2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok şükür, çok sevindim senin adına. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle korkular.

Kizlar dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus. Benim zaten tiroide bagli dokulurdu ama sukur hamilelikte dokulmesi cok cok azaldi. Halalles diye bi marka varmis, dogum sonrasi kullanip memnun kalanlar varmis. Onumuzdeki aydan itibaren kullansam mi diye bi dusunuyorum. Siz ozel bi sampuan kullanmayi dusunuyor musunuz ? Burada fikir alisverisi baya iyi oluyor

Maalesef dokuluyor... benim onde yeni saclar cikmisti ne yatiyor ne toplaniyor ufacik kalmislardi cok sinir bozucuydu birsey kullanmadim dogal bir durum dokulenin yerine yenisi geliyor

Selam kızlar. Size haber vermeye vaktim kalmadı inşallah görmüşsünüzdür. Hepsi buradada bebek ürünlerinde %10 indirim vardı. Şuan bitti sanırım. Bende bunları aldım. Hala eksiklerimiz var tabi. Bu arada katlanır küvet için file alan var mı? Bir türlü içime sinen bir file bulamadım

Eklentiler

• Screenshot_20220119-225047_Hepsiburada.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20220119-225040_Hepsiburada.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220119-225030_Hepsiburada.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220119-225023_Hepsiburada.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220119-225014_Hepsiburada.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220119-225005_Hepsiburada.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım babyjemin katlanır küvet için olan filesi var bizde ,kargoda birkaç aksilik yaşayınca küvetle beraber hediye olarak yolladılar . Küvetle aynı marka olunca file birebir uyuyor

Canım babyjemin katlanır küvet için olan filesi var bizde ,kargoda birkaç aksilik yaşayınca küvetle beraber hediye olarak yolladılar . Küvetle aynı marka olunca file birebir uyuyor
Benim küvet babyjem değil ama magicti sanırım. O fileden almıştım ben olmuştu ama tutma yerleri hemen koptu daha takarken o yüzden iade ettim. Bu içi köpüklü olan tarzlara bakıyorum daha rahat geldiler gözüme bir de tutma yeri kalın olanlara baktım daha pahalı ama olur mu bilemiyorum iadeyle uğraşmak da zor geliyor

Evet farklı marka olunca 1-2 cm lik uzunluk farkı oluyor o yüzden kopmuş olabilir canım . İçi köpük olanlara bakıcaktım ben de eğer hediye gelmeseydi, çok rahat olduğunu söylemişlerdi . Ya kimisi de filesiz,küveti doldurup içinde yıkıyormuş çocuğu, file ıslanınca soğuk oluyor bebeğin teni suyun içinde olsun üşümesin diye , o da bi mantıklı gelmiyor değil

Valla bende düşündüm onu bir tane sünger var onu alıp içinde yıkamayı falan. Ama tek başıma yıkayabilmek istiyorum o yüzden en mantıklısı yatak şeklinde olan fileler gibi geliyor bana

İnşallah öyledir valla bende çok istiyorum rüyamda gördüm kaç kere cok cok emiyordu bebeğim

Ohhh çok şükür valla çok sevindim canım gözün aydın

Oh cok sukur cok sevindim canim benim. Allahin izniyle vaktinde oglunu saglicakla kucagina alacaksin buna inaniyorum.

Çok şükür canım , genetik testin sonucunun da temiz geleceğine inanıyorum , sağ salim alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah

Çok şükür canım çok sevindimm

Ohh çok şükür
Ya gerçekten insan çok saçma sapan düşüncelere giriyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm.

Canim neymis bu ogrenebildin mi. Ogrenince bizi de bilgilendirir misin Onemli bisey olsugunu sanmiyorum ama

Cok sukur canimm Insallah boyle guzel haberler almaya devam edicez

Oyy cok guzelmis canim bayildim, cok yakisacak kesin

Çok şükür, çok sevindim senin adına. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle korkular.

Hepiniz çok sağolun kızlar iyi ki varsınız hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Allah kimseye, düşmanıma bile yaşatmasın bu korkuyu inşallah
1 ay sonra da hayırlı haberler gelir inşallah genetik testten

Canım sana da çok geçmiş olsun ama inşallah o kötü olasılıkların hiçbiri uğramayacak sana. Tamamen önlem amaçlı konuşulan konular bunlar. Biliyorum çok zor. insan düşünmeden edemiyor ama içini ferah tutmaya çalış. Yeter ki dermansız dert olmasın. Sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu inşallah

Benimde o kadar az dökülüyor ki şaşırıyorum hatta. Ama şey okumuştum, şimdi dökülmeyenler doğumdan sonra bir anda dökülüyor, o yüzden fazla dökülüyormuş gibi geliyormuş. Yani normal bir dökülme aslında. Ben aynı şampuanıma devam ederim muhtemelen, ne zaman değiştirmeye kalksam yaramadı hiç

Canım ben Kasım ayında alınca paylaşmıştım. Tabi denemedim ama çok övdüler. Hem suyla teması kesilmediği için bebek üşümüyor hem de köpüklü olduğu için suda batmıyor. Tek başına anne de yıkayabiliyormuş. Ben ebebekten almıştım.

Eklentiler

• 230116BC-B12F-46E6-BB8A-9193900383D9.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 71
  • EEB94CE0-0D81-4596-9950-1664A498A288.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 71
https://ty.gl/fai4v2kz1f bak bunun yorumları güzel , katlanır küvet için alan da var uyumlu demişler
Bir de bu https://ty.gl/t1ifjt6lry
Bu ikisine çok baktım hatta alacaktım sonra kararsız kaldım vazgeçtim
Bu da değişikmiş canım buna da bakayım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…