- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Cok tesekkur ederim, evet oyleymis hemen cektim sonra torbayi.. Biraz markete yurudum sabah posetler de agirdi sanirim oyuzdennoldu yaCanım gecmiş olsun öncelıkle ama genelde sen cok ayakta kaldıgında bebek alt karna cok bası yapıyor oyUden olabılıyormuş bu agrılar
Ama sıcak su torbasını hıc onermıyorlar

Iyi canim cok sukur, bende daha iyiyim. Agrim gecti cok sukurGece bende tedirgindim ama şimdi iyiyim canım düzelecek herşey
 Ama usuttum malesef bogazlarim agriyorr
 Ama usuttum malesef bogazlarim agriyorr 

Annemde kizdi koyma sakin dedi. Esim hafif masaj yapti o biraz iyi geldi gibi canim. Panik yapmamaliyim, millet disarda donuyor ac susuz bende bos panikler pesindeyim
 Annemde kizdi koyma sakin dedi. Esim hafif masaj yapti o biraz iyi geldi gibi canim. Panik yapmamaliyim, millet disarda donuyor ac susuz bende bos panikler pesindeyim 

, ovulen bir jeldi o yuzden aldim 3 aydan beri kullaniyorum. Dustan sonra de bebe yagi suruyorum. Ama artik yetersiz geliyor kuruyor gibi hissediyorum. Hindistan cevizi yagini duydum cok iyi diyorlar onu da eklemeyi dusunuyorum.
, ovulen bir jeldi o yuzden aldim 3 aydan beri kullaniyorum. Dustan sonra de bebe yagi suruyorum. Ama artik yetersiz geliyor kuruyor gibi hissediyorum. Hindistan cevizi yagini duydum cok iyi diyorlar onu da eklemeyi dusunuyorum.  

Ben daha sade istiyodum ama olsun artik kullaniriz
 Ben daha sade istiyodum ama olsun artik kullaniriz 

Benimki erkek diye sade seyler aliyorum ki 2.cocuk kiz olursa onda da kullanabileyim diye
 Benimki erkek diye sade seyler aliyorum ki 2.cocuk kiz olursa onda da kullanabileyim diye