Olur tabi candan ote koy yok ama anneler dinlemiyor malesefOlsun yapamasa oturur. Ama gerçekten yapılmasa da olur canlarını tüketiyorlar.
Hep öyle oluyor demek .Benim de annemler kızımın odasini yaptılar .Hediyeler alırlar .İhtiyaçlarını alırlar hep .Ama karşı taraf altını takip el gibi çekildi .Başka bir şey yapmadılar .Ama kızının cocugunun beşiğini falan almış .Anlatır bir de .Benimkini torundan saymiyorlar heralde
Benim kv aynı valla kızı üniversiteye başladı bu yıl dünya masraf yapıyor kızına bana da her ay şunu alacaz kartımın günü dönsün der birturlu bir iğne dahi alınmadı o taraftan bende artık takmıyorum artık . bir çeyrek almış kayınbaba daha takmadan tüm dünya duyduBenimki de öyleydi .Söylediğimde kimse sevinmedi .Bir de kız olacağıni duyunca yasa girdiler .Altın taktılar sadece başka hiçbir şey yapmadılar .Benim eşim tek erkek .Bir şey oldu mu tek oğlum var diye her şeyi bize yaptırır maddi manevi her şeylerini biz koşarız ama kızlarının çocukları kadar sevmedi kayınvalide nedense kızımı hiç .Bunda beklentiye girmedigim için üzülmedim de .Onda baya icerlemistim .Hatta kızım olsun diye dua ettim .Çok şükür bu da kız .Hatta kizim.bir şey yaptı mı bizimkiler hiç böyle değildi der ,sanki bu el çocuğu
Benimki de bakıyor her kontrolde doppler ama nst de istiyor. benim şikayetlerimden dolayı erken başladık, karnımdaki sertleşmelerden.benim doktorum da ben zaten dopplerde görüyorum göreceğimi dedi almadı nst'ye haftaya perşembeye randevu verdi alır mı bilmem. herkes genelde 32de bilemedin 34te girdi. hatta bankodaki kız nst istemedi mi hoca diye şaşırdı. Benim dr perinatolog olduğu için zaten dopplerde bütün kan akışlarını kontrol etti belki ondan istemedi diye düşündüm ben rahim ağzı uzunluğunu da ölçmüştür bi sıkıntı da olmayınca nst istememiştir dedim kendi kendime. Hatta işte muayeneden çıkınca da 4 ocakta alalım dedi sekretere döndü yazdır 4 ocak sabah 8e sezeryan randevusunu dedi kendinden emin bi şekilde.
Bende bayadır var sulu beyaz akıntı ama nişan böyle olmaz ki. Nişan sümük gibi yapışkan oluyor.Hanımlar benden beyaz akıntı geliyor sulu birkaç gündür .Bunu yaşayan var mı?Ablamla konuştum bugün .O 34. Haftasında kontrole gitmişti .Nst ye girdim sancı çıkmadı .Tam doktorun odasından çıkıyordum .Beyaz akıntım var dedim .Öyle olunca doktor alttan bakalım dedi ve meğerse açılma olmuş baya bir .Birkaç cm kalmış .Suyu gelecekmiş .Eve gitseymis .Ben de korktum .Nişan o dedi .Ben ilk gamielligimde Nişan falan görmedim .Nasıl bilmiyorum .
ya işte bilmiyorum doktoru önceden tanımasam fazla rahat derdim ama geçen seneki bebeğimde hastanede yatarken ve iyi olduğum halde beni aşağıdaki cafeye bile yollamamıştı her gün 2 saatte bir nst ve her sabah doppler yapardı çok dikkatli titizdi bu sefer böyle davrandı ben de bi bildiği vardır diye ses etmiyorum.Benimki de bakıyor her kontrolde doppler ama nst de istiyor. benim şikayetlerimden dolayı erken başladık, karnımdaki sertleşmelerden.
Aynen ben de temizliğe olan enerjini doğumdan sonraya sakla diyorum anneme madem çok heveslisinBen peşinden gezdiğim için yapmaz annem. Sadece yemek yapar o kadar.
Rahat edemiyorum çünkü o yaparken. Ben doğurunca yapar artık. Mecbur bulaşık yemek o kadar. Yanımda kalacak Doğumdan sonra.
benim doktorumda perintolog bende sordun ne zaman nst ye gireceğim diye oda ben zaten kontrol ediyorum. nst ye girmene gerek yok dedi. gerekli olursa sokarız dedi. bende şaşırdım. kasıklarımda sertleşme oluyor ama sanırım sıkıntılı bir durum görmediğinden sokmuyor. bu cuma 36+0 oluyorum banada gün verecek bakalım. aslında 31 aralık tam 39+0 oluyor. bende ocak olsun istiyorum ama bebek bekleyecek mi bilemedim.benim doktorum da ben zaten dopplerde görüyorum göreceğimi dedi almadı nst'ye haftaya perşembeye randevu verdi alır mı bilmem. herkes genelde 32de bilemedin 34te girdi. hatta bankodaki kız nst istemedi mi hoca diye şaşırdı. Benim dr perinatolog olduğu için zaten dopplerde bütün kan akışlarını kontrol etti belki ondan istemedi diye düşündüm ben rahim ağzı uzunluğunu da ölçmüştür bi sıkıntı da olmayınca nst istememiştir dedim kendi kendime. Hatta işte muayeneden çıkınca da 4 ocakta alalım dedi sekretere döndü yazdır 4 ocak sabah 8e sezeryan randevusunu dedi kendinden emin bi şekilde.
Off bu ben biri yardıma gelecek bile olsaErken gelseler de artık tehlikeli haftaları geçtik çok şükür ama ne kadar çok dursalar o kadar iyi tabii.
Ben de baya bi rahatladım bu konuda bi saldım bi gevşedimhaftama güvenerekten. Bugün sabah sabah yağmur çamur dinlemedim yürüyerek asm'ye gittim, evim 4.kat dur yürüyerek çıkayım dedim hareket olsun geldim bi de annem gelecek diye evi baştan aşağı temizledim halbuki bana yardım için gelecek şu an bel ağrısından kıvranıyorum o ayrı
Duramıyorum kızlar son günler nerden geliyor bu enerjinin kaynağı bilmiyorum.
Kiz nasil becerdiniz bu 3 kilo 5 kilo almayi masallahBenim ikisi de erkekti hiç öyle zır değildi hatta kolaydıŞimdi bana da cinsiyet değişince doğum zorlaşıyor diyorlar ondan biraz korkuyorum birde bu hamileliğimde çok hantaldım. 3 kilo almama rağmen aşırı hantalım zor olursa ondan zor olur bence
Ben bisi diyim mi o korkunclu hikayelerede biraz ihtiyac varYaa sizin doğum hikayeleri ne kadar güzel ve kolay geçmiş bana anlatılanlar hep korkunçlu hikayelerdoğurmayacam az kaldı
Bir ay demis bizim daha bir bucuk ayda. Fazla varBenden başka herkes doğumu bekliyor. Kaynanam her gün sabah bu gün 8 ay oldun dimi diyor. Her arayana bir ayı kaldı diyor. Dedim söyleme daha dogurmiycam ben böyle iyiyim niye acele ediyorsun diyorum. Ocağın ortasına gelicekmis . Doğuracak olan ben takvimi belirleyenler varBana yardıma geldi kalmaya bu arada
AbowwwwwwwwwBenim ki kendine bakar ,maddi sorunu da yok çok şükür kimseye muhtaç değil bizi de destekler hediye anlamındageçenlerde ne konu oldu bilmiyorum da eşimle konuşurken annende para var alsın gibi bir şey söyledim .Oğlum yememiş içmemiş unutmamış kayinvalideye ilk gittiğimiz vakit babaanne sende para varmış annem söyledi bana da tablet al dedi feci utandım o zaman
Canım soruyorlar aslında akıntın var mi diye drHanımlar benden beyaz akıntı geliyor sulu birkaç gündür .Bunu yaşayan var mı?Ablamla konuştum bugün .O 34. Haftasında kontrole gitmişti .Nst ye girdim sancı çıkmadı .Tam doktorun odasından çıkıyordum .Beyaz akıntım var dedim .Öyle olunca doktor alttan bakalım dedi ve meğerse açılma olmuş baya bir .Birkaç cm kalmış .Suyu gelecekmiş .Eve gitseymis .Ben de korktum .Nişan o dedi .Ben ilk gamielligimde Nişan falan görmedim .Nasıl bilmiyorum .
Valla herseye okeyim hic bisey yapmasinlarBenimki de öyleydi .Söylediğimde kimse sevinmedi .Bir de kız olacağıni duyunca yasa girdiler .Altın taktılar sadece başka hiçbir şey yapmadılar .Benim eşim tek erkek .Bir şey oldu mu tek oğlum var diye her şeyi bize yaptırır maddi manevi her şeylerini biz koşarız ama kızlarının çocukları kadar sevmedi kayınvalide nedense kızımı hiç .Bunda beklentiye girmedigim için üzülmedim de .Onda baya icerlemistim .Hatta kızım olsun diye dua ettim .Çok şükür bu da kız .Hatta kizim.bir şey yaptı mı bizimkiler hiç böyle değildi der ,sanki bu el çocuğu
Cnm ztn bizim doktorlarimiz ayni ya unuttn mu:)benim doktorumda perintolog bende sordun ne zaman nst ye gireceğim diye oda ben zaten kontrol ediyorum. nst ye girmene gerek yok dedi. gerekli olursa sokarız dedi. bende şaşırdım. kasıklarımda sertleşme oluyor ama sanırım sıkıntılı bir durum görmediğinden sokmuyor. bu cuma 36+0 oluyorum banada gün verecek bakalım. aslında 31 aralık tam 39+0 oluyor. bende ocak olsun istiyorum ama bebek bekleyecek mi bilemedim.
Off bu ben biri yardıma gelecek bile olsa
Onun yardımından daha cok kendimi yoruyorum
Annem bile olsaHic sevmiyorum bu huyumu
Gecen hasta olunca annem gelecekti
Ama yatıyorum
Benim kiz geldi diyoki anne ananem gelecekse biz evi toplariz sen uzulme
Kiz nasil becerdiniz bu 3 kilo 5 kilo almayi masallah
Siz dogumdan sonra
Eski kilonuzunda altina düşeceksiniz
Ben cok
Sistim malesef
İyiki dogum
Oncesi zayıflamışım
Verdigim 20 kilo hooooop
Allahtan emziriken zayiflayabiliyorum
Ben bisi diyim mi o korkunclu hikayelerede biraz ihtiyac var
Yoksa benim ilk dogum gibi ela ela le le umbrelellaaa diye doguma gidiyosun
Sonra anyayi konyayi görüyorsun
Umuyorum hepimizin cok guzel hikayeleri olur
Bir ay demis bizim daha bir bucuk ayda. Fazla var
Ben subatta dedim boyle bisi yasamayayim diye
Abowwwwwwwww
Kizlar hic gulesim yoktu cok guldum yazidklarinizi okuyunca
Kiz angel insan sunum hazirlarken modem mi kapatılır
Vallla adamin kiymetini bil
İyi atlamadi ustune
Kiz nasil kıydın
Gecen benimki rapor hazirlarken gitti net
2 saatlik emek çôp oldu ben ondan cok üzüldüm
Kızlar selam geçmeyen ishalimin nedeni sanırım dizanteriymiş. Bugün kanlıya döndü çünkü. Çok afedersiniz. Doktor bu sıra gebelerimde çıkıyor dedi. Dikkatli olun sizler de. Meyve sebzeyi iyi yıkayın, pastörize olmayan inek sütü içmeyin(ben ondan olduğumu düşünüyorum).
neyyuy erkek zormuymuş neden yaaaAy maşallah bana da umut oluyor böyle hikayeler. gerçi benim de ilkinde hastanede doğuma kadar geçen süre 4 saatti. Bunda en fazla 2 falan olsa keşkebi de erkek doğumu daha zor oluyor diyorlar öyle bir şey var mı?
Bizde de durumlar aynı. Evlendiğimden beri eşimin ailesinden daha bir iğne görmedim. Kayınvalidemin kedileri var aylık masrafları 800 tlBenim annemler yapıyor ikinci torun onlarında internetten biseyler alıyor keyfine göre e bebekten banyo gereçlerini kıyafetlerini falan aldı baya biseyler aldı şimdi künye yaptırıyor mesela yapmak zorunda değil ve tek babam çalışıyor buna rağmen biseyler yapmaya çalışıyorkayınvalide kayınbaba çalışıyor bide kayınbaba emekli durumları iyi olmasına rağmen birşey görmedik . Düğünde de birşey yapmadılar zaten pek bir beklentim yok çok şükür herseyini aldık yaptıkta ne bileyim insan bekliyor yinede
Ilkinde WCye gitmistim. Pecetede igne ucu kadar kan gordum. Nokta kadar gercekten. Alla alla bu ne derken bir adim attim su geldi, aa cisimi mi yapiyorum fln derken ikinci adimda daha da fazla su fln oyle gittik hastaneye. Ama ne sanci ne acilma. Prenses gibi gittim sezeryanimi oldum.Hanımlar benden beyaz akıntı geliyor sulu birkaç gündür .Bunu yaşayan var mı?Ablamla konuştum bugün .O 34. Haftasında kontrole gitmişti .Nst ye girdim sancı çıkmadı .Tam doktorun odasından çıkıyordum .Beyaz akıntım var dedim .Öyle olunca doktor alttan bakalım dedi ve meğerse açılma olmuş baya bir .Birkaç cm kalmış .Suyu gelecekmiş .Eve gitseymis .Ben de korktum .Nişan o dedi .Ben ilk gamielligimde Nişan falan görmedim .Nasıl bilmiyorum .
Ilk 5 ay cok kotuydu. Simdi bile hala zevk almiyorum yemekten. Yiyorum ama agzimda berbat bir tat kaliyor.. neyse yuzduk kuyruguna geldikKaçıncı haftaya kadar bulantın oldu
Geçmiş olsum canım. ishal bende de var. Ama benimki sanırım magnezyumdan.Kızlar selam geçmeyen ishalimin nedeni sanırım dizanteriymiş. Bugün kanlıya döndü çünkü. Çok afedersiniz. Doktor bu sıra gebelerimde çıkıyor dedi. Dikkatli olun sizler de. Meyve sebzeyi iyi yıkayın, pastörize olmayan inek sütü içmeyin(ben ondan olduğumu düşünüyorum).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?