2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkür ederim canım bugüne kadar hiç kıyaslama yapmamıştım kimseyle ama insan sona yaklaştıkça endişe de artıyor ama demek ki olağan bişeymiş doktorda pek yorum yapmadı. İçimi rahatlattın gerçekten inşallah önceliğimiz sağlıkla dünyaya gelsinler.

Kızlar bende bugün kontrole gittim doktor alttan muayene etti ve 2/3 cm acilman var dedi sabah gel bizde destekleyelim doğumu başlatalım dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum.
2 haftadir 2 cm açıklıkla kendi sancilarimi bekliyorum. Ne sanci ne acilma yok, cuma son kontrolum hala da olmazsa 40+1 olcam o gün, artık suni sanci ile desteklemek için gün belirlicez.
Bende bekledim kendiliginden olsun, ne egzersizler ne hurmalar ananaslar comelmeler yaptım bana misin demedi. Doktoruna kulak ver derim

Kısa zaman sonra O Obayram için bekleyeceğiz

Bu gece qrtik ekstra daha fazla ilgilen annesi bol bol emzir bugün nazli bebişin. Çabucak iyilessin isallah.
Geçen gün kim demişti bacak bacak üstüne atabiliyorsan doğuma daha var diye . Şu an balkonda otururken sol bacağı sağın üstüne koyamadım da aklıma geldi
Instagramda bir yerde görmüştüm yere otur, ayaklarını uzat bir ayağını kaldır, diğer ayağın parmaklari üzerine koy . Sağ bacak bol bacak sırayla yap . Bu hareketi yapıyorsan doğuma var ama yapamıyorsan zorlanıyorlar doğuma az kalmis demektir diyordu. Bulursam paylaşayım burda.
Kızlar bende bugün kontrole gittim doktor alttan muayene etti ve 2/3 cm acilman var dedi sabah gel bizde destekleyelim doğumu başlatalım dedi ama ben kendi sancım ile doğurmak istiyorum.
Hadi bakalim sıra sende desene. Ee kabul ettin mi doktorun dediğini yarın gidiyor musun doğuma.

Bende de durum aynı , aynı şeyleri dinledüm bugün doktordan .. 36+2 de 2580 gr artık kabullendim .. doğunca büyür .. :) sağlıklı olsunlar kilo önemli değil

Ne demek rica ederim Aksi bir durum olsa doktor mutlaka uyarırdı zaten , gönlünü ferah tut sen , kilosu düşük diye cok kafama takıyordum ama önemli olan sağlıklı olması . Doğsunlar biz büyütürüz onları

Peki senin bebek kaç kilo oldu. 4 kiloyu geçince normal doğum zor oluyor ya. Hepimizi Allah kurtarsın son günler zor . Bende egzersiz yapıyorum aşağı indi hafif sancılar da başladı gibi egzersiz fayda ediyor gibi geliyor isallah artık bu hafta gelir.

Pazartesiden sonra bu sakinliği bozarız inşallah

Geçen gün kim demişti bacak bacak üstüne atabiliyorsan doğuma daha var diye . Şu an balkonda otururken sol bacağı sağın üstüne koyamadım da aklıma geldi
Ben yazmıştım oturup bacaklarını düz uzatman gerek sanırım sandalyede falan olur mu bilmiyorum 3 güne doğurcan mı yoksa

Bilemiyorum valla sabah ola hayır ola diye düşünüyorum

Kuzum benimde artık suniyi isteme nedenim o işte, suan 3770 gösteriyor ultrason da kilosu. Ha arti eksi oynuyor evet ama sonucta ultrasondaki bilgiye göre karar veriliyor. Ben eğitim ve araştırma hastanesi'ne gidiyorum, cuma günkü kontrolde hocalarıma soracağım dedi doktorum.
Çok geçmeden suni ile denencek gibi gözüküyor. Benim ve eşimin boyu uzun kalipliyiz ona güveniyor biraz. 175/195 boylarimiz

Ben yazmıştım oturup bacaklarını düz uzatman gerek sanırım sandalyede falan olur mu bilmiyorum 3 güne doğurcan mı yoksa
Bugün de 37 haftalık hamile değilmişim gibi gezdim durdum orda burda , doğurursam şaşırmıcam annem geliyo artık ya doğurursam da sıkıntı yok

Canım aslında sat a göre girdikleri için biz 40 olmuş olmuyoruz bebeğin yerlesmesi ile sat arasında nerden baksan 8 ile 15 gün oynuyor yumurtlama döllenme derken. Mesela oğlumda hamile kaldım hemen üstüne adet oldum bebek adetten önce oluşmuştu .kızda adet oldum 12 . Gün yumurtlama oldu. Bebek adet tarihine göre girince aslında o tarihte yok bile. Oglum 40+3 de geldi

Bugün de 37 haftalık hamile değilmişim gibi gezdim durdum orda burda , doğurursam şaşırmıcam annem geliyo artık ya doğurursam da sıkıntı yok
Valla biz de pazar gün eşimle 3 odayı komple temizledik. Perdeler camlar toz derken akşamı ettik. Gün içinde dolap ve çekmece içlerini düzenledim. Bugün akşam yemek sonrası da oturma odasını temizledik ben hamile değilken bu kadar enerjim olmuyordu

Yok kuzum benim ovulasyonla ilk kimyasal oldu, sonraki ay yine ovulasyonla takip ettik gebelik oldu yumurtlamayı gününü biliyoruz yani. O yüzden en fazla 40+5 e kadar beklerim diyor kendi sancıları. Yok gelmezse tetiklicek

Ohhh ellerinize sağlık ne iyi etmişsiniz Bana da bazen öyle bi enerji geliyor deli fişek gibi oluyorum evi temizledik perdeleri yıkadık evde tadilat bile yapıldı bi dünya pis isler neyseki artık her şey bitti hazır bir şekilde bekliyoruz . Bekliyoruz dediysem de evde değil dışarda cafede orda burda

Bizde badana yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…