2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim ilk hamilelik sıkıntılı olunca 28.haftadaydi sanırım ciger geliştirici yapmislardi, belki onun etkiside olabilir

Insallah guzel gecer doğumun, gercekten hepsi farklı bir tecrube

Kilo ile ilgili değildir buyuk ihtimal, herkeste de olmuyor, nerden kaynaklaniyor bilen yok neyse ki az kaldı

Bende annemle altli ustlu oturuyorum aslinda ama malesef 3 aydir yogun bakimda ve ablamda olmasına rağmen yetişemiyorum cocuklara, annenin yeri cok ayri cidden, insallah bir an once saglikla gelir yanımıza

Benimkide tam tersi bas yukarda ayaklar aşağıda, doktor seni çok zorlar dedi hatta, bende 12 nisan istiyorum 38+3 olucak, son haftalarda her turlusu zor gercekten, insallah kolaylikla olur hepsi
İnşallah ya, tekrar sil baştan acıları yaşama düşüncesi beni tedirgin ediyor vakit yaklaştıkça. Ama elbet geçip gidiyor hepsi yeterki sağlıkla doğsunlar da

İyi ama benim ağrı eşiğim çok yüksek sanki çok fazla sancı hissetmiyorum
Ağrı eşiğinin yüksek olması iyi bişey aslında, hadi bakalım pıt diye doğurcaksın inanıyorum girip girip kontrol ediyorum senden haber var mı diye , her şey mükemmel ilerlesin insallah canım

Ağrı eşiğinin yüksek olması iyi bişey aslında, hadi bakalım pıt diye doğurcaksın inanıyorum girip girip kontrol ediyorum senden haber var mı diye , her şey mükemmel ilerlesin insallah canım

Kuşum aslında iyi mi bilmiyorum çünkü çok sancı olsa da anlamıyorum belki.
Ama açılma olarak iyi gidiyor dedi ebe.
Bakalım bir doğursam da her şeyi anlatsam hem de rahatlasam

Bugün , dışarı cıktım alışveriş yaptım oturdum bi cafede pasta yedim kahve içtim mis gibi güneşliydi hava pozitif enerji depoladım bol bol artık doğursam da sıkıntı değil annem de geliyor Salı günü . Moralim ve enerjim cok yerinde bugün

Kuşum aslında iyi mi bilmiyorum çünkü çok sancı olsa da anlamıyorum belki.
Ama açılma olarak iyi gidiyor dedi ebe.
Bakalım bir doğursam da her şeyi anlatsam hem de rahatlasam
İyi gidiyor dedilerse cok bekletmeden gelir Liloşum kısa zaman sonra rahatlayacaksın insallah canım

Oh sefan olsun canim. Keyfine bak annecigin de geliyor, mutlu huzurlu evinizde Aslihan'i buyutun

Kızlar bizim sünnetimiz oldu çok şükür. Merak edenler için yazıyorum. Doktor pipisini temizledi meğer onu aşağı yukarı ovalamak gerekiyormuş. İçinde bir şeyler birikmiş onları temizlemezsek enfeksiyon olur dedi bunlar bile onu rahatsız ediyor olabilir ağlatır dedi. Önce pipisini uyuşturdu sonra ovalayıp temizledi. Sonra fazlalılığını makas gibi bir şeyle tutup yakıcı bir aletle kesti. Normalde dikişe gerek yok ama yapışıklık olmasın diye yapıyoruz dedi. 6 tane dikiş attı etrafına. 1 haftada kendisi atar dedi. İlk gün işerken yakabilir sonrasında çişi onu tedavi eder dedi. Çay ağacı balsamı aldırmıştı bize güzel nemlendiriyormuş. Her altını değiştirdiğinde sür korkma canını yakıcam diye dedi. Bizim ağrı hissimiz 10sa onun 1 dedi. Çok şükür saçımızı kestik, kurbanımızı kesip dağıttık, ismini okuduk. Sünneti de atlattık 7miz çıktı keltoş oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…