Cok umutluyuz insallah hersey guzel olucakİnşallah canım kötü düşünme yine de rabbim dermanını mutlaka verecektir
Kucuk tuvaleti diyorsan canim, sonda takıldığı için acisi bi sure sürüyor, 2-3 hafta bende olmusti diye hatırlıyorumKızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım
Kucuk tuvaleti diyorsan canim, sonda takıldığı için acisi bi sure sürüyor, 2-3 hafta bende olmusti diye hatırlıyorum
O yanma zamanla geciyor canim. İlk zamanlar meme yaraları cok oluyor malesef, ben kalkan almistim, o biraz rahatlatmisti. Ama acısını unutamiyorum, insani ağlatan cinsten. Makina ile sagmaya calismistim bi ara hep kan gelmisti, emzirmekte ayri zor.Evet küçük tuvaletimi yaparken yanma oluyor
Memelerim de yara iyi dayanıyorum yemin ederim
O yanma zamanla geciyor canim. İlk zamanlar meme yaraları cok oluyor malesef, ben kalkan almistim, o biraz rahatlatmisti. Ama acısını unutamiyorum, insani ağlatan cinsten. Makina ile sagmaya calismistim bi ara hep kan gelmisti, emzirmekte ayri zor.
Normal dogumda daha uzun sürüyor kanama ama sezeryanda daha azdi diye hatırlıyorum, aklımda 2 hafta civari kalmis ama kişiden kişiye değişir buyyk ihtimal, hastanede baya bosaltiyorlar aslinda. Karindan bastırarak, sana yapmislarmiydi??Bende memelere ne yaptıysam olmadı
Gidip kalkan alacağım valla çok sıkıntı
Umarım enfeksiyon olmasında geçer.
Rahimimiz ne zaman toparlanacak kanama ne zaman bitecek ben sağlıklı olmayı çok özledım
Normal dogumda daha uzun sürüyor kanama ama sezeryanda daha azdi diye hatırlıyorum, aklımda 2 hafta civari kalmis ama kişiden kişiye değişir buyyk ihtimal, hastanede baya bosaltiyorlar aslinda. Karindan bastırarak, sana yapmislarmiydi??
Ben gümüş degil plastik kalkanlardan almistim, ise yarar mi yaramaz mi bilemedigim icin uygun olanı almistim, gayet is görmüştü
Sondadandır canım o bence. Benim de ilk zamanlar oldu sonra düzeldiKızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım
Tahin yağı sürün diyorlar canım ben tahin yağı sürdümSelamlar kızlar muhtemelen yazdınız önceki postlarda ama ben kaçırdım meme ucu yaraları için önereceğiniz ilaç krem ne varsa lütfen yardımcı olun bana kullanıp verim alan oldu mu acaba çok acil cevap verebilirseniz sevinirim hepinize rabbim kolaylıklar versin
Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl? Ben 2 saatte 1 kaldırmaya çalışıyordum. 15.gün kontrolünde doktor artık 2 saate bir kaldırma kendi uyansın dedi de daha çok küçük değil mi ya? Bir de doyup doymadığını anlayamıyorum tam olarak. Siz neler yapıyorsunuz emzirme konusunda
Sondadandır canım o bence. Benim de ilk zamanlar oldu sonra düzeldi
Tahin yağı sürün diyorlar canım ben tahin yağı sürdüm
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla hepsi inşallahHadi bakalım belki bizden önce doğurursun belli olmazsağlıkla gelsinler
Benimki de bıraksam uyucak baya bi. Zorla uyandırıyorum. Bazen altını açıyorum bazen ayak altlarını çimdiriyorum. Geceleri 2 saate bir kalkmaktan zombiye döndüm. Zaten emzirmem 1 saat sürüyor. Kendi kendine uyanmasını beklerken de tedirgin oluyorum acaba şekeri düşer mi diye. Her 2 memeyi de veriyor musun yoksa tek memeyle mi bitiriyorsunBende kızım ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.
Yeri geliyor 4 saat aralıksız uyuyor benimki ama kalkınca soluksuz emiyor.
Ben kaldırmaya kalksam da uyanmıyor benimki
Düzelir canım endişe etme. Yanlış emzirmedrn oluyor bunlar hep. İlk başlarda çoğu kişide oluyormuş. Öğrenicez artıkDüzelsin de
Benimki de bıraksam uyucak baya bi. Zorla uyandırıyorum. Bazen altını açıyorum bazen ayak altlarını çimdiriyorum. Geceleri 2 saate bir kalkmaktan zombiye döndüm. Zaten emzirmem 1 saat sürüyor. Kendi kendine uyanmasını beklerken de tedirgin oluyorum acaba şekeri düşer mi diye. Her 2 memeyi de veriyor musun yoksa tek memeyle mi bitiriyorsun
Gözünaydın canım. Duanın gücü diyelim rabbim isteyince olmaz gibi görünen herşey oluveriyor işte. Mis kokulu yavrularımız hakkıyla yetiştirmek nasip olsun inşallah her birimizeİyi akşamlar güzel anneler
Zor bir hafta geçirdim ama bitti gitti çok şükür.
20. haftadan beri dualarınızla yanımızda oldunuz. Kendimi ne zaman umutsuz hissetsem burda size anlatırken buldum kendimi. Siz 38, 39 ları göreceksin dedikçe 28 e de razıyım dediğim günler daha dün gibişimdi bir tosun paşa kucağımda çok şükür
Hepiniz çok sağolun, hakkınızı helal edin
Umarım sizler de iyisinizdir, geri dönüp neler olmuş okumak için can atıyorum valla
Bize gelince 4 Nisan da planlı sezeryan olacaktım malum. Cumartesi anestezi için kan tahlili vermeye hastaneye gittik. Hafif karnımın ağrıdığını söyleyince doktorum bir nst bakalım dedi. Nst sırasında alt tarafımda pıt diye bir acı hissettim. Nst temizdi bu arada. Ayağa kalkmamla suyum geldi. Sonrasında sancım başladı. Serklajın atma riskinden dolayı acil sezeryana alındım. Çok şükür 38+6 da sağlıkla kavuştum oğluma
Sezeryan sonrası ağrı sızı yönünden beklediğimden iyiydim ancak 2. Günün akşamı oğlum sürekli uyuklamaya başladı rengi de sarardı. Sütüm gelmemişti hala. Kaşıkla mama veriyorduk.
Ertesi gün kontrol vardı beklesek mi derken bezinde kırmızı turuncu birşeyler görünce apar topar gittik. Sarılık değeri yüksek çıkınca yenidoğan yoğun bakıma aldılarben çok az mama yiyor dedikçe herkesin kuş kadar midesi var onun normal diyerek kafamı bulandırmasıyla meğer oğlumu aç bırakmışım o vicdan azabını anlatamam size öldüm resmen. Çok şükür bezindekiler de kan değil az beslenmeye bağlı ürik asit kristalleriymiş.
Sonra taburcu olduk ve evde dikişlerimle oturup kalkamıyorken üstüne eğile eğile emzirmeye çalışma, sağmaya çalışma, üstüne mama hazırla derken çok hırpaladım kendimi.
Bir yandan yetememe hissietrafındakilerin bu durumu gözüne gözüne sokma çabası. Tepende sürekli emmiyor mı tutmuyor mı yine mi uyuyor gelmedi mi sütün. Şunu ye bunu ye. Orana şunu sürelim burana bunu sürelim. Şekerli su verelim. Reçel verelim. Bal damlatalım en son yeter artık dedim kapattım kendimi odaya oğlumla, çok şükür atlattık beraberce. Şimdi daha iyiyiz ikimiz de. Sütüm de gelmeye başladı. Silikon uçla emzirebiliyorum. Sadece doyup duymadığını anlama konusunda biraz daha deneyime ihtiyacım var
Ama ne kadar zor olursa olsun dünyanın en güzel duygusu buymuş. Kimselere değişmem onun o mis kokusunu
Allah yardımcın olsun canım... Sağlıkla kavuşun inşallah.Iyi aksamlar kizlarSizden dua istemeye geldim Yarin sabah 08:30 da hastaneye yatisimiz olacak, suni sanciyla 40+1 de bebegimi kucagima almaya ugrasacagiz. Insallah hepimiz kolay bir dogum geciririz. Dogum sonrasi gorusmek uzere insallahh
3 gündür belime ve kasıklarıma aynı zamanlarda değil ama ara ara ağrı giriyordu. Sahurdan sonra 5 gibi yattım tam dalmaya yakın belime sancı girdi sonra kasıklara indiyaklaşık 4-5 dakika sürdü sanırım bakalım devamı gelecek mi
Ben de vucudumu oyle bi dinliyorum ki ama devami gelmiyor sinir oluyorum.3 gündür belime ve kasıklarıma aynı zamanlarda değil ama ara ara ağrı giriyordu. Sahurdan sonra 5 gibi yattım tam dalmaya yakın belime sancı girdi sonra kasıklara indiyaklaşık 4-5 dakika sürdü sanırım bakalım devamı gelecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?