Kiz ebeye sorsana, ben olsam meraktan catlardim kac cm acilmam var diye sorardim4 parmağı girdi ebenin kaç cm oluyor
Evet, gecmeseydi kimse 2.yi düşünmezdiİnşallah ya, tekrar sil baştan acıları yaşama düşüncesi beni tedirgin ediyor vakit yaklaştıkça. Ama elbet geçip gidiyor hepsi yeterki sağlıkla doğsunlar da
Gecmis olsun, hayirlisi olsun canim. Allah damatligini da gostersinKızlar bizim sünnetimiz oldu çok şükür. Merak edenler için yazıyorum. Doktor pipisini temizledi meğer onu aşağı yukarı ovalamak gerekiyormuş. İçinde bir şeyler birikmiş onları temizlemezsek enfeksiyon olur dedi bunlar bile onu rahatsız ediyor olabilir ağlatır dedi. Önce pipisini uyuşturdu sonra ovalayıp temizledi. Sonra fazlalılığını makas gibi bir şeyle tutup yakıcı bir aletle kesti. Normalde dikişe gerek yok ama yapışıklık olmasın diye yapıyoruz dedi. 6 tane dikiş attı etrafına. 1 haftada kendisi atar dedi. İlk gün işerken yakabilir sonrasında çişi onu tedavi eder dedi. Çay ağacı balsamı aldırmıştı bize güzel nemlendiriyormuş. Her altını değiştirdiğinde sür korkma canını yakıcam diye dedi. Bizim ağrı hissimiz 10sa onun 1 dedi. Çok şükür saçımızı kestik, kurbanımızı kesip dağıttık, ismini okuduk. Sünneti de atlattık 7miz çıktı keltoş oğlumla
Canlı canlı dogumdayiz sanki4 parmağı girdi ebenin kaç cm oluyor
ayyy geçen gün 2 parmağıyla bana da bişeyler yaptılar çatı muayenesinde, akşam oldu hala o 2 parmağı orda hissediyordum ben4 parmağı girdi ebenin kaç cm oluyor
Şekerim sancin yok bebek hareket ettiği için bir yerde yükselmiş masallah gayet sakin bir nstİlk nst dümdüz çıktı, hemşireye uyudu dedim, olsun kalbi atıyo sonuçta biz ona bakıyoruz diyoBeğenmedi doktor doğal olarak. İkinci de böyle çıktı toroslar gibi. Ne diyo şimdi bu 50ye çıktı bi ara sancı sanırım nasıl bakıyoruz anlayan yazabilir mi
Eki Görüntüle 3037015
Epidural verdiler demi ondan hissetmiyorsundur ama rahim kqsilmayq devam ettiği için açılıyor. Belinden iğneyle girip omzuna hortum koydular miİyi ama benim ağrı eşiğim çok yüksek sanki çok fazla sancı hissetmiyorum
Maşallah oglusuna çabuk iyileşsin pipisi. Peki kesilirken yada sonrasında aglama durumu nasıl? Sakinliği koruyor mu? çok mu agliyor? Meraktan çok sordum geneKızlar bizim sünnetimiz oldu çok şükür. Merak edenler için yazıyorum. Doktor pipisini temizledi meğer onu aşağı yukarı ovalamak gerekiyormuş. İçinde bir şeyler birikmiş onları temizlemezsek enfeksiyon olur dedi bunlar bile onu rahatsız ediyor olabilir ağlatır dedi. Önce pipisini uyuşturdu sonra ovalayıp temizledi. Sonra fazlalılığını makas gibi bir şeyle tutup yakıcı bir aletle kesti. Normalde dikişe gerek yok ama yapışıklık olmasın diye yapıyoruz dedi. 6 tane dikiş attı etrafına. 1 haftada kendisi atar dedi. İlk gün işerken yakabilir sonrasında çişi onu tedavi eder dedi. Çay ağacı balsamı aldırmıştı bize güzel nemlendiriyormuş. Her altını değiştirdiğinde sür korkma canını yakıcam diye dedi. Bizim ağrı hissimiz 10sa onun 1 dedi. Çok şükür saçımızı kestik, kurbanımızı kesip dağıttık, ismini okuduk. Sünneti de atlattık 7miz çıktı keltoş oğlumla
Dogumhane kapısındaki Eşler gibi olduk.Canlı canlı dogumdayiz sanki
Aa evet ciğer geliştirici iğnenin çok etkisi oluyo, bende bi sıkıntı yoktu aniden gelince ona bile fırsat kalmadı :/Benim ilk hamilelik sıkıntılı olunca 28.haftadaydi sanırım ciger geliştirici yapmislardi, belki onun etkiside olabilir
Insallah guzel gecer doğumun, gercekten hepsi farklı bir tecrube
Kilo ile ilgili değildir buyuk ihtimal, herkeste de olmuyor, nerden kaynaklaniyor bilen yokneyse ki az kaldı
Bende annemle altli ustlu oturuyorum aslinda ama malesef 3 aydir yogun bakimdave ablamda olmasına rağmen yetişemiyorum cocuklara, annenin yeri cok ayri cidden, insallah bir an once saglikla gelir yanımıza
İnşallah canım. Bizimki zaten uyuduğu ve beslendiği süre dışında çoğunlukla ağlayan bir bebek. Pipisi temizlenirken ve kesilirken ağlıyordu ama uyuşuktu yani canı yandığı için değil normal ağlamaydı. Sonrasında daha sakindi zaten sünnet bittikten sonra uyudu. Henüz uyanmadı ama bu gece zor geçecek gibime geliyorMaşallah oglusuna çabuk iyileşsin pipisi. Peki kesilirken yada sonrasında aglama durumu nasıl? Sakinliği koruyor mu? çok mu agliyor? Meraktan çok sordum gene
Normal dogumda zamanın belirsiz olmasi biraz sikinti olabiliyor malesef ama bi sorun olmadıkça daha iyidir tabi. Annen yaninda oldukça yine de cok sorun olmazAa evet ciğer geliştirici iğnenin çok etkisi oluyo, bende bi sıkıntı yoktu aniden gelince ona bile fırsat kalmadı :/
İnşallah yaa aşırı korkuyorum tecrübeli olmama rağmen. Gün boyu oğlumla yalnızız, gündüz gelirse eşimi beklemem çok sıkıntı olacak, bide ikinci daha hızlı olabilirmiş, gece gelsin diye dua ediyorum.
Ah yaa çok geçmiş olsun, ciddi bi durum mu neden yoğun bakımdaacil şifalar diliyorum çok üzüldüm
Biraz sıkıntılarımız var ama bakalım inşallah yardımcı olabilirNormal dogumda zamanın belirsiz olmasi biraz sikinti olabiliyor malesef ama bi sorun olmadıkça daha iyidir tabi. Annen yaninda oldukça yine de cok sorun olmaz
Annem ilk önce korona ve domuz gribi olarak hastaneye yatti, sonra hastane mikrobu kaptı, sonra bagirsaklarinda kanama oldu, en sonda midesinde yogun bir kanama oldu ve midesi alındı, suan uyanmasını bekliyoruz, cok zor ve uzun bir süreç oldu bizim için, umutla duayla bekliyoruz
4 parmağı girdi ebenin kaç cm oluyor
Kızlar bizim sünnetimiz oldu çok şükür. Merak edenler için yazıyorum. Doktor pipisini temizledi meğer onu aşağı yukarı ovalamak gerekiyormuş. İçinde bir şeyler birikmiş onları temizlemezsek enfeksiyon olur dedi bunlar bile onu rahatsız ediyor olabilir ağlatır dedi. Önce pipisini uyuşturdu sonra ovalayıp temizledi. Sonra fazlalılığını makas gibi bir şeyle tutup yakıcı bir aletle kesti. Normalde dikişe gerek yok ama yapışıklık olmasın diye yapıyoruz dedi. 6 tane dikiş attı etrafına. 1 haftada kendisi atar dedi. İlk gün işerken yakabilir sonrasında çişi onu tedavi eder dedi. Çay ağacı balsamı aldırmıştı bize güzel nemlendiriyormuş. Her altını değiştirdiğinde sür korkma canını yakıcam diye dedi. Bizim ağrı hissimiz 10sa onun 1 dedi. Çok şükür saçımızı kestik, kurbanımızı kesip dağıttık, ismini okuduk. Sünneti de atlattık 7miz çıktı keltoş oğlumla
Tolga Çevik in sahnesinden bir alıntı oGeçen gün kim demişti bacak bacak üstüne atabiliyorsan doğuma daha var diye . Şu an balkonda otururken sol bacağı sağın üstüne koyamadım da aklıma geldi
Benim de hep bu civar çıkıyor kilosu daha hiç 3 kiloyu göremedik . Hele son zamanlar ölçümden kaynaklı kilo bazen geri gidiyor bazen ileri gidiyor. Doktor bana da bebek iri değil ama gayet sağlıklı bizim icin de önemli olan bu dedi. Bi de doğum yaklaştıkça ölçümler yanıltıcı olabiliyor bebekler büyüdüğü için en ufak sapmada kilo ölçümleri cok değişiyor . İri der minnak olur , iri değil der tam tersi olur hiç belli olmaz, önemli olan sağlıklı olsunlar , doğunca büyüyorlar zatenCanım kızlar merhaba herkese bugün kontrol vardı bizimde normalde 37+0 ken 36+2 çıktı ultrason da hafta hafta değişiyor gelişimi hep 3 gün geride olurdu bugün biraz daha geride oldu bir hafta içinde 190 gr almış sadece 2880 gr olmuş doktor iri bir bebek değil dedi karşılaştırma yapmak hiç istemiyorum ama bu haftada kaçtı sizin
Amin insallahBiraz sıkıntılarımız var ama bakalım inşallah yardımcı olabilir
Ah yaa ne kadar üst üste gelmiş çok geçmiş olsuninşallah sağlıkla atlatır bu dönemi dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?