Yaaaa büyük gün yarın mı ? Bi avazda kurtulursunuz inşallah .. çok duygulandımEvet kuzum suni sancıyla başlatacak doktorum.
İnşallah çok zorlamaz hemen gelir
Benimde öyle sürekli günlük ped değiştiriyorum yada çamaşır mutlaka hep ıslak
Yaaaa büyük gün yarın mı ? Bi avazda kurtulursunuz inşallah .. çok duygulandım
Seni çok iyi anlıyorumYarın geliyor kızım bakalım hala şoktayım sanki rüya gibi
Uyu yavrum uyu valla ben uykuyu unuttumCok kalitesiz uyuyordum daha dogrusu uyuyamiyordum ama birkac gundur masallah gece sadece 2-3 kere uyaniyorum. Gece 11bucuktan sabah 9a kadar bol bol uyudum. Aman nazar degmesin
Kızlar biz bugün taburcu olduk. Değerimiz çok yüksek değildi 15 küsürdü. 10a düşmüş evimize geldik çok şükür.
Yarın 7miz. Nasipse ismi okuncak, kurbanı kesilcek, saçı kesilcek ve sünnet olcak oğluşum. Hep niyetim vardı bunları 7sinde yapmak için nasip olcak inşallah. Yarın yoğun bir gündem bizi bekliyor yani
Hadi bakalim hopla zıpla temizlik yap koş gelsin senin kızBugün bütün gün atlayıp zıplasam gelir mi acaba
Bu gece sana uyku yok heyecandan uyuyamazsın. Hangi hastanede olacak doğum. Karataş mi?Eşime dedim dün gece artık bizim için evlilik tam anlamıyla evlilik oluyor diye.
Biz bundan önce hep 2 kişi manita gibiydik ama artık sorumluluklarımız var daha da fazla olacak.
Yani hayatımızın şuan için odak noktası kızımız
Hep doğsun istedik ama şuan hiç doğmayacak gibi düşünüyoruz yani çok karışık.
Yazarken bile ne kadar karışık olduğum bellidir
Yarın fırsat buldukça yazarım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Hadi bakalim hopla zıpla temizlik yap koş gelsin senin kız
Yarin gelecek zaten sakin ol.
Bu gece sana uyku yok heyecandan uyuyamazsın. Hangi hastanede olacak doğum. Karataş mi?
Nerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.Kızlar biz bugün taburcu olduk. Değerimiz çok yüksek değildi 15 küsürdü. 10a düşmüş evimize geldik çok şükür.
Yarın 7miz. Nasipse ismi okuncak, kurbanı kesilcek, saçı kesilcek ve sünnet olcak oğluşum. Hep niyetim vardı bunları 7sinde yapmak için nasip olcak inşallah. Yarın yoğun bir gündem bizi bekliyor yani
Aaa o zaman sakince bekle☺ Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim sezeryan olcak 8 nisanda günüm var eğer öne çekilmezse . Annem de birkaç gün sonra gelcek o yüzden yerimden kalkmadan sakince beklemek istiyorumbirkaç gün daha dayanabilirim inşallah, cok şükür sancım falan yok su an için
Ayyy heyecanlandım valla.senin yerine bir avazda kolaylıkla sağlıkla al kucağına lila hm inşallah cnm bizi habersiz birakmaEvet kuzum suni sancıyla başlatacak doktorum.
İnşallah çok zorlamaz hemen gelir
Benimde öyle sürekli günlük ped değiştiriyorum yada çamaşır mutlaka hep ıslak
Nereli olduğu değilde sünnet cnm 7. Günde YapılmasıNerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAaa o zaman sakince bekle☺ Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aaa o zaman sakince bekle☺ Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy heyecanlandım valla.senin yerine bir avazda kolaylıkla sağlıkla al kucağına lila hm inşallah cnm bizi habersiz birakma
Nereli olduğu değilde sünnet cnm 7. Günde Yapılması
Ayy her gün büyüyor sankiBüyümüşte sünnet mi oluyor kuzun allahim ya
Nereli olmakla alakası yok ki canım İzmitliyim bu arada. 7. Günde bunların yapılması sünnet. 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum zaten 7si sünnet olduğu için öyle istedik.Nerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.
Aynen canımNereli olduğu değilde sünnet cnm 7. Günde Yapılması
Ayy her gün büyüyor sanki
Nereli olmakla alakası yok ki canım İzmitliyim bu arada. 7. Günde bunların yapılması sünnet. 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum zaten 7si sünnet olduğu için öyle istedik.
Aynen canım
Geçmiş olsun canım çok sevindimKızlar biz bugün taburcu olduk. Değerimiz çok yüksek değildi 15 küsürdü. 10a düşmüş evimize geldik çok şükür.
Ya biz de esimle manita ev arkadasi havasindayiz. Bebislerimiz dogunca evli oldugumuzu anlayacagizEşime dedim dün gece artık bizim için evlilik tam anlamıyla evlilik oluyor diye.
Biz bundan önce hep 2 kişi manita gibiydik ama artık sorumluluklarımız var daha da fazla olacak.
Yani hayatımızın şuan için odak noktası kızımız
Hep doğsun istedik ama şuan hiç doğmayacak gibi düşünüyoruz yani çok karışık.
Yazarken bile ne kadar karışık olduğum bellidir
Yarın fırsat buldukça yazarım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Ya inan ben de biraz uykusuz kalsam sersem gibi oluyorum, insallah senin gibi kolay alisirim.Uyu yavrum uyu valla ben uykuyu unuttumuyusam da 2 saatte bir beslendiği için uyanıyorum yani kesik kesik uykularım. Ben uykuya çok düşkün olmama rağmen çabuk alıştım gerçekten annelik böyle bir şey sanırım
Sorduğumda bisey yok öğrenmek için sordum. Birbirimizden farkli şeyler öğreniyoruz ya.Nereli olduğu değilde sünnet cnm 7. Günde Yapılması
Bazen yöresel olarak adetler vardır ya öyle birsey midir. Yada 7. Günde yapılırsa bebek acı daha az hisseder ondan mıdır diye soruyorum. Benim bilgim yok bende öğreneyim ki bana da uyarsa kendim de yapayım diye soruyorum canim benim. Bazen yazmak konuşmak gibi net anlaşılmıyor, sorduklarimi yanlış anlama yani. Hosuma gitti ve öğrenmek istiyorum.Ayy her gün büyüyor sanki
Nereli olmakla alakası yok ki canım İzmitliyim bu arada. 7. Günde bunların yapılması sünnet. 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum zaten 7si sünnet olduğu için öyle istedik.
Aynen canım
forevermorrenk o zaman yarın günlerden Lila
Sağlıkla anneciğini çok yormadan gelsin inşallah
Güzel haberlerini ve o tatlı dilinle doğum hikayeni bekliyoruz merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?