2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım benim dur bakalim herseyin hayirlisi olur insallah.. Esinin gelmesine cok sevindim yanliz olmayacaksin Sonuclar insallah guzel gelecek bebegini de kendini de uzme tamam mi..

Canım ya bazı doktorlar en kötü ihtimallerden başlıyorlar söylemeye. Sen kendini şuan olmayan bir şey için üzmemeye çalış. Sonuçlar tertemiz gelecek inşallah öyle inanıyorum ben

Canim benim dualarim seninle Ama icime doguyor ki senin gebeligin biraz daha ozel durumda oldugu icin daha da tedbirli davraniliyor. Inaniyorum ki hicbir sey cikmayacak.

Kızlar hepiniz çol sağolun inşallah ben de verdiğiniz o güzel örneklerden biri olacağım. Bu da benim sınavım sanırım. 28 bitti 29 a girdik derken şimdi bambaşka hallerdeyiz. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah

E bebek gecmis siparislerime baktim 60liraya almisim. E doviz kurlarinda bi yukselme yokken bu zamlar neyin nesi ki

O Obayram canım çok geçmiş olsun rabbim büyük bu durumdanda sağlıcakla cıkarsın sonuçların temiz gelir bence arkadaşların dediği gibi doktorlar bazen insanı çok strese sokuyor ama bak sen bu günlere geldin şükür sağlıcakla bebeğinide kucağına alacaksın birşey çıkmayacak inşallah iyi düşün iyi olsun

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah Satıcı Yataş değil mi? Ben de trendyoldan aldım az önce, 310 lira. İnşallah sorunsuz gelir bizimde.
Ben de twinny 80×130nu 530a aldim. Bi ara 800lere kadar cikmisti. Simdi indirdiler. Aldigim boyutu 1 aydan once teslim edemiyolarmis. Subat basi gibi teslimat saglanir dediler. Insallah senin cabuk teslim edilir.

E bebek gecmis siparislerime baktim 60liraya almisim. E doviz kurlarinda bi yukselme yokken bu zamlar neyin nesi ki
Bencede fırsatçılık gibi bu zamlar. Ben geçen gün bime geldiğinde 2 paket aldım. Onları ikiye bölerek kullanırım diye düşünüyorum baby me ile aynı boyutta çünkü ve paketi 12.90dı

Ben de twinny 80×130nu 530a aldim. Bi ara 800lere kadar cikmisti. Simdi indirdiler. Aldigim boyutu 1 aydan once teslim edemiyolarmis. Subat basi gibi teslimat saglanir dediler. Insallah senin cabuk teslim edilir.
Sürekli üretimi olmayan bit boyut olabilir belki diyeceğim ama biz ayrıca yataş tek kişilik yatak baza aldık kasım ortası yarın gelecek nasipse. Uzun sürüyor nedense. Bunda da 27 ocak kargoya veriliş yazıyor bakalım artık nasip.

Bugun Şok a geldi özellikle 0/6 ay olan için gitmiştim diğerini de aldim. Fiyati 18 tlydi kızlar bulan kaçırmasın çok destekliyor böyle kartlar Montessori eğitim için
Birde depend lerde indirim vardi hastane cantama koymak icin aldim. Bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG20220119092618.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 107
Merhaba kızlar.
Bana plasenta previa teşhisi konuldu.
Kendi dr um yapmıyor doğumu tam kapsamlı hastaneye gitmemi söyledi.
Başka bir hastane dr bulduk onunla devam edeceğim artık. Çok moralim bozuldu bütün kötü olasılıkları saydı bana. Kızılay’dan kan ayarlamamızı söyledi. 36. 37. Haftada sezaryanla alacaklar nasipse.

O bizim toplumumuzun fırsatçılığı ne yazık ki canım.. ben başka bi yerde bu kadar zam ne gördüm ne duydum

Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin kuzum, bak en azından dermanin belli çok şükür eminim her şey guzel olacak, hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah

Sağlıklı günlerde kullanın inşallah Satıcı Yataş değil mi? Ben de trendyoldan aldım az önce, 310 lira. İnşallah sorunsuz gelir bizimde.
Yatas saticisindan aldım benim aldığım boyut 60x120 ondan farklı olabilir belki.
Isallah sağlıkla bebegini kucağına al. Plasenta previa tam kapalı mı, yarı kapalı mı?
Kan drgerlerin iyi olursa kana bile ihtiyaç olmaz isallah. Beslenmene ve kan ilaclarina dikkat et

Toprak6560 canım sıkma canını inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini❤

O Obayram canım senin sonuçların ne oldu haber var mı?

Kızlar bende oğluşumun çeyizini çıkardım etiketleri kesip renklerine ayırıp yıkamaya başlıyorum artık eşyaları görünce bir gözüm korktu nasıl bitecek diye ama 30 hafta bitmek üzere malum
Göbekten ayakları görememeye başladık zaten

Eklentiler

• 20220119_132025.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20220119_131427.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 101
Ayy bayildigim goruntuuu Simdiden ellerine saglik annesiii guze guze gunlerde giydirmek nasip olsun insallahhh

Cok gecmis olsun canim, ne oldugunu bilmiyorum arastirayim birazdan. Insallah hersey guzel gecer saglikla alirsin kucagina yavrunu

Ya ne güzeller, etiketleri kesiyoruz değil mi Bende bir iki haftaya böyle serip başlayacağım inşallah

Ayyy en sevdiğim isler kolay gelsin canıımm bitmiş halini de bekliyoruz

Cok guzeller ya bayildim Ben de 30.haftam bitince yapmayi yikayip utulemeyi dusunuyorum.

Kizlar benim meme ucunda beyazimsi krem gibi seyler var. Dus alinca su tuttum gittiler ama yine geri geldiler. Internette baktim bisey bulamadim

Kizlar benim meme ucunda beyazimsi krem gibi seyler var. Dus alinca su tuttum gittiler ama yine geri geldiler. Internette baktim bisey bulamadim
Vücuduna, göğuslerine sürdüğün kremlerin etkisi olabilir. Meme ucunda birikme yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…