2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yok canim oyle degil gibi. Meme ucumu sıktım icten gelen bisey. Benek benek boyle beyaz renkte krem kivaminda. Fotosunu cektim doktoruma gidince gostereyim bi
Süt canim onlar vücut artık süt birikimine yapıyor herhalde benim ilk kızımda da oldu bunda da oldu

Ya ne güzeller, etiketleri kesiyoruz değil mi Bende bir iki haftaya böyle serip başlayacağım inşallah
Evet canım kestim hepsini içlerindekileri falan bence de başla zaten hepsi bir seferde sığmıyormuş onu anladım
Ayyy en sevdiğim isler kolay gelsin canıımm bitmiş halini de bekliyoruz
Beyazları yıkadım ekliyorum fotoğraf daha sırada renkliler, koyu renkliler falan var bunlar kuruyunca onları yıkıcam bakalım
Cok guzeller ya bayildim Ben de 30.haftam bitince yapmayi yikayip utulemeyi dusunuyorum.
Benimde cuma günü 30 bitiyo artık yapayım dedim zaten yıka kurut yıka kurut anca kaç gün geçecek sonra ütüleme faslı var malum
Kizlar benim meme ucunda beyazimsi krem gibi seyler var. Dus alinca su tuttum gittiler ama yine geri geldiler. Internette baktim bisey bulamadim
Canım o bende de oluyo. Annem bana elleme demişti yani duş dışında kendin elinle oynayıp temizleme dedi. Doğduktan sonra sütün akar hep ellersen demişti. Ne kadar doğru bilemem tabi ama ben ellemiyorum o yüzden.

Bu arada kızlar çamaşırlığa beyazlar zor sığdı çorap ve eldivenlerini peteğin üstüne koydum. Kuruyunca renkliler, koyu renkliler, alez ve yatak kılıfı, örme eşyaları falan var daha. Sırayla hepsini yıkayıp kurutcam. Sonra toplu ütü yapmayı düşünüyorum. Sizce kurudukça ütülesem daha mı iyi olur kararsızım biraz çok birikcek diye.

Eklentiler

• 20220119_164037.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 99
Süt canim onlar vücut artık süt birikimine yapıyor herhalde benim ilk kızımda da oldu bunda da oldu

Oyleyse cok sevindim En cok istedigim sey emzirmek

Kızlar selam, daha yeni kendime geliyorum. Dünden beri nasıl kastıysam kendimi, iliklerime kadar heryerim ağrıyor.

Periferik yaymamda kanser hücresi görülmedi çok şükür doktorun incelemesi 5 dkka kadar sürdü. O 5 dkka ömrümden ömür gitti karşımda izlerken. Sonucu söyleyince bütün sinirlerim boşaldı dakikalarca ağladım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı doktor bırak rahatlasın dedi. Allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu inşallah, çok zordu en çok da bana birşey olsa evladım ne olur arkamda düşüncesi zorladı. Dedim annelik böyle birşeymiş demekki

Bazı kan hücrelerimde şekil bozukluğu varmış. Bir anemi türü olabilir dedi. Haftaya üniversite hastanesinde tekrarlanacak kan testlerim. Kan kültürü de 7 gün sonra çıkıyormuş zaten. O da çıkmış olur dedi. Ankara’ya giden genetik test 1 ay sonra çıkacakmış. Muhtemelen korkulacak bir sonuç gelmez dedi.

Hepinize dualarınız için çok teşekkürler güzel anneler sağlıkla, zamanında gelsin bebişleriniz inşallah hepinizin

Selamlar, bugün kargolarım geldi sizlerle de paylaşayım belki almak isteyenlere fikir olur

Reçete.comdan mustela merhaba bebek seti geldi 3-4 tanede numune ürün yollamış çok hoşuma gitti

Lohusa tacı ve oğluşuma kral tacı aldım o da geldi

vee oceanhome organizerler geldii çok hızlı şekilde hepsi çok güzel alacaklara öneririm

Eklentiler

• IMG_20220119_173933.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20220119_173845.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20220119_154053.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 105
Oyleyse cok sevindim En cok istedigim sey emzirmek
İnşallah öyledir valla bende çok istiyorum rüyamda gördüm kaç kere cok cok emiyordu bebeğim
Ohhh çok şükür valla çok sevindim canım gözün aydın

Oh cok sukur cok sevindim canim benim. Allahin izniyle vaktinde oglunu saglicakla kucagina alacaksin buna inaniyorum.

Ay ben de bu taci kaydetmistim sanirim bunu alacagim Penti mavi pijama takimiyla da ne hos durur

Çok şükür canım , genetik testin sonucunun da temiz geleceğine inanıyorum , sağ salim alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah

Organizerları beğendiğine çok sevindim canım güle güle kullan Tacın da çok şık çok beğendim

Çok şükür canım çok sevindimm

O site cidden güzel tester ürünler yolluyor ya güzel oluyor.
Taçlarda çok güzel güle güle kullanın inşallah

Ohh çok şükür
Ya gerçekten insan çok saçma sapan düşüncelere giriyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm.

Ay ben de bu taci kaydetmistim sanirim bunu alacagim Penti mavi pijama takimiyla da ne hos durur
Bencedeee satıcıda çok şeker biri alabilirsin beğendiysen
Organizerları beğendiğine çok sevindim canım güle güle kullan Tacın da çok şık çok beğendim
Güzeller hemen dizdim malm şifonyerde çok şık durdular teşekkürler canım
O site cidden güzel tester ürünler yolluyor ya güzel oluyor.
Taçlarda çok güzel güle güle kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım heyecanlandım böyle az kaldıkça kargolar geldikçe

Kizlar benim meme ucunda beyazimsi krem gibi seyler var. Dus alinca su tuttum gittiler ama yine geri geldiler. Internette baktim bisey bulamadim
Canim neymis bu ogrenebildin mi. Ogrenince bizi de bilgilendirir misin Onemli bisey olsugunu sanmiyorum ama
Cok sukur canimm Insallah boyle guzel haberler almaya devam edicez
Oyy cok guzelmis canim bayildim, cok yakisacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…