Kızlar uzun bir yazı olacak ama okuyup cevap yazarsanız sevinirim
Yaklaşık 1 aydır sol bileğimde ağrı vardı ama hafif diye üstüne düşmemiştim. Son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyandırır oldu. Sabahları aşırı bir acı oluyordu hareket ettirirken. Elimden bir şeyleri düşürüyordum birde ekstra olarak. Karpal tünel sendromundan şüphelendim. Ağrı dayanılmaz olunca bugün fizik tedaviye gittim. Hamilelikle olan sinir sıkışması dedi o da yani tahminim doğru çıktı. Doğumdan sonra geçiyor dedi. Enjeksiyonla ilaç falan verilebiliyor dedi ama hamilelikte ilaç kullanmayı çok tercih etmiyormuş. Bileklik yazdı gece mutlaka tak gündüzde dinlenirken tak dedi. İnşallah iyi gelir. Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazmak istedim.
Birde çok başım ağrıyordu gitmişken nst odasında tansiyonumu ölçtürdüm. 13 8 çıktı. Tansiyon yüksekliği beni korkutuyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Yarın perinatolojiye gidicem ona sormayı düşünüyorum bakalım ne diyecek. Sizinde tansiyon yüksekliği için önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Baş ağrısı ve sabahları hafiften mide bulantısı yapıyor.
Son olarak bir iki gündür benimki hiç uyumuyo galiba

sürekli hareket halinde vurmasa bile geriniyo dönüyo falan içerde bir yerlerini yaslıyo

eşim kızıyo vurmayınca da niye vurmuyo diye ağlıyosun diye

bu sabah sırt üstü yatarken birden soldan sağa toplandı baya sol tarafım indi sağ taraf şişti çok garipti

önceden hareket ederken sakin olurdu şimdi yürürken bile oynuyo

Annesini yoruyo ama hareket edince de çok hoşuma gidiyo

Yarın bebeğimi göreyim de içim rahatlasın
Baya uzun oldu kusura bakmayın