2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gecmis olsun, hayirlisi olsun canim. Allah damatligini da gostersin Pipi temizlemesi bilgilendirmesi de iyi oldu bizler de dikkat edelim

Şekerim sancin yok bebek hareket ettiği için bir yerde yükselmiş masallah gayet sakin bir nst
İyi ama benim ağrı eşiğim çok yüksek sanki çok fazla sancı hissetmiyorum
Epidural verdiler demi ondan hissetmiyorsundur ama rahim kqsilmayq devam ettiği için açılıyor. Belinden iğneyle girip omzuna hortum koydular mi
Maşallah oglusuna çabuk iyileşsin pipisi. Peki kesilirken yada sonrasında aglama durumu nasıl? Sakinliği koruyor mu? çok mu agliyor? Meraktan çok sordum gene

Aa evet ciğer geliştirici iğnenin çok etkisi oluyo, bende bi sıkıntı yoktu aniden gelince ona bile fırsat kalmadı :/

İnşallah yaa aşırı korkuyorum tecrübeli olmama rağmen. Gün boyu oğlumla yalnızız, gündüz gelirse eşimi beklemem çok sıkıntı olacak, bide ikinci daha hızlı olabilirmiş, gece gelsin diye dua ediyorum.

Ah yaa çok geçmiş olsun, ciddi bi durum mu neden yoğun bakımda acil şifalar diliyorum çok üzüldüm

Maşallah oglusuna çabuk iyileşsin pipisi. Peki kesilirken yada sonrasında aglama durumu nasıl? Sakinliği koruyor mu? çok mu agliyor? Meraktan çok sordum gene
İnşallah canım. Bizimki zaten uyuduğu ve beslendiği süre dışında çoğunlukla ağlayan bir bebek. Pipisi temizlenirken ve kesilirken ağlıyordu ama uyuşuktu yani canı yandığı için değil normal ağlamaydı. Sonrasında daha sakindi zaten sünnet bittikten sonra uyudu. Henüz uyanmadı ama bu gece zor geçecek gibime geliyor

Normal dogumda zamanın belirsiz olmasi biraz sikinti olabiliyor malesef ama bi sorun olmadıkça daha iyidir tabi. Annen yaninda oldukça yine de cok sorun olmaz

Annem ilk önce korona ve domuz gribi olarak hastaneye yatti, sonra hastane mikrobu kaptı, sonra bagirsaklarinda kanama oldu, en sonda midesinde yogun bir kanama oldu ve midesi alındı, suan uyanmasını bekliyoruz, cok zor ve uzun bir süreç oldu bizim için, umutla duayla bekliyoruz

Biraz sıkıntılarımız var ama bakalım inşallah yardımcı olabilir

Ah yaa ne kadar üst üste gelmiş çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatır bu dönemi dualarım sizinle

4 parmağı girdi ebenin kaç cm oluyor

Anaaaam geliyor harbiden bu kız

Darısı düğününe olsun inşallah canım temizlik konusuna biz de dikkat edelim

Kısa zaman sonra O Obayram için bekleyeceğiz

Benden önce gelen olur herhalde ya benimki bi niyetlenip sonra geri kaçıyor malum

Canım kızlar merhaba herkese bugün kontrol vardı bizimde normalde 37+0 ken 36+2 çıktı ultrason da hafta hafta değişiyor gelişimi hep 3 gün geride olurdu bugün biraz daha geride oldu bir hafta içinde 190 gr almış sadece 2880 gr olmuş doktor iri bir bebek değil dedi karşılaştırma yapmak hiç istemiyorum ama bu haftada kaçtı sizin

Benim de hep bu civar çıkıyor kilosu daha hiç 3 kiloyu göremedik . Hele son zamanlar ölçümden kaynaklı kilo bazen geri gidiyor bazen ileri gidiyor. Doktor bana da bebek iri değil ama gayet sağlıklı bizim icin de önemli olan bu dedi. Bi de doğum yaklaştıkça ölçümler yanıltıcı olabiliyor bebekler büyüdüğü için en ufak sapmada kilo ölçümleri cok değişiyor . İri der minnak olur , iri değil der tam tersi olur hiç belli olmaz, önemli olan sağlıklı olsunlar , doğunca büyüyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…