Çok şükür, çok sevindim senin adına. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle korkular.Kızlar selam, daha yeni kendime geliyorum. Dünden beri nasıl kastıysam kendimi, iliklerime kadar heryerim ağrıyor.
Periferik yaymamda kanser hücresi görülmedi çok şükürdoktorun incelemesi 5 dkka kadar sürdü. O 5 dkka ömrümden ömür gitti karşımda izlerken. Sonucu söyleyince bütün sinirlerim boşaldı dakikalarca ağladım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı doktor bırak rahatlasın dedi. Allah kimseye yaşatmasın bu korkuyu inşallah, çok zordu en çok da bana birşey olsa evladım ne olur arkamda düşüncesi zorladı. Dedim annelik böyle birşeymiş demekki
Bazı kan hücrelerimde şekil bozukluğu varmış. Bir anemi türü olabilir dedi. Haftaya üniversite hastanesinde tekrarlanacak kan testlerim. Kan kültürü de 7 gün sonra çıkıyormuş zaten. O da çıkmış olur dedi. Ankara’ya giden genetik test 1 ay sonra çıkacakmış. Muhtemelen korkulacak bir sonuç gelmez dedi.
Hepinize dualarınız için çok teşekkürler güzel annelersağlıkla, zamanında gelsin bebişleriniz inşallah hepinizin
Evet ben de bu taçtan almıştım. Çok güzel gerçekten. Penti takımıma uydurup almıştım ben de. Doğumdan sonra fotoğraflarımızı paylaşırızAy ben de bu taci kaydetmistim sanirim bunu alacagim Penti mavi pijama takimiyla da ne hos durur
Bak burada onunla ilgili bir açıklama var. Bana bir arkadaşım onları temizlemelisin demişti yeni doğum yapan biri ama bu kasılmalar olayı korkuttu beni.Canim 4 subatta randevum o zaman doktoruma soracagim.
Evet senden öğrenmiştim bu Instagram dükkanınıEvet ben de bu taçtan almıştım. Çok güzel gerçekten. Penti takımıma uydurup almıştım ben de. Doğumdan sonra fotoğraflarımızı paylaşırızbir örnek
Sut gibi de degil ki aslinda.. kati krem gibi minik benek halinde. Doktorumdan bilgi alinca haber buradan mutlaka bilgilendirecegim.Bak burada onunla ilgili bir açıklama var. Bana bir arkadaşım onları temizlemelisin demişti yeni doğum yapan biri ama bu kasılmalar olayı korkuttu beni.
Kizlar dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus. Benim zaten tiroide bagli dokulurdu ama sukur hamilelikte dokulmesi cok cok azaldi. Halalles diye bi marka varmis, dogum sonrasi kullanip memnun kalanlar varmis. Onumuzdeki aydan itibaren kullansam mi diye bi dusunuyorum. Siz ozel bi sampuan kullanmayi dusunuyor musunuz ? Burada fikir alisverisi baya iyi oluyor
Rica ederim ne demek :) Memnun kaldıysan ne mutlu banaEvet senden öğrenmiştim bu Instagram dükkanınıtesekkur ederim tekrar
Canım babyjemin katlanır küvet için olan filesi var bizde ,kargoda birkaç aksilik yaşayınca küvetle beraber hediye olarak yolladılar . Küvetle aynı marka olunca file birebir uyuyorSelam kızlar. Size haber vermeye vaktim kalmadı inşallah görmüşsünüzdür. Hepsi buradada bebek ürünlerinde %10 indirim vardı. Şuan bitti sanırım. Bende bunları aldım. Hala eksiklerimiz var tabi. Bu arada katlanır küvet için file alan var mı? Bir türlü içime sinen bir file bulamadım
Benim küvet babyjem değil ama magicti sanırım. O fileden almıştım ben olmuştu ama tutma yerleri hemen koptu daha takarken o yüzden iade ettim. Bu içi köpüklü olan tarzlara bakıyorum daha rahat geldiler gözüme bir de tutma yeri kalın olanlara baktım daha pahalı ama olur mu bilemiyorum iadeyle uğraşmak da zor geliyorCanım babyjemin katlanır küvet için olan filesi var bizde ,kargoda birkaç aksilik yaşayınca küvetle beraber hediye olarak yolladılar . Küvetle aynı marka olunca file birebir uyuyor
Evet farklı marka olunca 1-2 cm lik uzunluk farkı oluyor o yüzden kopmuş olabilir canım . İçi köpük olanlara bakıcaktım ben de eğer hediye gelmeseydi, çok rahat olduğunu söylemişlerdi . Ya kimisi de filesiz,küveti doldurup içinde yıkıyormuş çocuğu, file ıslanınca soğuk oluyor bebeğin teni suyun içinde olsun üşümesin diye , o da bi mantıklı gelmiyor değilBenim küvet babyjem değil ama magicti sanırım. O fileden almıştım ben olmuştu ama tutma yerleri hemen koptu daha takarken o yüzden iade ettim. Bu içi köpüklü olan tarzlara bakıyorum daha rahat geldiler gözüme bir de tutma yeri kalın olanlara baktım daha pahalı ama olur mu bilemiyorum iadeyle uğraşmak da zor geliyor
Valla bende düşündüm onu bir tane sünger var onu alıp içinde yıkamayı falan. Ama tek başıma yıkayabilmek istiyorum o yüzden en mantıklısı yatak şeklinde olan fileler gibi geliyor banaEvet farklı marka olunca 1-2 cm lik uzunluk farkı oluyor o yüzden kopmuş olabilir canım . İçi köpük olanlara bakıcaktım ben de eğer hediye gelmeseydi, çok rahat olduğunu söylemişlerdi . Ya kimisi de filesiz,küveti doldurup içinde yıkıyormuş çocuğu, file ıslanınca soğuk oluyor bebeğin teni suyun içinde olsun üşümesin diye , o da bi mantıklı gelmiyor değil
https://ty.gl/fai4v2kz1f bak bunun yorumları güzel , katlanır küvet için alan da var uyumlu demişlerValla bende düşündüm onu bir tane sünger var onu alıp içinde yıkamayı falan. Ama tek başıma yıkayabilmek istiyorum o yüzden en mantıklısı yatak şeklinde olan fileler gibi geliyor bana
İnşallah öyledir valla bende çok istiyorum rüyamda gördüm kaç kere cok cok emiyordu bebeğim
Ohhh çok şükür valla çok sevindim canım gözün aydın❤
Oh cok sukur cok sevindim canim benim. Allahin izniyle vaktinde oglunu saglicakla kucagina alacaksin buna inaniyorum.
Çok şükür canım , genetik testin sonucunun da temiz geleceğine inanıyorum , sağ salim alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah
Çok şükür canım çok sevindimm
Ohh çok şükür
Ya gerçekten insan çok saçma sapan düşüncelere giriyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm.
Canim neymis bu ogrenebildin mi. Ogrenince bizi de bilgilendirir misinOnemli bisey olsugunu sanmiyorum ama
Cok sukur canimmInsallah boyle guzel haberler almaya devam edicez
Oyy cok guzelmis canim bayildim, cok yakisacak kesin
Çok şükür, çok sevindim senin adına. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle korkular.
Canım sana da çok geçmiş olsunMerhaba kızlar.
Bana plasenta previa teşhisi konuldu.
Kendi dr um yapmıyor doğumu tam kapsamlı hastaneye gitmemi söyledi.
Başka bir hastane dr bulduk onunla devam edeceğim artık. Çok moralim bozuldu bütün kötü olasılıkları saydı bana. Kızılay’dan kan ayarlamamızı söyledi. 36. 37. Haftada sezaryanla alacaklar nasipse.
Benimde o kadar az dökülüyor ki şaşırıyorum hatta. Ama şey okumuştum, şimdi dökülmeyenler doğumdan sonra bir anda dökülüyor, o yüzden fazla dökülüyormuş gibi geliyormuş. Yani normal bir dökülme aslında. Ben aynı şampuanıma devam ederim muhtemelen, ne zaman değiştirmeye kalksam yaramadı hiçKizlar dogumdan sonra saclar cok dokuluyormus. Benim zaten tiroide bagli dokulurdu ama sukur hamilelikte dokulmesi cok cok azaldi. Halalles diye bi marka varmis, dogum sonrasi kullanip memnun kalanlar varmis. Onumuzdeki aydan itibaren kullansam mi diye bi dusunuyorum. Siz ozel bi sampuan kullanmayi dusunuyor musunuz ? Burada fikir alisverisi baya iyi oluyor
Canım ben Kasım ayında alınca paylaşmıştım. Tabi denemedim ama çok övdüler. Hem suyla teması kesilmediği için bebek üşümüyor hem de köpüklü olduğu için suda batmıyor. Tek başına anne de yıkayabiliyormuş. Ben ebebekten almıştım.Selam kızlar. Size haber vermeye vaktim kalmadı inşallah görmüşsünüzdür. Hepsi buradada bebek ürünlerinde %10 indirim vardı. Şuan bitti sanırım. Bende bunları aldım. Hala eksiklerimiz var tabi. Bu arada katlanır küvet için file alan var mı? Bir türlü içime sinen bir file bulamadım
Bu ikisine çok baktım hatta alacaktım sonra kararsız kaldım vazgeçtimhttps://ty.gl/fai4v2kz1f bak bunun yorumları güzel , katlanır küvet için alan da var uyumlu demişler
Bir de bu https://ty.gl/t1ifjt6lry
Bu da değişikmiş canım buna da bakayım sağolCanım ben Kasım ayında alınca paylaşmıştım. Tabi denemedim ama çok övdüler. Hem suyla teması kesilmediği için bebek üşümüyor hem de köpüklü olduğu için suda batmıyor. Tek başına anne de yıkayabiliyormuş. Ben ebebekten almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?