2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende doğurmak istiyorum bugun gel deseydi giderdim
Sen bir de 40 lar yazmışsın ben deliririm herhalde
Hahahaha işin içine girince alışıyorsun şurda en fazla 7 gün diyorum herşey yolunda olduktan sonra yata yata geçer ne yapalım
Olumlu düşünmeye itiyorum kendimi artık kimseyle de gorusmucem evden cikmicam full kendimle zaman gecircem bakalım

Evimize geldik yogun kalabalık bir gün oldu duş bile alamadım yarın artık inşallah bol bol emziriyorum işte hala sarı saydam süt geliyor cok hassas ama alırken zorlanıyorum

Doguma gidicekler hemen yamuha tarzı korse olmuyor xırtlarda dar gelebilir göbek hemen gitmiyor

Şalla sıktık büyük rahatlık mutlaka cantanıza koyun

73le gittim 68le geldim eve 67 kiloya hamile kalmıştım lohusalık ta terle gidiyo kilolar sonra alıyorum zaten ben

Bana da herkes bekle dedi de daha fazlasını bekleyemem dedim doğuracağım
2 cm açıklık hala duruyor mu sende

Evet herşey aynı değişen tek şey kilosu ve inadı hahaha
Az kaldi seninde inşallah bir avazda geçer sağlıkla alırsın kucağına dualarinda yer vermeyi unutma

Rabbim hepimize evladımızı nasip etsin inşallah

Mottomuz buydu dimi
Aynen, geçen ptesi hastaneye gittim arabayla, ilk tek başıma trafiğe çıkışımdı. Tabi biraz panik oldum ama dedim annecim biz bunu yapabiliriz şükür sıkıntısız gittik geldik. Şimdi de diyorum ki annecim normal doğurabilirim sen de biraz yardım et lütfen, bunun da altından kalkalım

Lady bizim dememizle olsa yavrum ben neler dedim ama koç burcu ya inat yok

Ya benim boğazımda var aynı his. Arada geçiyor gibi oluyor, sonra afedersin geğirme geliyor. O anda sanki zehir topu patlıyor boğazımda. Saçlı bari doğsa bu kadar yanmaya
Aynı ya yeminle bezdim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Gaviscon, rennie fayda etme oldu.

forevermorrenk ben hissediyorum sen şıp dye doğurcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…