2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kiz nasil becerdiniz bu 3 kilo 5 kilo almayi masallah
Siz dogumdan sonra
Eski kilonuzunda altina düşeceksiniz
Ben cok
Sistim malesef
İyiki dogum
Oncesi zayıflamışım
Verdigim 20 kilo hooooop
Allahtan emziriken zayiflayabiliyorum
Keşke öyle olsa ben 2 hamileliğimde de az kilo almama rağmen emzirme döneminde kilo alıyorum

Cok gecmis olsun

İlkinde bende lekelenme falan olmadı .Ben de son zamanlar gece çok şık tuvalete gidiyordum .40+2 deydim .Ne açılma ne de bir sancı vardın.En son artık doktorum sabah gel suni sancı verelim dedi .Gece yarısı lavaboya kalktım yataktan kalktım bir su bosaldi.Ben de altıma kaçırdım sandım .Lavaboya gittim idrar olmadığını anladım .3 saat sonra da sancım başlamıştı ama normal doğum yapamadım .Çatım dar olduğu için .

Bizimki de aynı şekilde şu anda ev tertemiz yapma diyip kendim yapmaya başlayınca alınıyor yaptığımı beğenmiyorsun diye. Bide şey dedi dogurunca yaparsın ben bebeğe bakarım şimdilik beni idare et

Bizimki de aynı şekilde şu anda ev tertemiz yapma diyip kendim yapmaya başlayınca alınıyor yaptığımı beğenmiyorsun diye. Bide şey dedi dogurunca yaparsın ben bebeğe bakarım şimdilik beni idare et
Hehhh bide alinmalari yokmu vala bazen nefes almaya korkuyorum alinicak die oturup aglio sonra sen diorum iyiki geldin erken dogurucam sayende

Haa senin 2. Miydi. Ben ilk bebek sandim da oyle anlattim. Sen zaten tecrubelisin O minik nisan sanirim herkeste oluyo da bazen suyla gidince farkedilmiyo cok minik bisi cunku. Bakalim bu kez nasil bir tecrube olacak.

Hangi hastanede yapmıştın doğumunu devlet mi, özel mi? Ay bir de bastırma işi mi var

Benimde ne zamandır beyaz sulu akıntım var . Yarın kontrolüm var bi sorayım ne diyecek doktor. Ben normal zannediyorum idrarda ağrı olmadığı için enfeksiyon değildir diye hiç sormadim

Hehhh bide alinmalari yokmu vala bazen nefes almaya korkuyorum alinicak die oturup aglio sonra sen diorum iyiki geldin erken dogurucam sayende
Ya bişey söylemeye korkuyorum gerçekten . Tamam senin annen gelmiş canım benimki kayınvalide annem olsa yine atişirim tartışirim laf eder yine unutur . Kayınvalide olunca insan ekstra dikkat ediyor

Ya bişey söylemeye korkuyorum gerçekten . Tamam senin annen gelmiş canım benimki kayınvalide annem olsa yine atişirim tartışirim laf eder yine unutur . Kayınvalide olunca insan ekstra dikkat ediyor
Ayy evet haklısın annedir 2 dk sonra unutuyor wala sukur

Bebeğin özel bir durumu yoksa kesinlikle uyandirmayin kendisi inanın bu dengeyi sağlıyor açıkip ağlamaya basliyor bebeğinize güvenin. Çok sağlam içguduleri ile doguyorlar

Haa senin 2. Miydi. Ben ilk bebek sandim da oyle anlattim. Sen zaten tecrubelisin O minik nisan sanirim herkeste oluyo da bazen suyla gidince farkedilmiyo cok minik bisi cunku. Bakalim bu kez nasil bir tecrube olacak.
Bende 2 cm acilma vardi ama nisan vs gelmedi zaten acilmayida farketmedim kontrolum vardi hoppp doguma ben şok 2 cm ile eve birakamam risk demislerdi

Ayy dizanteri çok ağrı yapar, çok geçmiş olsun ben geçirdim berbat Bi hastalık, tuvaletimi yaparken ağlardım, bol bol dinlenin inşallah benimki kadar şiddetli olmaz sizin

Kızlar göbek deliğinin hemen üstünde baya bi sertlik var ve inanılmaz bi ağrı yapıyor neden acaba ?

Kızlar göbek deliğinin hemen üstünde baya bi sertlik var ve inanılmaz bi ağrı yapıyor neden acaba ?
Agri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende de tabi bu bilgi google amcaya gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…