Sagol canim sukur covid degilim bu gribi bir sekilde birkac gune atlatacagim. Tavsiyelerinin hepsine uyuyorum.Oy buna da cok şükür canım rahatladım negatif çıkıncaBirkaç güne toparlanırsın hiçbir şeyin kalmaz şöyle güzel bir bakıma alsın eşin seni
Bitki çayları ilk 3 ayda bebeğin tutunma aşamasında zararlı ama sonraki aylarda abartmamak kaydıyla hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum , dediğin gibi hele ki bazı çaylar son ayda cok cok faydalı doğumumuz için
her gün bir fincan düzenli tüketmeye çalışıyorum ben de ıhlamur , zencefil, zerdeçal, limon içine de bal . Zaten ilaç kullanamıyoruz su an en iyi ilacımız bu bitkiler . Dilerim bir an önce toparlarsın canım bol bol su da tüket meyve ihmal etme ,kendini de sıcak tut olur mu ayaklara patik üste yelek
Cok cok geçmiş olsun

Eline emegine saglik cok guzel olmusMükemmel kararlar bayıldım
Ben de hobi olarak yapıyorum arada. Yaptıklarımı da İnstagram sayfasına koyuyorum ama kendime aileme ve arkadaşlarıma yapıyorum
Öyle olunca oğluma yapmamak olmazdı. Daha tasarımı sonlandırmadım nazar boncuğu ütülemiş sabitlenecek ama son halini paylaşayım sizinle

Senin de eline emegine saglik canim cok guzel olmus. El becerinizin olmasi ne kadar guzelIyi cok sukur canim sevindim negatif olmananane limon ihlamur ve bol c vitamini ayaga kaldirir insallah
Ay ne kadar guzel bir bilgiymis bu canim yaa, mutlaka deneriz hepimiz bunuu
Elerine saglik canim cok hos olmussBende kapi susunu kendim yapiyorum ama malzemem eksik yarim kaldi oyle

Calin sarilmak demek. Kisin bi uyanacak, bu uyku tulumundan birbirimize sarilacagiz
 Calin sarilmak demek. Kisin bi uyanacak, bu uyku tulumundan birbirimize sarilacagiz  

ihtiyacı olanlar varsa birkaç model var indirimde 48₺ fiyatı
 ihtiyacı olanlar varsa birkaç model var indirimde 48₺ fiyatı iki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum
 iki gündür açıyorum, beğeniyorum bedenine karar veremiyorum ve geri kapatıyorum