2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Söylenilene göre benim 1 haftam mı kaldı doguma 😶 şaka bi yana ne ara 37 oldum bilmiyorum ocağı beklemicek bu kız hiç sancım çıkmadı bu zamana kadar ama 🥲
Sancın kasılman açılman yoksa 1 haftada olmaz canım öyle ani suyun falan gelmezse merak etme.
Benim de ilkinde yalancı kasılmam bile yoktu, 41 hafta dolunca doktor müdahale etti nişanım öyle geldi. 3 gün sonra da doğmuştu yoksa hala doğacağı yoktu 😂

Sancın kasılman açılman yoksa 1 haftada olmaz canım öyle ani suyun falan gelmezse merak etme.
Benim de ilkinde yalancı kasılmam bile yoktu, 41 hafta dolunca doktor müdahale etti nişanım öyle geldi. 3 gün sonra da doğmuştu yoksa hala doğacağı yoktu 😂
Keyfi yerinde gibi geliyor bana ama kız olunca sağı solu belli olmayacagı için korkuyorum 😅dün içimde kalsa ya diyen bir arkadaş vardı bende ondancıyım🤭ilk doğum boyle oluyor galiba 😬

Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
İlaçla durdururlar inşallah korkma canım doğsa da zaten eskisi gibi riskli değil şuan sen sakin kalmaya çalış büyüğe babası bakar küçüğü düşün

Bi de doğumdan sonra 5.gün topuk kanı vermek için asm'ye gitmek gerekiyormuş.
Hastanede de doğunca alıyorlar topuk kanını.
Kullandığımız takviyelere demir ilacına doğumdan sonra 3 ay daha devam etmek gerekiyormuş.

Ben için ASM de vermedim kan ,topuk kanını da hastanede aldılar 5.gün .Asmler çok kalabalık aşılar için bile gitmeyi düşünmüyorum.

Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var

Hakkında hayırlısı olsun evdekileri düşünme bir şekilde baba halleder senin yanında kim var ? Gelişmeleri yaz bize de nst harici belirtin var mıydı ?

Valla ben 13 kg aldm ama bgn husky kopegimin pesinden rahatca kosarken buldm kendimi inanmazsin😂 bu hamilelik enteresan seymis herkes farkli cok sukur ben agirlasmadm fazla. Yani kendime gore agirlastm 20 dakkada yurudugum yolu 25 27 dakikada yurur oldm ama en azindan kopegimi de kovalayabildm
Bende 12 kilo aldım ama ağırlaşmadım bence. Sadece bütün yük bacaklarda olduğu için kemik ağrıları oluyor tabii ayakta çok kalınca.72 de sabitlendi sanki kilom daha almasam iyi olurdu 🤣

Kendini cok mu yoruyorsun canim. Haliyle herkes evde evin anasi cilekes olur ne kadar hamilede olsa 🤦 dinlenmeye calis bol bol en kotu ilacla zaten mudahale ederler korkma

Kendini cok mu yoruyorsun canim. Haliyle herkes evde evin anasi cilekes olur ne kadar hamilede olsa 🤦 dinlenmeye calis bol bol en kotu ilacla zaten mudahale ederler korkma
Bende kendimi ev isiyle yorunca agrim sancim oluyor hemen yatiyorum..biraz dinlenme sonrasi geciyor..son haftalar iyice dinlenmek lazimmiş

Oooo masallahh benim ilk dogum ve epey dikisim vardi bu doguma olmaz insallah 🤭🤭
Kafası büyük olunca mı kesi oluyor, kilosundan dolayı mı acaba🤔 jel mel sürseler fayda etmez mi🤣 3 kiloyu geçmese diyorum bazen ama geçer kesin haftada 200 gr alırlarmış ortalama

36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.

Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.
Bir şey soracağım ama gülmeyin 🤣 bende 2 saat de bir emzireceğim. Diyelim 12 de emzirdim gazını çıkartıp yatırana kadar 12 buçuk oldu. Saat 2 de mi emzireyim bir daha yoksa 2 buçukta mı 🤭🤭 Şimdi böyle yazınca da 2 saatte bir uyanık durabiliyor muyuz gerçekten 🤣

Bir şey soracağım ama gülmeyin 🤣 bende 2 saat de bir emzireceğim. Diyelim 12 de emzirdim gazını çıkartıp yatırana kadar 12 buçuk oldu. Saat 2 de mi emzireyim bir daha yoksa 2 buçukta mı 🤭🤭 Şimdi böyle yazınca da 2 saatte bir uyanık durabiliyor muyuz gerçekten 🤣

Çokta şeyyapma bence zamana bırak bebeler cinslik yapıyor ilk zamanlar 😂😂😂 herkes kendi rutinini oluşturacak mecburen ama şu var çok fazla uyumasına müsaade etme yeni doğan sarılığı olmamasi açısından.

Back
X