Umarım öyledir Gelsin artık Lila kuzusuHadi inşallah yavrum
4 5 saattir belim ağrıyor hiç geçmedi umarım doğum sancısıdır
Ben ilaç hiç kullanmadımAynı ya yeminle bezdim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Gaviscon, rennie fayda etme oldu.
forevermorrenk ben hissediyorum sen şıp dye doğurcan
Ben en sonunda gaviscon işe yaramamaya başlayınca huzuru Lansor da buldum canım bir doktoruna danış istersenAynı ya yeminle bezdim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Gaviscon, rennie fayda etme oldu.
forevermorrenk ben hissediyorum sen şıp dye doğurcan
Demek ki 1 ay içerisinde sünneti yapmak lazım. Narkoz almasindan iyidir.Canım sünnet konusunda ilk oğlum için Ankara livde Cüneyt hocaya danışmıştım ki doğar doğmaz yaptırmak istiyoduk, ilk iki ay tavsiye etmem demişti, biraz büyüyüp toparlanması daha iyi olur demişti. Biz de pandeminin yeni zamanları geçer diye bekledikbaktık geçeceği yok 5 aylıkken yaptırdık gene Cüneyt hocaya. Tek dezavantajı narkozlu yapılması oldu, narkozdan uyanırken aşırı ağladı ve ilk çişini yaptıktan sonra hiç acı çekmiyomuş zaten hemen iyileşti. Narkozsuz olacağı zamanı kaçırmayıp ona göre yaptırabilirsin bence tabi sen bilirsin
Bende geberiyorum yanma hissinden boğazıma kadar asit çıkıyor sanki 4 günde 1 şişe mide ilacı bitiyorArtık mide yanmasından yemek borumun eridiğini düşünüyorum kızlar..
3 aylık narkozsuz yaptırmıştı sanırım arkadaş tam hatırlamıyorum da. Bu sefer ben de narkoz zamanına gelmeden yaptırırım klipsle, 15-20dk öyle kötü ağladı ki çünkü keşke yaptırmasaydık bile dedik o an.Demek ki 1 ay içerisinde sünneti yapmak lazım. Narkoz almasindan iyidir.
Bende geberiyorum yanma hissinden boğazıma kadar asit çıkıyor sanki 4 günde 1 şişe mide ilacı bitiyor
Küçük bebeklerde komple uyutmayı önermiyor çoğu doktor. Takip ettiğim doktor 40ı çıkmadan cerrahi müdahale de önermiyor. Yeğenimin biri 3 aylık biri 7 aylıkken lokal uyuşturularak sünnet oldu. 7 aylık olan biraz fazla huzursuz oldu ama çok uzun sürmedi. 3 aylık olan sadece çiş yaparken bir de uykuya dalarken zorlandı. Sonrası çok rahat oldu. Ben de 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa3 aylık narkozsuz yaptırmıştı sanırım arkadaş tam hatırlamıyorum da. Bu sefer ben de narkoz zamanına gelmeden yaptırırım klipsle, 15-20dk öyle kötü ağladı ki çünkü keşke yaptırmasaydık bile dedik o an.
Tabi bide narkoz alacağı için sünnetten önce 6 saat filan, sünnetten sonra da 2 saat mi yarım saat mi ne beslemeyin dediler tam hatırlamıyorum zamanlarını ama sürekli emen çocuk o bekleme süresi çok uzun gelmişti bana. Karnı aç diye daha kötü oluyosun o an. Bu kısım da dezavantaj bak yeni hatırladım. Gerçekten en iyisi narkozsuz yapılacak kadar küçük olması azıcık da toparlanması sanırım.
Her yer narkozlu yapmıyor canım. Mesela bir devlet hastanesi uyuttuğu için 1 yaşından sonra yapıyor memleketimde. Yine aynı yerde başka devlet hastanesi yaşına girmeden lokalle yapıyor. Bence en az kırkının çıkması ve lokalle yapılması lazım ama herkesin kendi kararı tabiki.Demek ki 1 ay içerisinde sünneti yapmak lazım. Narkoz almasindan iyidir.
Bende geberiyorum yanma hissinden boğazıma kadar asit çıkıyor sanki 4 günde 1 şişe mide ilacı bitiyor
Ya 5 aylık, kıpır kıpır, lokal anesteziyle bilmiyorum nasıl olurdu, hareketli olur, hassas bi işlem, iyi bi hastane, iyi bi cerrah tamamen ona bıraktık biz ama ayılırken o kadar zor olacağını bilsem kesinlikle biraz daha erken cesaret ederdim. Ben de bu sefer 2 aylıkken hallederiz diye düşünüyorum bakalım kısmetKüçük bebeklerde komple uyutmayı önermiyor çoğu doktor. Takip ettiğim doktor 40ı çıkmadan cerrahi müdahale de önermiyor. Yeğenimin biri 3 aylık biri 7 aylıkken lokal uyuşturularak sünnet oldu. 7 aylık olan biraz fazla huzursuz oldu ama çok uzun sürmedi. 3 aylık olan sadece çiş yaparken bir de uykuya dalarken zorlandı. Sonrası çok rahat oldu. Ben de 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa
Olmadı bir sorayım ya gaviscon rennie deyip duruyor hiç işe yaramıyorlar kiBen en sonunda gaviscon işe yaramamaya başlayınca huzuru Lansor da buldum canım bir doktoruna danış istersen
Al benden de o kadar şişe şişe yuvarlıyorum ama yok yani.Demek ki 1 ay içerisinde sünneti yapmak lazım. Narkoz almasindan iyidir.
Canım ben bu yıl 5 yaşındaki oğlumu narkozsuz sünnet ettirdim. PlayStation oynayarak sünnet olduDemek ki 1 ay içerisinde sünneti yapmak lazım. Narkoz almasindan iyidir.
Allah'ın izni ile sağ sağlim alırsın kucağına bebeğini canim dua et sende benim için bende bugün gideceğim kontroleYanımda hissediyorum hepinizi kızlar
Gelişmeleri yazacağım
Yazık ya çocuk kaç saat beslenememis acı çekmiş. Off bu sünnet olayi çok karışık. Kafam çok karıştı 1 aylık mı, 3 aylık mı ne zaman yapsak bilemedim belki çok da zorlamamak mı lazım.3 aylık narkozsuz yaptırmıştı sanırım arkadaş tam hatırlamıyorum da. Bu sefer ben de narkoz zamanına gelmeden yaptırırım klipsle, 15-20dk öyle kötü ağladı ki çünkü keşke yaptırmasaydık bile dedik o an.
Tabi bide narkoz alacağı için sünnetten önce 6 saat filan, sünnetten sonra da 2 saat mi yarım saat mi ne beslemeyin dediler tam hatırlamıyorum zamanlarını ama sürekli emen çocuk o bekleme süresi çok uzun gelmişti bana. Karnı aç diye daha kötü oluyosun o an. Bu kısım da dezavantaj bak yeni hatırladım. Gerçekten en iyisi narkozsuz yapılacak kadar küçük olması azıcık da toparlanması sanırım.
Evet özel klinikler unutmadan yapıyor bende ozel klinikte düşünüyorum ama zaman olarak hangisini seçmem gerektiğini bilemedim. Kendi doktorumun oğlu var birde ona soracağım ne önerecek sonuçta doçent onun fikirlerini alacağım.Canım ben bu yıl 5 yaşındaki oğlumu narkozsuz sünnet ettirdim. PlayStation oynayarak sünnet olduönünde perde vardı haberi bile olmadı sünnetten daha sonra çişini yapmadsn önce izah edip öyle gösterdik. O derece farketmedi yani. Narkozsuz yapan özel yerler var biz eyüpte bir cerraha yaptırdık herkese de tavsiye ediyorum yani doktorumuz çok iyiydi. Tvlere bile çıkıyor arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?