2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok kalitesiz uyuyordum daha dogrusu uyuyamiyordum ama birkac gundur masallah gece sadece 2-3 kere uyaniyorum. Gece 11bucuktan sabah 9a kadar bol bol uyudum. Aman nazar degmesin
Uyu yavrum uyu valla ben uykuyu unuttum uyusam da 2 saatte bir beslendiği için uyanıyorum yani kesik kesik uykularım. Ben uykuya çok düşkün olmama rağmen çabuk alıştım gerçekten annelik böyle bir şey sanırım

Kızlar biz bugün taburcu olduk. Değerimiz çok yüksek değildi 15 küsürdü. 10a düşmüş evimize geldik çok şükür.
Yarın 7miz. Nasipse ismi okuncak, kurbanı kesilcek, saçı kesilcek ve sünnet olcak oğluşum. Hep niyetim vardı bunları 7sinde yapmak için nasip olcak inşallah. Yarın yoğun bir gündem bizi bekliyor yani

Büyümüşte sünnet mi oluyor kuzun allahim ya

Bugün bütün gün atlayıp zıplasam gelir mi acaba
Hadi bakalim hopla zıpla temizlik yap koş gelsin senin kız
Yarin gelecek zaten sakin ol.
Bu gece sana uyku yok heyecandan uyuyamazsın. Hangi hastanede olacak doğum. Karataş mi?

Nerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.

Aaa o zaman sakince bekle☺ Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet kuzum suni sancıyla başlatacak doktorum.
İnşallah çok zorlamaz hemen gelir
Benimde öyle sürekli günlük ped değiştiriyorum yada çamaşır mutlaka hep ıslak
Ayyy heyecanlandım valla.senin yerine bir avazda kolaylıkla sağlıkla al kucağına lila hm inşallah cnm bizi habersiz birakma
Nerelisin siz böyle 7 sinde yapılması adet falan mı var? Sünnet için çok küçük değil mi? Bende yenidogan sünnet istiyorum ama bu kadar küçük hıc dusunmemistim.
Nereli olduğu değilde sünnet cnm 7. Günde Yapılması

Yazarım canım müsait olunca

Büyümüşte sünnet mi oluyor kuzun allahim ya
Ayy her gün büyüyor sanki
Nereli olmakla alakası yok ki canım İzmitliyim bu arada. 7. Günde bunların yapılması sünnet. 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyordum zaten 7si sünnet olduğu için öyle istedik.
Aynen canım

Büyür tabi her gün fotoğrafını çek bak göreceksin her gün nasıl değişiyor

Geçmiş olsun canım çok sevindim Yarın da hepsi kolayca hallolsun Allah kabul etsin

Ya biz de esimle manita ev arkadasi havasindayiz. Bebislerimiz dogunca evli oldugumuzu anlayacagiz
Ya inan ben de biraz uykusuz kalsam sersem gibi oluyorum, insallah senin gibi kolay alisirim. Dogumdan hemen sonra annelik yukleniyo diyolar

Sorduğumda bisey yok öğrenmek için sordum. Birbirimizden farkli şeyler öğreniyoruz ya.
Bazen yöresel olarak adetler vardır ya öyle birsey midir. Yada 7. Günde yapılırsa bebek acı daha az hisseder ondan mıdır diye soruyorum. Benim bilgim yok bende öğreneyim ki bana da uyarsa kendim de yapayım diye soruyorum canim benim. Bazen yazmak konuşmak gibi net anlaşılmıyor, sorduklarimi yanlış anlama yani. Hosuma gitti ve öğrenmek istiyorum.

forevermorrenk o zaman yarın günlerden Lila
Sağlıkla anneciğini çok yormadan gelsin inşallah
Güzel haberlerini ve o tatlı dilinle doğum hikayeni bekliyoruz merakla

Kuşum inşallah Allah razı olsun kızım gelsin de bir hikayemizi anlatırım tabi.
Sende sağ salim kucağına alacaksın inşallah.
Sonra da bokuydu beziydi memeydi diye konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…