İnşallah kötü bir şey değildir canım stres yapma bunlarda geçecek hayırlısıylaİnşallah canım. CRP 10-12 arasında sürekli, düşmüyor. Yüksekliğinden ziyade sürekliliği sanırım sorun.
Sedimantasyon yüksek. Bir de işte WBC değerim 18-23 arasında sürekli. O da düşmüyor, zaten en çok ona takılıyorlar
İnşallah canım çok sağolDualarımız seninle merak etme bu günlerde geçecek
Dualarım seninle inşaallah hayırlısı ile bu günleride atlatacaksınız
Canım benim test sonuçlarını bekleyelim bakalım moral bozmayalım . Bak benim de crp değerim 18 di, crp yüksek oldukça wbc değeri de yüksek oluyor . Hamile olan arkadaşımın da crp si ve bundan dolayı da wbc değeri yüksek ve düşmedi hiç hamilelik öncesindeki değerine . Benim içime kötü bir şey doğmuyor lütfen sen de gönlünü ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini insallah
Canim seni teselli etmek icin soylemiyorum ama maalesef bazi doktorlar insani cok korkutuyor. Enfeksiyon icin durumu nerelere getirmisler temkinli olmakla birlikte sogukkanli da olmaya calis. Ben kotu birsey olacagini hissetmiyorum. Cogu bitti artik azi kaldi eminim saglikli sihhatli bir evladin olacak
İnşallah kötü bir şey değildir canım stres yapma bunlarda geçecek hayırlısıylasormamın sebebi de benimde geçmeyen enfeksiyonum var. 3. Antibiyotiğimi kullanıyorum crp 16 şuan. Sen yazınca baktım benim wbc 8 o yükselmemiş. Senin dikişin falan da olduğu için daha riskli görüyolardır her tedbiri almak istemişlerdir öyle düşün kötüye yorma. Hayırlısıyla hepsi geçecek sağlıkla bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallah❤
Canım benim dur bakalim herseyin hayirlisi olur insallah.. Esinin gelmesine cok sevindim yanliz olmayacaksinKızlar bende haberler pek iyi değilbu sefer kendimle alakalı.
Benim gebeliğin başından beri düşmeyen beyaz kan hücre sayım ve crp değerim vardı. Serklajdan sonra enfeksiyon çok riskli olduğu için daha bir öneme binmişti. İdrarda bakteri çıkınca antibiyotik kullandım bakteri gitti ama bunlar düşmemişti. Kadın doğumcum da perinatolog da enfeksiyon hastalıklarına sevketmişti. Geçen hafta oraya gittim bu değerlerle hastaneye yatış yaptığımız hastalarımız var. Gebelikte yükselir ama bu fazla dedi. Başka testler istedi. Hematolojiye sevketti. Bugün gittim. Sonuç: Ankara’ya giden lösemi gen taraması, yarın yapılacak periferik yayma ve kan kültürü taraması.
Hiç böyle şeyler beklemiyordum normal diip çıkacağım sandım. Bahsetmedim bile burada. Elimi kolumu sallaya sallaya yalnız gittim hatta bugün de.
Neye uğradığımı şaşırdım. Ne hissedeceğimi düşüneceğimi bile bilmiyorum. Tek isteğim sağlıkla sağlıklı bir evlat almaktı kucağıma yıllardır…
Dualarınıza ihtiyacım var…
Evet fiyatı görünce park yataktan önce bunu aldım az önce trendyolda da aynı fiyatRica ederimEvet park yatak icin de uygun cok kalınca bir yatak değil ağır gelmez , yorumlarda görmüştüm genelde bu modeli alanlar park yataklarda kullanıyor . Bi ara patron çıldırmıştı fiyatlar 800 liraya çıkmıştı şu an gayet iyi fiyatı , incelemek isteyenler icin link de bırakayım
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm
Ben gereksiz bir şey göremedim. Parfüme gerek olmayabilir belki o kadar.Selam kizlarrr, Eslemin çantasından sonra sonunda benim hastane cantami da hazirladimm ve bittiiSadece gecelik ve pijama takimlarini son dakkaya birakayim diyorum bosuna okadar kırışmasın. Size detayli cekmeye calistim. Umarim gene “gereksiz bi cok sey koymussun” yorumlari olmaz Bende bir çoğunun gereksiz olduğunu biliyorum ama boyle rahat ediyorum
Çizgili organizere emzirmeyle alakalı şeyleri koydum ki hastanede yanıbaşımda dursunlar, diğerleri banyoya ve dolaba olacak şekilde ayarladımTerlik taç seti alınca koyacağım.
- Lohusa iç çamaşırı 2 set
- Pijama/ gecelik
- Çıkış için tayt/ Tshirt / Hırka
- Emzirme atleti 2 adet
- Kullan at külot/lohusa pedi
- Depend 5 adet
- Makyaj malzemeleri
- Şampuan
- Parfüm/deo
- Tarak
- 3 çift çorap
- Göğüs kalkanı
- Göğüs koruyucu
- Gümüş kapaklar
- Göğüs kremi
- Süt toplayıcı
- Havlu
- Terlik/taç
- Veee instax fotoğraf makinem
İnsallahİnşallah canım çok sağol
Benim sanırım biraz birbirlerinden bağımsız ilerliyorlar. İkisi de stabil bir yükseklikte ama crp ye göre wbc çok yüksek. Wbc için gebelikte sürekli 10-12 falan normal diyorlar ama işte 23 fazlaymış. Ben 10 birim fazla diye çok önemsememiştim yani rahattım o yüzden baya şok oldum ihtimalleri duyunca
Wbc yi bu kadar yükseltecek bir enfeksiyon bulgusu bulamıyorlar. Sanırım sıkıntı bu. Çok da bilmiyorum valla adama ağzımı açıp birşey soramadım periferik yayma dedikten sonra. Babamdan biliyordum ne olduğunu. Hayalet gibi çıktım odadan. İnşallah valla kendimden çok Çınar’a bir etkisi olacak mı bunların onu da düşünmeden edemiyorum
İnşallah canım. Yarınki periferik yayma yol gösteriyormuş bayahayırlı haberler verebileceğim inşallah
Canım ya bazı doktorlar en kötü ihtimallerden başlıyorlar söylemeye. Sen kendini şuan olmayan bir şey için üzmemeye çalış. Sonuçlar tertemiz gelecek inşallah öyle inanıyorum benKızlar bende haberler pek iyi değilbu sefer kendimle alakalı.
Benim gebeliğin başından beri düşmeyen beyaz kan hücre sayım ve crp değerim vardı. Serklajdan sonra enfeksiyon çok riskli olduğu için daha bir öneme binmişti. İdrarda bakteri çıkınca antibiyotik kullandım bakteri gitti ama bunlar düşmemişti. Kadın doğumcum da perinatolog da enfeksiyon hastalıklarına sevketmişti. Geçen hafta oraya gittim bu değerlerle hastaneye yatış yaptığımız hastalarımız var. Gebelikte yükselir ama bu fazla dedi. Başka testler istedi. Hematolojiye sevketti. Bugün gittim. Sonuç: Ankara’ya giden lösemi gen taraması, yarın yapılacak periferik yayma ve kan kültürü taraması.
Hiç böyle şeyler beklemiyordum normal diip çıkacağım sandım. Bahsetmedim bile burada. Elimi kolumu sallaya sallaya yalnız gittim hatta bugün de.
Neye uğradığımı şaşırdım. Ne hissedeceğimi düşüneceğimi bile bilmiyorum. Tek isteğim sağlıkla sağlıklı bir evlat almaktı kucağıma yıllardır…
Evet ben de gördüm arada öyle yorumlar da var , insallah sıkıntısız gelir canım ve insallah yatağında mışıl mışıl uyuyan bebişlerimiz olurEvet fiyatı görünce park yataktan önce bunu aldım az önce trendyolda da aynı fiyatinşallah düzgün gelir bazı yorumları görünce biraz tereddüt ettim.
Canim valla buyuk seyleri yapin agirlasmaya basliyoruz cunku. Inan bugun cantayi hazirladim pesine temizlik yaptim belim bacagim pert. Koltukta uzaniyorum ama kalkinca esim geliyo kaldiriyoBen gereksiz bir şey göremedim. Parfüme gerek olmayabilir belki o kadar.
Sen işleri baya kolaylamışsın benim daha alışveriş listem bile tam değil ya alınacak birsürü şey var.
İnşallahEvet ben de gördüm arada öyle yorumlar da var , insallah sıkıntısız gelir canım ve insallah yatağında mışıl mışıl uyuyan bebişlerimiz olur
Canim benim dualarim seninleKızlar bende haberler pek iyi değilbu sefer kendimle alakalı.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım çok sağol
Benim sanırım biraz birbirlerinden bağımsız ilerliyorlar. İkisi de stabil bir yükseklikte ama crp ye göre wbc çok yüksek. Wbc için gebelikte sürekli 10-12 falan normal diyorlar ama işte 23 fazlaymış. Ben 10 birim fazla diye çok önemsememiştim yani rahattım o yüzden baya şok oldum ihtimalleri duyunca
Wbc yi bu kadar yükseltecek bir enfeksiyon bulgusu bulamıyorlar. Sanırım sıkıntı bu. Çok da bilmiyorum valla adama ağzımı açıp birşey soramadım periferik yayma dedikten sonra. Babamdan biliyordum ne olduğunu. Hayalet gibi çıktım odadan. İnşallah valla kendimden çok Çınar’a bir etkisi olacak mı bunların onu da düşünmeden edemiyorum
İnşallah canım. Yarınki periferik yayma yol gösteriyormuş bayahayırlı haberler verebileceğim inşallah
Çok haklısın canım ya, ben yemek yaparken bile mahvolmaya başladım. Sırt ağrısından duramıyorum biraz ayakta kalınca. Magnezyumda düzenli içiyorum ben yetmiyor artık heraldeCanim valla buyuk seyleri yapin agirlasmaya basliyoruz cunku. Inan bugun cantayi hazirladim pesine temizlik yaptim belim bacagim pert. Koltukta uzaniyorum ama kalkinca esim geliyo kaldiriyoSanirim artik magnezyum icmem gerekecek
Bende sleepy marka aldım geçen 10 lu paket. Bu marka alacaktım normalde ama sürekli artıyor fiyatı ya, en ucuzu buydu önceden baktığımda, almadığıma en pişman olduğum şeylerden biri oldu. Diğeride temizleme pamuğu.Kızlar alt değiştirme örtüsü sipariş verdim. Daha önce 60x60 almıştım bunu daha büyük aldım kesip kullanıyorlarmış, yatağının altına da seriyorlarmış koruyucu gibi. cok uzun süre gidiyormuş . Fiyatı daha yükselmeden bi paket daha alayım elimde bulunsun dedim.
Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet
baby me Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet
İsallah testlerin iyi geçer. Yengem de beyaz kan fazlalığı çıkmıştı ve bebeginde hiç problem olmadı şimdi 25 yaşında kocaman oldu. Kızı gayet saglikliydi hiç korkma Allahin izniyle bebegini kucağına alman az kaldı, çoğu gitti bebek büyüdü organları gelişti şükürler olsun bu günleri gördün.Kızlar bende haberler pek iyi değilbu sefer kendimle alakalı.
Ben geçen hafta aldım çok güzel çıktı paket düzgün sorunsuz geldi. 5 günde elime ulaştı. Üzerine yatıp deneme yaptım. Gayet başarılı. 289 TL diKızlar, Yataş twiny alanlar memnun mu yataktan? Bir de ne kadara almıştınız?
Sağlıklı günlerde kullanın inşallahİsallah testlerin iyi geçer. Yengem de beyaz kan fazlalığı çıkmıştı ve bebeginde hiç problem olmadı şimdi 25 yaşında kocaman oldu. Kızı gayet saglikliydi hiç korkma Allahin izniyle bebegini kucağına alman az kaldı, çoğu gitti bebek büyüdü organları gelişti şükürler olsun bu günleri gördün.Allah yardımcı olacak ve bebegin turp gibi sağlam doğacak sende derin bir nefes alacaksın
Ben geçen hafta aldım çok güzel çıktı paket düzgün sorunsuz geldi. 5 günde elime ulaştı. Üzerine yatıp deneme yaptım. Gayet başarılı. 289 TL di
Nasıl olsa ucuz, alırız diyip es geçiyoruz sonra geri döndüğümüzde uçmuş gitmiş oluyor gerçekten . Geçenlerde oyun halısı sipariş verdim 250 liraya , 1 hafta olmadı 400 lira olmuşBende sleepy marka aldım geçen 10 lu paket. Bu marka alacaktım normalde ama sürekli artıyor fiyatı ya, en ucuzu buydu önceden baktığımda, almadığıma en pişman olduğum şeylerden biri oldu. Diğeride temizleme pamuğu.
Canım telaşlanma demesi kolay, biliyorum. Sen onca yol katettin. Güzel günler yakın bana inanÇok sağolun kızlar valla hala şaşkınım. Anneme falan da birşey diyemedim henüz yarınki testi bekleyeyim dedim. Eşim yolda geliyor. Bir eşim bir de size söyledim işte
Hayırlısıyla yarın olsa bir inşallah
İnşallah canım. CRP 10-12 arasında sürekli, düşmüyor. Yüksekliğinden ziyade sürekliliği sanırım sorun.
Sedimantasyon yüksek. Bir de işte WBC değerim 18-23 arasında sürekli. O da düşmüyor, zaten en çok ona takılıyorlar
Canim daha sonuçlarını görmeden hiç kendini yıpratma. Bende daha önce o yollardan geçtim boynumda lenf bezi büyümesi yüzünden biyopsi oldum kanser olduğumu dusunerek sonuç çıkana kadar kendimi 15 gun boyunca kahrettim. Ama ne oldu dersin çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. Boşuna kendimi uzdugumle.kaldim. Emin ol ki doktorlar her zaman ilk başta en kötüsünü konuşur gör bak senin tahlillerin de tertemiz çıkacak ben buna inanıyorum. İnşallah sağ salim bebeginle güzel günler seni bekliyor olacak. Dualarım seninleKızlar bende haberler pek iyi değilbu sefer kendimle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?