2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bence hemen yapılmali. Oğlumda hastaneden çıkmadan yaptıracaktim eşim ve k. Validem karşı çıktı 1. 5 yaşında yaptırdım ameliyat a girdi resmen narkoz verilmek zorunda kalıyor bebekken yapılınca gerek kalmıyor ne kadar geç olursa O kadar zor ve geç iyileşiyor.
Bende öyle düşünüyorum kırkı çıkmadan yaptırım büyük ihtimalle.

Kizlar moralim baya bozuk. Alinganlik mi yapiyorum anlayamiyorum. Ayagimin kayip dustugumu biliyorsunuz. K.validem gecmis olsuna aradi. Iyi misin dedi. Iyiyim, hamile olmasam doktora gitmezdim biraz kizardi morardi o kadar, bebek icin endiselendim dedim. Amaan sen iyi olda, sana bisey olsa bebek iyi olsa ne ise yarar dedi. Dedim tabi orasi oyle.. devam etti bebegin yeri annesinin yanidir, anne olmayinca 2 gun bakilir ortada ziyan olur dedi.

Haklisin falan diyip gecistirdim. Ama bu sozleri duymak beni cok etkiledi uzdu. Demek ki ileride bana bisey olsa evladim ortada ziyan olacak. Hoparlorden konusuyodum esim de duydu. Kapatinca esime dedim bana bisey olursa cocugumuza bakacaksin dimi ortada kalmayacak. Ne bicim konusuyosun dedi. Asil annen ne bicim konusuyo dedim. Sozde bir tane oglumuz var diyip duruyolar, bana bisey olsa cocuguma bakilmayacagi ap acik ortada. Manevi degerlerinizin zayif oldugunu biliyordum ama bu kadarini tahmin etmiyodum diyip agladim. 😥
Esim fazla alinganlik yaptigimi, annesinin o amacla demedigini savunuyor. Sizce hamileligin verdigi duygusal alinganlik mi ?
Canım sanki biraz alınganlık yapmışsın evet 😊
Elbette herkes bakar bebeğine ama anne gibi asla olmaz onu demek istemiştir. Takma sen kafana canım 😚
Cinsiyetimiz belli oldu çok şükür 🙏🏻 Gelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım 🌸🌸 Allah’ıma şükürler olsun 🌸🌸
Oleey bir minnoş daha geliyoooor 😍😍 Cok sevindim canım hayırlısıyla gelsin minişimiz 😊

Cinsiyetimiz belli oldu çok şükür 🙏🏻 Gelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım 🌸🌸 Allah’ıma şükürler olsun 🌸🌸
Hayırlısı olsun 👏💐
Kızın sağlıkla, vaktinde dünyaya gelsin insallah.

Gözünaydın canım çok sevindim 🦋 sağlıkla gelsin inşallah 🌺

Kızlar eşimin testi negatif çıktı çok şükür 🙏 ben de çorba içip uyudum bir 3 saat kesintisiz. Şimdi uyandım. Baya bi ter atmışım. Kol ağrım biraz daha hafiflemiş. Göğsümdeki baskı yok gibi. Öksürük azcık devam. Eşim iki gün evde bana bakacak 😍 inşallah yarına hepsi geçer de rahat bi nefes alırım 🙏 eğer gerçekten sadece aşının yan etkisiyse bunlar, Allah’ım hasta olanlara yardım etsin 🥺

Hanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?

Bu sabah dustan cikinca ayagim kaydi dustum 😥 Yuz ustu dusecekken tutundum kendimi geriye attim bebegime zarar vermiyeyim diye. Elim, kolum, sirtim, kalcam baya kizardi. Oyle bi tutunmusum ki tirnaklarim uzun olmamasina ragmen 2 tanesi kirilmis. Doktorumu aradik hemen gel dedi.. Sukur bebegim iyiydi, kalp atisi normaldi, kanama da gormedi.🙏 Birkac gun uzan, lekelenme olursa hemen ara gel dedi. Dikkat edin kizlar kaza geliyorum demiyor. 😔 Bebegime bisey olacak diye o kadar korktum ki goz yaslarim istemsiz akiyordu.. esimin bile gozleri dolmustu ama ben uzulmeyeyim diye caktirmiyordu. 😔
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun cümlemizi

İndirimli mantıklı ne var sence ne alabiliriz gördüğün varsa banada söyler misin :)
Ben esime ve kizima aldim ama bebek icin alicak olsam zibin alirim mutlaka herzaman lazim, guzel battaniye, muslin örtü varsa bakardım, yenidogan kiyafetlerine bakardım ama 0-3 cok almam, 3-6 daha cok 😊 ben erken alisveris yapmiyorum daha birkaç ay bekliycem :)

2022'nin Güzel Nisan Anneleri,

Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...

ANNE ADIYAŞTAHMİNİ DOĞUM TARİHİŞEHİRKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİM
@MeG s331 Nisan2.Kız👩‍👧
@Polyannaa261 NisanSakarya1.Erkek 👩‍👦
@Gamze_karahan252 NisanAnkara1.Erkek👩‍👦
@Halfteacher304 Nisanİzmir1.Kız👩‍👧
@burcuerva324 NisanAnkara2.Erkek 👩‍👦
@Mamafala375 Nisan2.
@Anka6286 Nisan1.Kız 👩‍👧
@nopenoname377 Nisan1.
@sleepy05297 Nisanİstanbul1.Erkek👩‍👦
@hakup288 NisanSivas1.Kız👩‍👧
@ALNiLAM319 Nisanİzmir2.
O Obayram 3110 NisanSivas1.Erkek👩‍👦
@Dnzylkn2510 Nisan1.
@Mysteriousmom3110 Nisan2.Erkek 👩‍👦
@Merme032211 Nisan1.Erkek👩‍👦
P pink-jazz 3511 Nisanİzmir2.Erkek 👩‍👦
@ayprensesii3212 Nisan2.
@wenebe3212 Nisanİstanbul1.Erkek👩‍👦
MissPeaceful MissPeaceful 3013 Nisan1.Kız 👩‍👧
@tosbaga3915 Nisan1.
@Inquisitive3615 NisanSakarya2.İkiz Erkek 👩‍👦‍👦
@alba20093816 Nisanİstanbul2.
@Umutlubiranneadayi3017 Nisan1.Erkek 👩‍👦
@glutensizsevgi3117 Nisanİstanbul1.Erkek 👩‍👦
@acmes3017 Nisan2.Kız👩‍👧
@Yenibirumut453217 Nisan2.Kız👩‍👧
@katmoeder2918 NisanHollanda1.Erkek 👩‍👦
@Fatos34583718 Nisanİstanbul3.Erkek👩‍👦
@AASSLLII2919 Nisan1.Kız👩‍👧
@bombone cicegi3320 Nisan1.
pembemanolya pembemanolya 2720 NisanBulgaristan1.
@Toprak65603121 Nisan1.
@bodrum48553321 Nisan2.
@Erguvan163621 Nisan3.
@Mrshn3821 Nisan3.
@Hellokitty12921 Nisan1.
@iremblncglyn2321 Nisan1.Kız👩‍👧
@mllen2922 Nisanİzmir1.Erkek👩‍👦
sosmivida sosmivida 3323 Nisanİstanbul3.Kız 👩‍👧
E EslemEslemEslem 3523 NisanDiyarbakır3.
@Shinem3023 NisanKırklareli1.Erkek 👩‍👦
@mey942724 Nisan1.
@Yammel903224 Nisan3.
@afili293124 NisanBursa1.Erkek👩‍👦
4melek1anne 4melek1anne 2525 Nisan4.
@biravucmutluluk0032527 Nisan2.
@Ask bahcesi002828 Nisan1.
@Mlsgncm2429 Nisan1.
@elizalin3229 NisanAnkara2.Erkek 👩‍👦
@Adesadra3830 Nisan2.Kız 👩‍👧
@sessizharf3230 Nisan2.
Devitamini Devitamini 2730 Nisan1.
Cnm benide ekler misin yaş 26 tahmini doğum tarihi 23 nisan 4. Cocuk

Ben esime ve kizima aldim ama bebek icin alicak olsam zibin alirim mutlaka herzaman lazim, guzel battaniye, muslin örtü varsa bakardım, yenidogan kiyafetlerine bakardım ama 0-3 cok almam, 3-6 daha cok 😊 ben erken alisveris yapmiyorum daha birkaç ay bekliycem :)
Bende öyle son aylara bırakmak daha mantıklı geliyor şimdiden alıp koymak anlamsız geliyo bana, muslin vs olabilir teşekkür ederim ♥️

Kızlar eşimin testi negatif çıktı çok şükür 🙏 ben de çorba içip uyudum bir 3 saat kesintisiz. Şimdi uyandım. Baya bi ter atmışım. Kol ağrım biraz daha hafiflemiş. Göğsümdeki baskı yok gibi. Öksürük azcık devam. Eşim iki gün evde bana bakacak 😍 inşallah yarına hepsi geçer de rahat bi nefes alırım 🙏 eğer gerçekten sadece aşının yan etkisiyse bunlar, Allah’ım hasta olanlara yardım etsin 🥺
Ohh çok şükür 🙏 sen yine de ayrı dur eşinden. Gripse bulasmasin ama sende ki belirtilere dikkat et kas eklem ağrısı da oluyor korona da öksürük var diyorsun ter attım diyorsun. Yorgunluk uyku hali iştahsızlık bunları yapabiliyor. Isallah sadece aşının etkisidir . Çabucak iyileş
Kızlar bugün 18+0 yoğun alt karın ağrısı nedeniyle hastaneye yatışım yapıldı kanama yok ama çok ağrım oldu şu an çok hafif olmak kaydıyla devam ediyor bebek iyi görünürde birşey yok ama tedbir amaçlı yatırıyorum dedi birşey yoksa neden bu ağrı 😔
Geçmiş olsun💐

Ben evde kaldım canım o yalnız gitmişti gelirken de direk uğrayıp vereyim dedi. Artık onun sonucuna göre ben de hareket edeceğim. Odaları, tuvaletleri ayırdı zaten yine. Geçen sene aşısız pozitif olduğunda da böyle yapmıştık bana bulaşmamıştı çok şükür.
Bir de ben bir umut yaşadığım belirtilerin aşının yan etkisi olduğuna inanmak istiyorum 🙈🥺
Aşıdan olması yüksek ihtimal canm. Allah etkilerini çabuk atlatmayı nasip etsin

Hanımlar gözlerim şişti davul gibi az buz degil başka birine döndüm. Hafif de morarma var. Agri falan yok. Terleme ve devamlı uyku isteği var. Neden olur hormonlarla mi igilidir. Böyle bir seyle karşılastiniz mi hic?
bence bir doktora görün canım. gözlerin neden şişer ki? başka birşey olabilir hamilelikle alakası olmayan alerjik birşey mı yedin acaba? fıstık ezmesi gibi birşeyler

Back
X