Canım benim dur bakalim herseyin hayirlisi olur insallah.. Esinin gelmesine cok sevindim yanliz olmayacaksinSonuclar insallah guzel gelecek bebegini de kendini de uzme tamam mi..
Canım ya bazı doktorlar en kötü ihtimallerden başlıyorlar söylemeye. Sen kendini şuan olmayan bir şey için üzmemeye çalış. Sonuçlar tertemiz gelecek inşallah öyle inanıyorum ben
Canim benim dualarim seninleAma icime doguyor ki senin gebeligin biraz daha ozel durumda oldugu icin daha da tedbirli davraniliyor. Inaniyorum ki hicbir sey cikmayacak.
İsallah testlerin iyi geçer. Yengem de beyaz kan fazlalığı çıkmıştı ve bebeginde hiç problem olmadı şimdi 25 yaşında kocaman oldu. Kızı gayet saglikliydi hiç korkma Allahin izniyle bebegini kucağına alman az kaldı, çoğu gitti bebek büyüdü organları gelişti şükürler olsun bu günleri gördün.Allah yardımcı olacak ve bebegin turp gibi sağlam doğacak sende derin bir nefes alacaksın
Ben geçen hafta aldım çok güzel çıktı paket düzgün sorunsuz geldi. 5 günde elime ulaştı. Üzerine yatıp deneme yaptım. Gayet başarılı. 289 TL di
Canım telaşlanma demesi kolay, biliyorum. Sen onca yol katettin. Güzel günler yakın bana inan
Çok arkadaşımda gördüm, gebelikte kanser göstergeleri yüksek çıktı doktorlar araştırmaya gönderdi ama temiz çıktı. Vücut gebelikte farklı tepkiler verebiliyor sonuçta bize ait olmayan, eşimizden gelen hücreleri büyütüyoruz. Doktorlar sadece titiz davranıyorlar. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın bak hepimiz dua ediyoruz
Hadi şimdi biraz gül
Canim daha sonuçlarını görmeden hiç kendini yıpratma. Bende daha önce o yollardan geçtim boynumda lenf bezi büyümesi yüzünden biyopsi oldum kanser olduğumu dusunerek sonuç çıkana kadar kendimi 15 gun boyunca kahrettim. Ama ne oldu dersin çok şükür temiz çıktı sonuçlarım. Boşuna kendimi uzdugumle.kaldim. Emin ol ki doktorlar her zaman ilk başta en kötüsünü konuşur gör bak senin tahlillerin de tertemiz çıkacak ben buna inanıyorum. İnşallah sağ salim bebeginle güzel günler seni bekliyor olacak. Dualarım seninle
E bebek gecmis siparislerime baktim 60liraya almisim. E doviz kurlarinda bi yukselme yokken bu zamlar neyin nesi kiKızlar alt değiştirme örtüsü sipariş verdim. Daha önce 60x60 almıştım bunu daha büyük aldım kesip kullanıyorlarmış, yatağının altına da seriyorlarmış koruyucu gibi. cok uzun süre gidiyormuş . Fiyatı daha yükselmeden bi paket daha alayım elimde bulunsun dedim.
Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet
baby me Süper İnce Alt Değiştirme Örtüsü 60x90 cm 40 adet
Ben de twinny 80×130nu 530a aldim. Bi ara 800lere kadar cikmisti. Simdi indirdiler. Aldigim boyutu 1 aydan once teslim edemiyolarmis. Subat basi gibi teslimat saglanir dediler. Insallah senin cabuk teslim edilir.Sağlıklı günlerde kullanın inşallahSatıcı Yataş değil mi? Ben de trendyoldan aldım az önce, 310 lira. İnşallah sorunsuz gelir bizimde.
Bencede fırsatçılık gibi bu zamlar. Ben geçen gün bime geldiğinde 2 paket aldım. Onları ikiye bölerek kullanırım diye düşünüyorum baby me ile aynı boyutta çünkü ve paketi 12.90dıE bebek gecmis siparislerime baktim 60liraya almisim. E doviz kurlarinda bi yukselme yokken bu zamlar neyin nesi ki
Sürekli üretimi olmayan bit boyut olabilir belki diyeceğim ama biz ayrıca yataş tek kişilik yatak baza aldık kasım ortası yarın gelecek nasipse. Uzun sürüyor nedense. Bunda da 27 ocak kargoya veriliş yazıyor bakalım artık nasip.Ben de twinny 80×130nu 530a aldim. Bi ara 800lere kadar cikmisti. Simdi indirdiler. Aldigim boyutu 1 aydan once teslim edemiyolarmis. Subat basi gibi teslimat saglanir dediler. Insallah senin cabuk teslim edilir.
O bizim toplumumuzun fırsatçılığı ne yazık ki canım.. ben başka bi yerde bu kadar zam ne gördüm ne duydumE bebek gecmis siparislerime baktim 60liraya almisim. E doviz kurlarinda bi yukselme yokken bu zamlar neyin nesi ki
Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin kuzum, bak en azından dermanin belli çok şükürMerhaba kızlar.
Bana plasenta previa teşhisi konuldu.
Kendi dr um yapmıyor doğumu tam kapsamlı hastaneye gitmemi söyledi.
Başka bir hastane dr bulduk onunla devam edeceğim artık. Çok moralim bozuldu bütün kötü olasılıkları saydı bana. Kızılay’dan kan ayarlamamızı söyledi. 36. 37. Haftada sezaryanla alacaklar nasipse.
Yatas saticisindan aldım benim aldığım boyut 60x120 ondan farklı olabilir belki.Sağlıklı günlerde kullanın inşallahSatıcı Yataş değil mi? Ben de trendyoldan aldım az önce, 310 lira. İnşallah sorunsuz gelir bizimde.
Isallah sağlıkla bebegini kucağına al. Plasenta previa tam kapalı mı, yarı kapalı mı?Merhaba kızlar.
Başka bir hastane dr bulduk onunla devam edeceğim artık. Çok moralim bozuldu bütün kötü olasılıkları saydı bana. Kızılay’dan kan ayarlamamızı söyledi. 36. 37. Haftada sezaryanla alacaklar nasipse.
Ayy bayildigim goruntuuuToprak6560 canım sıkma canını inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini❤
O Obayram canım senin sonuçların ne oldu haber var mı?
Kızlar bende oğluşumun çeyizini çıkardımetiketleri kesip renklerine ayırıp yıkamaya başlıyorum artık eşyaları görünce bir gözüm korktu nasıl bitecek diye ama 30 hafta bitmek üzere malum
Göbekten ayakları görememeye başladık zaten
Cok gecmis olsun canim, ne oldugunu bilmiyorum arastirayim birazdan. Insallah hersey guzel gecer saglikla alirsin kucagina yavrunuMerhaba kızlar.
Ya ne güzeller, etiketleri kesiyoruz değil miToprak6560 canım sıkma canını inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini❤
Kızlar bende oğluşumun çeyizini çıkardımetiketleri kesip renklerine ayırıp yıkamaya başlıyorum artık eşyaları görünce bir gözüm korktu nasıl bitecek diye ama 30 hafta bitmek üzere malum
Ayyy en sevdiğim islerToprak6560 canım sıkma canını inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini❤
Cok guzeller ya bayildimToprak6560 canım sıkma canını inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini❤
Vücuduna, göğuslerine sürdüğün kremlerin etkisi olabilir. Meme ucunda birikme yapmıştırKizlar benim meme ucunda beyazimsi krem gibi seyler var. Dus alinca su tuttum gittiler ama yine geri geldiler. Internette baktim bisey bulamadim
Yok canim oyle degil gibi. Meme ucumu sıktım icten gelen bisey. Benek benek boyle beyaz renkte krem kivaminda. Fotosunu cektim doktoruma gidince gostereyim biVücuduna, göğuslerine sürdüğün kremlerin etkisi olabilir. Meme ucunda birikme yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?