Cok gecmis olsunKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim

endiseni cok iyi anliyorum, uzan dinlen  aklina kotu birsey getirme sukur kanaman da yokmus.
 endiseni cok iyi anliyorum, uzan dinlen  aklina kotu birsey getirme sukur kanaman da yokmus. 

Biz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
 Biz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime  Yalnizca turkce karakter iceren isim dusunmuyoruz ü ö ş ç gibi
 Yalnizca turkce karakter iceren isim dusunmuyoruz ü ö ş ç gibi  Beyfendiye isim oneriyorum gmail hesabi deniyor "bu isim ve soyisimde gmail alinmis olmaz" diyor
 Beyfendiye isim oneriyorum gmail hesabi deniyor "bu isim ve soyisimde gmail alinmis olmaz" diyor 

Yat uzan endişelenip stres yapma kendini
 Yat uzan endişelenip stres yapma kendini

Aslinda kisa kolay isimler de cok guzel oluyor mesela Mete, Metehan, Onur, Kerem gibi :) Oglumuz olsaydi bu isimleri kesin dusunurdum :)
 Aslinda kisa kolay isimler de cok guzel oluyor mesela Mete, Metehan, Onur, Kerem gibi :) Oglumuz olsaydi bu isimleri kesin dusunurdum :) 

bi sonraki randevun ne zamaaan kız mı erkek mi kesin bi duyaydık iyiydi
 bi sonraki randevun ne zamaaan kız mı erkek mi kesin bi duyaydık iyiydi  

Bakalım raporu ne zaman alabilecem şimdilik bu veriler var elimde.
Bakalım raporu ne zaman alabilecem şimdilik bu veriler var elimde. Ayın 11 inde.
 Ayın 11 inde.  darısı tekmelerine inşallah
 darısı tekmelerine inşallah