kızlar, Yataş twiny alanlar memnun mu yataktan? Bir de ne kadara almıştınız?
Ben geçen hafta aldım çok güzel çıktı paket düzgün sorunsuz geldi. 5 günde elime ulaştı. Üzerine yatıp deneme yaptım. Gayet başarılı. 289 TL di

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah Satıcı Yataş değil mi? Ben de trendyoldan aldım az önce, 310 lira. İnşallah sorunsuz gelir bizimde.

Nasıl olsa ucuz, alırız diyip es geçiyoruz sonra geri döndüğümüzde uçmuş gitmiş oluyor gerçekten . Geçenlerde oyun halısı sipariş verdim 250 liraya , 1 hafta olmadı 400 lira olmuş Yenidoğan bebeğin ihtiyacı da bitmiyo ki sıfırdan ev dizmek gibi bişey . Ayrıntısı detayı çok, her şeye aynı anda yetişmek de pek mümkün değil . Bence yine iyi yol kat ettik hep beraber canım.

Canım telaşlanma demesi kolay, biliyorum. Sen onca yol katettin. Güzel günler yakın bana inan

Çok arkadaşımda gördüm, gebelikte kanser göstergeleri yüksek çıktı doktorlar araştırmaya gönderdi ama temiz çıktı. Vücut gebelikte farklı tepkiler verebiliyor sonuçta bize ait olmayan, eşimizden gelen hücreleri büyütüyoruz. Doktorlar sadece titiz davranıyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın bak hepimiz dua ediyoruz
Hadi şimdi biraz gül

Canim daha sonuçlarını görmeden hiç kendini yıpratma. Bende daha önce o yollardan geçtim boynumda lenf bezi büyümesi yüzünden biyopsi oldum kanser olduğumu dusunerek sonuç çıkana kadar kendimi 15 gun boyunca kahrettim. Ama ne oldu dersin çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. Boşuna kendimi uzdugumle.kaldim. Emin ol ki doktorlar her zaman ilk başta en kötüsünü konuşur gör bak senin tahlillerin de tertemiz çıkacak ben buna inanıyorum. İnşallah sağ salim bebeginle güzel günler seni bekliyor olacak. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…