2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım
Kucuk tuvaleti diyorsan canim, sonda takıldığı için acisi bi sure sürüyor, 2-3 hafta bende olmusti diye hatırlıyorum

Evet küçük tuvaletimi yaparken yanma oluyor
Memelerim de yara iyi dayanıyorum yemin ederim
O yanma zamanla geciyor canim. İlk zamanlar meme yaraları cok oluyor malesef, ben kalkan almistim, o biraz rahatlatmisti. Ama acısını unutamiyorum, insani ağlatan cinsten. Makina ile sagmaya calismistim bi ara hep kan gelmisti, emzirmekte ayri zor.

Bende memelere ne yaptıysam olmadı
Gidip kalkan alacağım valla çok sıkıntı
Umarım enfeksiyon olmasında geçer.
Rahimimiz ne zaman toparlanacak kanama ne zaman bitecek ben sağlıklı olmayı çok özledım

Normal dogumda daha uzun sürüyor kanama ama sezeryanda daha azdi diye hatırlıyorum, aklımda 2 hafta civari kalmis ama kişiden kişiye değişir buyyk ihtimal, hastanede baya bosaltiyorlar aslinda. Karindan bastırarak, sana yapmislarmiydi??
Ben gümüş degil plastik kalkanlardan almistim, ise yarar mi yaramaz mi bilemedigim icin uygun olanı almistim, gayet is görmüştü

Yaptılar karnımdan bastırdılar ama damla damla da olsa geliyor işte bitsin istiyorum
Eski kıyafetlerime girmeyi özledim
Kizimla ilgili her şey çok güzel gidiyor ama ben kendimden hiç mutlu değilim.
Göbeğimin çoğu duruyor ameliyat yerim hala ağrıyor ne bileyim ben bir an önce toparlanmak istiyorum
Üstümde geniş kıyafetler saçım başım darmadağın memelerim bitmiş bir halde geziyorum

Kızlar bende bir şey soracağım şimdi sezeryan olduk ya ben tuvaletimi yaparken aşırı yanma oluyor.
Yani anlamadım bu ağrının olması normal mi yoksa enfeksiyon falan mı kaptım
Sondadandır canım o bence. Benim de ilk zamanlar oldu sonra düzeldi
Tahin yağı sürün diyorlar canım ben tahin yağı sürdüm

Kızlar emzirme sıklıklarınız nasıl? Ben 2 saatte 1 kaldırmaya çalışıyordum. 15.gün kontrolünde doktor artık 2 saate bir kaldırma kendi uyansın dedi de daha çok küçük değil mi ya? Bir de doyup doymadığını anlayamıyorum tam olarak. Siz neler yapıyorsunuz emzirme konusunda

Bende kızım ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.
Yeri geliyor 4 saat aralıksız uyuyor benimki ama kalkınca soluksuz emiyor.
Ben kaldırmaya kalksam da uyanmıyor benimki

Bende kızım ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.
Yeri geliyor 4 saat aralıksız uyuyor benimki ama kalkınca soluksuz emiyor.
Ben kaldırmaya kalksam da uyanmıyor benimki
Benimki de bıraksam uyucak baya bi. Zorla uyandırıyorum. Bazen altını açıyorum bazen ayak altlarını çimdiriyorum. Geceleri 2 saate bir kalkmaktan zombiye döndüm. Zaten emzirmem 1 saat sürüyor. Kendi kendine uyanmasını beklerken de tedirgin oluyorum acaba şekeri düşer mi diye. Her 2 memeyi de veriyor musun yoksa tek memeyle mi bitiriyorsun

1 saat gibi ediyorsa sağ sol emziriyorum canım.
Benimki gündüz fazla uyuyorsa gece son uykudan önce uyandırıp emzirmeye çalışıyorum
Bugün de akşam 10 dan beri uyuyordu şimdi zorla altını açtım uyandırdım emziriyorum sonra gidip yatacağız
Böyle yapınca ilk uykuyu uzun uyuyor.
Gece sık sık uyanmak cidden güç gündüzleri bebiş yatınca sende yat onunla

Gözünaydın canım. Duanın gücü diyelim rabbim isteyince olmaz gibi görünen herşey oluveriyor işte. Mis kokulu yavrularımız hakkıyla yetiştirmek nasip olsun inşallah her birimizeBol sütlü günleriniz olsun...
Iyi aksamlar kizlar Sizden dua istemeye geldim Yarin sabah 08:30 da hastaneye yatisimiz olacak, suni sanciyla 40+1 de bebegimi kucagima almaya ugrasacagiz. Insallah hepimiz kolay bir dogum geciririz. Dogum sonrasi gorusmek uzere insallahh
Allah yardımcın olsun canım... Sağlıkla kavuşun inşallah.

Geceler online
Düzene giremedik bir, sizin bebeklerinizin uzunn uykularina imrendim hala gece nöbet tutuyoruz eşimle uzun uyku yok bizde 1.5 saat Max uykusu oda arada uyanmalarla.. nasıl düzene gireceğiz hiç bilmiyorum 40 i çıktığında olur diyorlar ama umudum yok :/

3 gündür belime ve kasıklarıma aynı zamanlarda değil ama ara ara ağrı giriyordu. Sahurdan sonra 5 gibi yattım tam dalmaya yakın belime sancı girdi sonra kasıklara indiyaklaşık 4-5 dakika sürdü sanırım bakalım devamı gelecek mi

Geliyor seninki

Ben de vucudumu oyle bi dinliyorum ki ama devami gelmiyor sinir oluyorum. bakalim seninkinin gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…