2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Agri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende de tabi bu bilgi google amcaya gore
Ağrı sertliğin olduğu yerde başka yerde yok

Hangi hastanede yapmıştın doğumunu devlet mi, özel mi? Ay bir de bastırma işi mi var
Özeldi 6sene önce benim doğum yaptığım hastanede doğum yapan tanıdıklarıma hep aynı yöntemi uygulamislardi doğum çabuk olsun diye , odaları azmis meğer doğum yapan çabuk taburcu olsun diye sancı odasında bile iki kişiydik devletten farkı yoktu ilk ve son kez gittim oraya bidaha kapısından bile geçmedim ben kimseyi kötü etkilemek istemem şimdi öyle deneyimsiz bı hastane yoktur ben normal kontrole gitmiştim 37haftaliktim alttan muayene etti hemen o an kanamam başladı hafifte sancım başladı direk doğum odasına alıp suni sancı verdiler kendi sancimla dogurmadim yani ama diğer iki doğumum kendi sancimla daha rahat bı şekilde oldu

Ayy dizanteri çok ağrı yapar, çok geçmiş olsun ben geçirdim berbat Bi hastalık, tuvaletimi yaparken ağlardım, bol bol dinlenin inşallah benimki kadar şiddetli olmaz sizin
Ay inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beni ilk üç ay bile böyle olmadım galiba.

Agri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende de tabi bu bilgi google amcaya gore
Ay bugün benim de böbreklerim ağrıyoo

Ay inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beni ilk üç ay bile böyle olmadım galiba.
Yok canım ben normal zamanda geçirmiştim, benimki amipli dizanteriydi sanırım, hamileyken daha zor Allah yardımcın olsun biran önce geçsin inşallah

Bende bu cuma tam 36+0 oluyorum bu hesaba göre aynı gün gebe kalmisiz

İlk doğumumda bende özeldeydim, banada bastılar ama dr sen ıkınmıyorsun bağıroyorsun itmen lazım dedi ben yapamadım ve artık alın dedim onlarda ittiler. Çok kötü bir deneyim değildi doğum hızlandı ama idrar yollarım zedelenmişti zorlandığımdan ilk 1 hafta kaslarımo tutamıyordum altıma yapıyordum. Zamanla toparladı. Yer yok diye değildi yani

Aynı bizimkiler annem kızıma odasini aldı altınını taktı bütün eksiklerde bir ay ben birşey alıyorsam o başka bişey aldı ama eşimin ailesi sadece doğunca altınını taktı. Bu hamileliğimde de annem her ay maaşı yatinca sorar eksik ne kaldi ben ne alayım diye eşimin ailesi asla sormadı bir çöp almadılar almazlarda eminim doğum yapınca altınını takar o kadar olsun gene canları sagolsun.

Masallah
Valla kimler dogurdu şimdi

Allah yokluklarını yaşatmasın. Sağlıklı ömürler versin bütün hepsine.
Kaç yaşına gelsek yine ana kuzusuyuz

maşallah bebeğinizin kilosu haftasına göre önden mi gidiyor?

her akşam yalancı kasılmalardan kasım kasım kasılan var mı benim gibi? bunlar bile karnımın orasını burasını ağrıtıyor

her akşam yalancı kasılmalardan kasım kasım kasılan var mı benim gibi? bunlar bile karnımın orasını burasını ağrıtıyor

Karnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.

Cok kotu bir deneyim olmus oyle bir hastane elbette ki sikayet edilir zaten. Benim bahsettigim durumlar bambaska. Yasamadan bilemiyor insan iste balinca guzel diyor hastane icin ama an geldiginde isler degisiyor malesef

Bende doğsun artık yoksa ayakları ağzımdan çıkacak yakında derken az önce karnımı şekilden şekile sokarak döndü ayaklarını dayadı mesaneme tepiniyor. Demekki hala dönebiliyormuş bu sıpalar ama bizimki ters oldu biraz işin yoksa birde dönecek mi tekrar diye dertlen dur şimdi

benim rahim de iyi hazırlanıyor ama bu kadar antrenmana benim vücudum dayanmayacak
kamyon gibi hissediyorum kendimi
oturduğum yerden kalkamıyorum dönemiyorum sayılı gün çabuk geçer derler bakalım
W wonderprm e allah kolaylık versin biz birini taşımakta zorlanıyoruz o iki bebeyle

Owli alicam ama şuan 25 hafta 59 kiloyum 65 olurum olsa olsa diyorum sonuna kadar bedene nasıl karar vermeli s mi m mi yazabilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…