Yiyorum ya veririm bebeler doğuncaSefan olsun yaa aman verilir sen bebek saglikli olduktan sonra. Bosverr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyorum ya veririm bebeler doğuncaSefan olsun yaa aman verilir sen bebek saglikli olduktan sonra. Bosverr
İnşallah bakalım şu sıpalar güzelce doğsunlardaEe birakta olsun o kadar verirsin dert etmeeskisinden daha zayıf bile olursun
Sancın kasılman açılman yoksa 1 haftada olmaz canım öyle ani suyun falan gelmezse merak etme.Söylenilene göre benim 1 haftam mı kaldı dogumaşaka bi yana ne ara 37 oldum bilmiyorum ocağı beklemicek bu kız hiç sancım çıkmadı bu zamana kadar ama
![]()
Zaten az kaldı 3-4 kilo daha alırım belki gece yeme işi çok benimHer bebek için 10 kg almış olsan bence normal rakamlar
Geç kaldım bugün ama geldimönceki gece 3 te uyandim tüm gün sersem geçti bu gece uyumuşum neyse ki
Keyfi yerinde gibi geliyor bana ama kız olunca sağı solu belli olmayacagı için korkuyorumSancın kasılman açılman yoksa 1 haftada olmaz canım öyle ani suyun falan gelmezse merak etme.
Benim de ilkinde yalancı kasılmam bile yoktu, 41 hafta dolunca doktor müdahale etti nişanım öyle geldi. 3 gün sonra da doğmuştu yoksa hala doğacağı yoktu![]()
geçmiş olsun 100u bulan sancın var allah yardımcın olsun buraya da yaz gelişmeleriKızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
İlaçla durdururlar inşallah korkma canım doğsa da zaten eskisi gibi riskli değil şuan sen sakin kalmaya çalış büyüğe babası bakar küçüğü düşünKızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
Bi de doğumdan sonra 5.gün topuk kanı vermek için asm'ye gitmek gerekiyormuş.
Hastanede de doğunca alıyorlar topuk kanını.
Kullandığımız takviyelere demir ilacına doğumdan sonra 3 ay daha devam etmek gerekiyormuş.
Kızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
Bende 12 kilo aldım ama ağırlaşmadım bence. Sadece bütün yük bacaklarda olduğu için kemik ağrıları oluyor tabii ayakta çok kalınca.72 de sabitlendi sanki kilom daha almasam iyi olurduValla ben 13 kg aldm ama bgn husky kopegimin pesinden rahatca kosarken buldm kendimi inanmazsinbu hamilelik enteresan seymis herkes farkli cok sukur ben agirlasmadm fazla. Yani kendime gore agirlastm 20 dakkada yurudugum yolu 25 27 dakikada yurur oldm ama en azindan kopegimi de kovalayabildm
Kendini cok mu yoruyorsun canim. Haliyle herkes evde evin anasi cilekes olur ne kadar hamilede olsaKızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
Oooo masallahh benim ilk dogum ve epey dikisim vardi bu doguma olmaz insallahBen üçüncü dogumumu dikişsiz yapmıştım hemen ayağa kalkmıştım çok rahattı bunda da aynı performansı bekliyorum kendimden![]()
Sabahtan beri mesajları okup yazmıyorumGunaydin ustunden kamyon gecmis gibi hissedenlerde bugunbende oturup oturup hareket sayiyorum pskolojim bozuldu resmen
![]()
Kaçıncı haftaya kadar bulantın olduO kadar mide bulantisi cekecegime 15 kg almayi tercih ederdim gercekten berabatti. Aynen cnm her seye ragmen ozel zamanlar yasiyoruz Allah nasib etti tekrar cok sukur![]()
Bende kendimi ev isiyle yorunca agrim sancim oluyor hemen yatiyorum..biraz dinlenme sonrasi geciyor..son haftalar iyice dinlenmek lazimmişKendini cok mu yoruyorsun canim. Haliyle herkes evde evin anasi cilekes olur ne kadar hamilede olsadinlenmeye calis bol bol en kotu ilacla zaten mudahale ederler korkma
Geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer ağrılarKızlar nstye girdim bugün ağrı çıktı doktor yatış verdi ağrılar geçene kadar, evdekiler pozitif bırakamıyorum, çocukta var
Kafası büyük olunca mı kesi oluyor, kilosundan dolayı mı acabaOooo masallahh benim ilk dogum ve epey dikisim vardi bu doguma olmaz insallah![]()
Bir şey soracağım ama gülmeyin36+1 benim bugün, çatı için 38de dedi doktorum ama 2.gebelikte neden çatıya bakılır anlamıyorum doktorum o an 2.gebelik olduğunu unuttu falan diye düşünüyorum.
Ben bebek ne zaman isterse veriyordum hiç saate falan bakmazdım ama 2 saati de geçmiyordu benim.
Geceleri bebeğim uyuyordu ben de uyuyakalıyordum 4 saat bile emzirmediğim olmuştur ama gece de 3 saati geçmesin diyorlar ilk ay.
Bir şey soracağım ama gülmeyinbende 2 saat de bir emzireceğim. Diyelim 12 de emzirdim gazını çıkartıp yatırana kadar 12 buçuk oldu. Saat 2 de mi emzireyim bir daha yoksa 2 buçukta mı
Şimdi böyle yazınca da 2 saatte bir uyanık durabiliyor muyuz gerçekten
![]()