2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Normal artık bak ben bile ne hale geldim sen maşallahın var çok iyi dayandınız
Olsun yat yatabildiğin kadar sonrası zaten macera yüklü olacak bizim için

Ayy propess mi neydi adı banada ondan vermişlerdi. Bende 2 cm açılma yaptıktan sonra suyum gelmişti kendi sancım başlamıştı. Kendi sancım olmasaydı suni verceklerdi. Tansiyon kusma olmasaydı da kendi sancımla doğuracaktım. Belki seninde öyle olur kendi sancın gelir kolayca doğurursun inşallah dua ediyorum sana benimkinden kolay olsun diye

Doğurdun sandım
Açılırsın merak etme rahat ol , odaklan ve gevşe, esne, Açıl ve gelsin lila kızımız.
Hadi bakalim yüzdun yuzdun sonuna geldin qrtik doğsun oglusun
Hadi tüm evren bana 1 saate doğurmam mesajını veriyor
1 saatte olmaz belki ama kolay açılma ve hızlı rahat doğum olsun .

Yazık ya çocuk kaç saat beslenememis acı çekmiş. Off bu sünnet olayi çok karışık. Kafam çok karıştı 1 aylık mı, 3 aylık mı ne zaman yapsak bilemedim belki çok da zorlamamak mı lazım.
Bizimki de özel hastanede oldu ama acemilik, narkozlu mu narkozsuz mu sormadan yaptırdık, narkozsuz olsun deme şansımız var mıydı hiç bilmiyorum. Siz de aynı acemiliği yaşamayın diye özellikle yazdım

Evet artık ayaklarını kaldırmaya başladıysa biraz zorluyor. 3 aylık ideal geliyor bana, zamanı gelince tekrar araştırırız tabi. Sıkıntısız bir doğuralım da, o sonraki iş
Evet o yüzden belki de direk anestezi yaptılar daha büyük olsa durur tabi ama. Aynen yaa sağlıkla gelsinler de hallederiz artık..

İlk oğlum 35+2de gelmişti aniden, 12 gün yoğun bakım zamanımız olmuştu, şimdi dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden, Batu abisini geçti 35+4 deyiz ama felaket ağrılarım var yaa.. otururken kalkarken, yürürken bazen dururken bile Aras ta hiç hatırlamıyorum bu kadar ağrı. Sizde nasıl durumlar kızlar?

Benim ilk kizim 35+1 de oldu, normal dogum, ikinci kizim 38+2 de sezeryan oldu, 3.kizimda suan 36+ 4 teyim ama cok zorlanıyorum, cok fazla sol kasık agrim var ve baya baskı hissediyorum, evde hic bir is yapmiyorum, kucuk kizimla ilgilenebiliyorum biraz o kadar, doktordan hala bi tarih alamadim 38+3 te olsun diycem artik, bi sonra ki randevuda

Ayy ilklerimiz hemen hemen aynıymış. Benimki de normaldi 2 saat içinde doğdu hastaneye 5cm açıklıkla gitmişiz 20 dk içinde de 10 oldu doğuma aldılar epidural bile yapacak vakit olmamıştı

İkinci neden sezeryan oldu? bi sıkıntı mı vardı doğum pozisyonuna filan mı girmemişti? ben ikinci daha önce ya da daha hızlı olur diye korkuyodum şimdi sezeryan mı olur acaba ihtimali de geldi bak

Yaş farkları nasıl kuzuların? Bizim büyük 27 aylık çok ara vermedim diye mi bu ağrılar diye düşündüm de :/ ben de aynı durumdayım valla 1 haftadır

İlk nst dümdüz çıktı, hemşireye uyudu dedim, olsun kalbi atıyo sonuçta biz ona bakıyoruz diyo Beğenmedi doktor doğal olarak. İkinci de böyle çıktı toroslar gibi. Ne diyo şimdi bu 50ye çıktı bi ara sancı sanırım nasıl bakıyoruz anlayan yazabilir mi

Canımcım az biraz düzensiz sancı görünmüş anladığım kadarıyla. Doğum sancısı olsa ara ara düşüp ara ara yükselmesi lazım alttaki kısmın, belli bir düzen içinde bildiğim kadarıyla. Yani bi 0'lara 10lara biraz öyle gidip biraz 60larda-70lerde biraz da böyle gidip tekrar 0'lara 10'larda gidip tekrar yukarı..... Anlatabildim mi bilmiyorum ama

Merhaba kızlar benim bebeğim de 20 günlük oldu bugün doktor işitme testi yapalım dedi ama erken değil mi tecrübesi olan varmı bu konuda

Anladım canım teşekkür ederim, hareket ettikçe dalgalandı böyle. Toplandı ara ara ondan sanırım ama 50yi görünce heyecanlandım resmen

Benimde bu çok zorluyor ya son 3 gündür yürüyemiyorum nerdeyse, son kontrolde demişti başı kanala girmiş çok aşağıda dinlen diye sanırım bundan dün akşam aşırı ağrılarım oldu bel ve eski sezeryan yerimde korktum gerçekten. Bizim günümüz belli 18 nisan 38+1 olcam inş ama günler zor geçecek sanırım.. baş aşağı değilken böyle ağrım yoktu

Merhaba kızlar benim bebeğim de 20 günlük oldu bugün doktor işitme testi yapalım dedi ama erken değil mi tecrübesi olan varmı bu konuda
Oy maşallah ona yok erken değil ilk işitme testi 15. Gün kontrolünde olmuştu bizim de, minik bi cihazla ölçüm yapıyorlar zaten çok teferruatlı bişey değil

Bende hastaneye gittiğimde 4cm di, 3 saatte dogdu kizim, epidural yaptılar ama bana tutmadı malesef kizimin kuvez ihtiyacı olmadi cok sukur, 2410 gr dogdu :)
1 ve 2 numara arasinda 4 yıl 9 ay var, 2.kizim donmedi, hep oturdu icerde, ondan dolayi sezeryan oldu
3 numara da supriz oldu, 2 ile arasinda 22 ay olucak, bu bebisimde henuz donmedi, basi yukarda, zaten sezeryan olacağı için farketmiyor tabi artık
İlk hamileliğim cok sikintiliydi ama böyle kasik agrisi cok yasamadim, 2.ve 3.de ayni kasik ağrısını yasiyorum. Hatta dogumdan sonrada bi sure devam etti, film ve emar çekildi ama bisey cikmadi, doktor spor yap kilo ver vs dedi, zamanla gecti, taşıyıcı bag agrisi olabilir diyorlar ama zorluyor cidden
Seninkilerinde arasi az nasil bakmayi dusunuyorsun, ben 2 numara icin oyun ablasi gibi birini dusunuyorum yoksa cok zor olucak gibi

Benimkide tam tersi bas yukarda ayaklar aşağıda, doktor seni çok zorlar dedi hatta, bende 12 nisan istiyorum 38+3 olucak, son haftalarda her turlusu zor gercekten, insallah kolaylikla olur hepsi

Yaa küvezde kalmaması ne güzel olmuş benimkinin de kilosu iyiydi aslında 2760gr doğdu ama hem enfeksiyon vardı hem oksijende sıkıntı vardı, o yüzden mecbur düzelene kadar kaldı 12gün kadar

Oy minnoş kilolu olunca da dönemiyorlae sanırım benimki doğum pozisyonunu aldı ama bakalım her doğum kendine özel tabi merak ediyorum nasıl olacak.

Ya kiloyla da çok ilgili midir bilmiyorum ki çok almadım ben 54le hamile kaldım 65im şu an. Sanki biraz ikinsam gelecek gibi bi ağrı senin ilkiyle ikincisi arasında varmış da zaman baya onunla da ilgili değil demek ki. Cumartesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek

Annemle aynı apartmanda oturuyoruz oğluma bakayım diye yakınıma gelmişti, küçük de bu kadar olana kadar yardım ederim diyo işe dönene kadar oğlum da 3 yaşına gelir kreşe veririm diyorum. Baya zorlayacak gibi ama bir iki sene sonra birlikte oynarlar rahat ederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…