Haha iyi yapmissin canim bu vesileyle dalgzni da gecmis oldunAnnelerimiz bize hangi birini yaptı çok şükür sağlıklı,akıllı bireyler oldukne mustela ile saçlarımız yıkandı ne de çamaşırlarımız özel deterjanlarla . Annem ne yeseler yemeğin suyuna bandırır verirdi bana, onun dışında. bol bol püre, çorba içirirdi sebzeli, mis gibi
gerçekten çok da abartmamak lazım sosyal medyada çok abartılı hayatlar var , her şeyin sadesi güzel
Abimi aradım tekrar dalgamı geçip kapattım ben de bu vesileyleiçme suyuyla yıkamasını bir nebze anlıyorum hadi alerjik olabilir teni ilk doğduğunda hassastır falan ama içindeki mikroplar ölsün diye kaynatıp onun ideal sıcaklığa gelmesini beklemesini hiç anlayamıyorum
o suyu içiyoruz biz ya niye kaynatırsın,ne mikrop var içinde yani

Ve evet sosyal medyada cok abartili hayatlar var. Bizler dedigin gibi buyutulduk masallah cokta saglikli bireyleriz.
 Ve evet sosyal medyada cok abartili hayatlar var. Bizler dedigin gibi buyutulduk masallah cokta saglikli bireyleriz. 

saglikla gelsin bebisin, esin nasil tepki verdi, erkek diye dusunuyordu galiba
 saglikla gelsin bebisin, esin nasil tepki verdi, erkek diye dusunuyordu galiba 

çok şükür evindesin de artık. İnşallah daha rahat geçer bundan sonrası senin için
 çok şükür evindesin de artık. İnşallah daha rahat geçer bundan sonrası senin için 

İstanbuldaysan babymall a uğramanı tavsiye ederim
 İstanbuldaysan babymall a uğramanı tavsiye ederim  

gerçekten kendinize dikkat edin üşütmemeye çalışın. Hamileyken herşey ekstra acı verici ve korkutucu oluyor.
 gerçekten kendinize dikkat edin üşütmemeye çalışın. Hamileyken herşey ekstra acı verici ve korkutucu oluyor.
 Kendinizi sıcak tutun, bol bol sıvı tüketin,dinlenin,toplu alanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın dikkat edin kendinize
 Kendinizi sıcak tutun, bol bol sıvı tüketin,dinlenin,toplu alanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın dikkat edin kendinize 

hepimiz dikkat edelim en ufak enfeksiyon bizi etkiliyor malum
 hepimiz dikkat edelim en ufak enfeksiyon bizi etkiliyor malum