- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ya biz de esimle manita ev arkadasi havasindayiz. Bebislerimiz dogunca evli oldugumuzu anlayacagiz
Ya inan ben de biraz uykusuz kalsam sersem gibi oluyorum, insallah senin gibi kolay alisirim.Dogumdan hemen sonra annelik yukleniyo diyolar
Aa Bende İzmit doğumluyum doğma büyüme depreme kadar Gölcük teydimAyy her gün büyüyor sanki
Nereli olmakla alakası yok ki canım İzmitliyim bu arada. 7. Günde bunların yapılması sünnet. 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum zaten 7si sünnet olduğu için öyle istedik.
Aynen canım
Canim benim yanlış anlama klavye dilimden Bende sadece açıklamak istedimSorduğumda bisey yok öğrenmek için sordum. Birbirimizden farkli şeyler öğreniyoruz ya.
Bazen yöresel olarak adetler vardır ya öyle birsey midir. Yada 7. Günde yapılırsa bebek acı daha az hisseder ondan mıdır diye soruyorum. Benim bilgim yok bende öğreneyim ki bana da uyarsa kendim de yapayım diye soruyorum canim benim. Bazen yazmak konuşmak gibi net anlaşılmıyor, sorduklarimi yanlış anlama yani. Hosuma gitti ve öğrenmek istiyorum.
Ben çok korkuyordum dayanamam diye ama bir şekilde dayanıyosun gerçektenYa inan ben de biraz uykusuz kalsam sersem gibi oluyorum, insallah senin gibi kolay alisirim.Dogumdan hemen sonra annelik yukleniyo diyolar
Yok canım yanlış anlamadım. Eşimin akrabası var doktor o yapıyormuş sünnet zaten. Dikiş falan olmuyormuş diye duydum daha çabuk iyileşiyor yani. Tabi yanlış bilgi olmasın yarın daha detaylı öğrenirim yazarım. Sünnet olması(peygamber sünneti anlamında) bizim için önemliydi o yüzden istedik daha çok.Sorduğumda bisey yok öğrenmek için sordum. Birbirimizden farkli şeyler öğreniyoruz ya.
Bazen yöresel olarak adetler vardır ya öyle birsey midir. Yada 7. Günde yapılırsa bebek acı daha az hisseder ondan mıdır diye soruyorum. Benim bilgim yok bende öğreneyim ki bana da uyarsa kendim de yapayım diye soruyorum canim benim. Bazen yazmak konuşmak gibi net anlaşılmıyor, sorduklarimi yanlış anlama yani. Hosuma gitti ve öğrenmek istiyorum.
Bende doğma büyüme İzmitliyim. Hendekteyim şimdi buraya gelin geldim.Aa Bende İzmit doğumluyum doğma büyüme depreme kadar Gölcük teydim
Evt takip ediyorum canim, neyse ki son haftalarda oldugu icin artik problem olmaz hic bisey, inşallah saglikla gelirArtık 38.haftamın içine girdim yani doğum olsa da baş tacıbenim rahim ağzımda kısalma, plasentamda yaşlanma ve böbrek rahatsızlığım var geçen haftadan beri de sancım oluyor ara ara , doktor 36.haftada doğuma alacaktı da girmedim annem gelmedi diye artık ne zaman alayım derse girerim problem değil
Öyle olunca önce sağıp yumuşatıp o şekilde veriyoruz canım. Hem sağarken ucuda çıkmış oluyor pompaları boşa almadık yabi. Sağdığımızı da atmıyoruz poşete koyup hoop buzluğaGöğüsler çok şişince de bebiş tutamıyor değil mi yabenim göğüslerim çok büyük, uçları ufak. Kuzenim yaşadı aynı sorunu balon gibi gerildi göğüsleri tutamadı oğlu. O da uğraşmadan bıraktı hemen pes etti
Böyle gerginlikten tutamayınca silikon uç iş görmez mi
İlk 1 ayda yapılana yenidoğan sünneti deniyor canım 1 aydan sonrası yenidoğan sayılmıyor. Mart annelerinde sünnet yaptıranlar oldu onlara sormak lazım nasıl ilerlediler acaba.Nerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.
forevermorrenk yaa senle günümüz aynıydı bir garip oldum resmen son günlere geldik. İnşallah bir avazda gelir lila hanım. Allah yardımcın olsun mutlaka bizi haberdar et cnm
Aa Bende İzmit doğumluyum doğma büyüme depreme kadar Gölcük teydim
Canim benim yanlış anlama klavye dilimden Bende sadece açıklamak istedim
Youtube da video olarak izledim yeni dogan sünnetinde bebekler kaç günlükkendi unuttum ama acı hissetmemiş öyle duydum. Senin bilgin varmi yada yarın doktora sorar mısın. Ben 1 aylıkken olsun istiyorum ama eşim kıyamıyor oglusuna Bende ne yapayım bilemedim kafam karıştıBen çok korkuyordum dayanamam diye ama bir şekilde dayanıyosun gerçekteninşallah sende kolay alışırsın
Yok canım yanlış anlamadım. Eşimin akrabası var doktor o yapıyormuş sünnet zaten. Dikiş falan olmuyormuş diye duydum daha çabuk iyileşiyor yani. Tabi yanlış bilgi olmasın yarın daha detaylı öğrenirim yazarım. Sünnet olması(peygamber sünneti anlamında) bizim için önemliydi o yüzden istedik daha çok.
Bende doğma büyüme İzmitliyim. Hendekteyim şimdi buraya gelin geldim.
Ok mart annelerini bir okuyayım sorayım ne diyecekler. Sagol canimÖyle olunca önce sağıp yumuşatıp o şekilde veriyoruz canım. Hem sağarken ucuda çıkmış oluyor pompaları boşa almadık yabi. Sağdığımızı da atmıyoruz poşete koyup hoop buzluğa
İlk 1 ayda yapılana yenidoğan sünneti deniyor canım 1 aydan sonrası yenidoğan sayılmıyor. Mart annelerinde sünnet yaptıranlar oldu onlara sormak lazım nasıl ilerlediler acaba.
Allah sifa versin annene canım.Kızlar selam, sizlerden dua istemeye geldim.. Annem dün aniden kötüleşti, normalde kanser hastası..tedavi görüyor her ay... Doğumdan sonrada hergun bana geliyordu bebeğe bakmaya yardım için ama dün sabah geldiğinde çok halsiz olduğunu gördüm eşim hastaneye götürdü kan değerleri falan hepsi düşmüş çok kötü çıkmış.. hastaneye yatırıldı tetkikler yapılıyor hastaligi ile ilgili mi diye.. Dualarinizda şifa için anneme de dua ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Bende yeni doğan sünneti istiyorum eşim istemiyor az da olsa farkında olsun diyor anlaşamadık bu konuda diğer oğlum bir ay içinde sünnet olduydu hemen iyilestiydi eşim yurttaşındaydı dedesi yaptırdıydı hatta sormadık o zaman galiba yine yok derdi belkitamam şekerim.
Youtube da video olarak izledim yeni dogan sünnetinde bebekler kaç günlükkendi unuttum ama acı hissetmemiş öyle duydum. Senin bilgin varmi yada yarın doktora sorar mısın. Ben 1 aylıkken olsun istiyorum ama eşim kıyamıyor oglusuna Bende ne yapayım bilemedim kafam karıştı
Ok mart annelerini bir okuyayım sorayım ne diyecekler. Sagol canim
Allah sifa versin annene canım.Başınızdan eksik olmasın isallah.
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun inşallah biran önce değerleri düzelip gelir yanınaKızlar selam, sizlerden dua istemeye geldim.. Annem dün aniden kötüleşti, normalde kanser hastası..tedavi görüyor her ay... Doğumdan sonrada hergun bana geliyordu bebeğe bakmaya yardım için ama dün sabah geldiğinde çok halsiz olduğunu gördüm eşim hastaneye götürdü kan değerleri falan hepsi düşmüş çok kötü çıkmış.. hastaneye yatırıldı tetkikler yapılıyor hastaligi ile ilgili mi diye.. Dualarinizda şifa için anneme de dua ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Tabi sorarım inşallah yarın akşam 6 gibi gelecek evimizde yapacak sünnetini. Detayları sizinle paylaşırımYoutube da video olarak izledim yeni dogan sünnetinde bebekler kaç günlükkendi unuttum ama acı hissetmemiş öyle duydum. Senin bilgin varmi yada yarın doktora sorar mısın. Ben 1 aylıkken olsun istiyorum ama eşim kıyamıyor oglusuna Bende ne yapayım bilemedim kafam karıştı
Allah tez zamanda sifa versin, kalıcı saglik versin, size bağışlasınKızlar selam, sizlerden dua istemeye geldim.. Annem dün aniden kötüleşti, normalde kanser hastası..tedavi görüyor her ay... Doğumdan sonrada hergun bana geliyordu bebeğe bakmaya yardım için ama dün sabah geldiğinde çok halsiz olduğunu gördüm eşim hastaneye götürdü kan değerleri falan hepsi düşmüş çok kötü çıkmış.. hastaneye yatırıldı tetkikler yapılıyor hastaligi ile ilgili mi diye.. Dualarinizda şifa için anneme de dua ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun cnm .. inşallah anneciğin iyileşir .. bol bol dua edeceğimKızlar selam, sizlerden dua istemeye geldim.. Annem dün aniden kötüleşti, normalde kanser hastası..tedavi görüyor her ay... Doğumdan sonrada hergun bana geliyordu bebeğe bakmaya yardım için ama dün sabah geldiğinde çok halsiz olduğunu gördüm eşim hastaneye götürdü kan değerleri falan hepsi düşmüş çok kötü çıkmış.. hastaneye yatırıldı tetkikler yapılıyor hastaligi ile ilgili mi diye.. Dualarinizda şifa için anneme de dua ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Ayy cabim ya inşallah bir avazda dogurursun da sağlıcakla kucağına alırsın darisida benim ve bütün bekleyenlerin başına inşallah tek avazda.Kuşum inşallah Allah razı olsun kızım gelsin de bir hikayemizi anlatırım tabi.
Sende sağ salim kucağına alacaksın inşallah.
Sonra da bokuydu beziydi memeydi diye konuşacağız
Ayy cabim ya inşallah bir avazda dogurursun da sağlıcakla kucağına alırsın darisida benim ve bütün bekleyenlerin başına inşallah tek avazda.
Canım sünnet konusunda ilk oğlum için Ankara livde Cüneyt hocaya danışmıştım ki doğar doğmaz yaptırmak istiyoduk, ilk iki ay tavsiye etmem demişti, biraz büyüyüp toparlanması daha iyi olur demişti. Biz de pandeminin yeni zamanları geçer diye bekledikSorduğumda bisey yok öğrenmek için sordum. Birbirimizden farkli şeyler öğreniyoruz ya.
Benim 39+5 kontrolüm şükür sorunsuz geçti ve nst kalbim kadar temizcuma sabahtan yine gideceğiz 40+1 oluyoruz duruma göre degerlendircez bakalım çünkü suan 3800 gözüküyor kızım, iyice ilerlerse normal dogum zora girmesin istiyoruz persmbeyi bi atlatalim hayırlısıyla, bakalım neler olacak ha kendi gelmek isterse suan ne âlâ yoksa teşvikle gelecek hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?