Ağrı sertliğin olduğu yerde başka yerde yokAgri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende detabi bu bilgi google amcaya gore
Bilemedim wala canim. Takip et bakalim sureli mi geciyormu surekli mi gibiAğrı sertliğin olduğu yerde başka yerde yok
Özeldi 6sene önce benim doğum yaptığım hastanede doğum yapan tanıdıklarıma hep aynı yöntemi uygulamislardi doğum çabuk olsun diye , odaları azmis meğer doğum yapan çabuk taburcu olsun diye sancı odasında bile iki kişiydik devletten farkı yoktu ilk ve son kez gittim oraya bidaha kapısından bile geçmedim ben kimseyi kötü etkilemek istemem şimdi öyle deneyimsiz bı hastane yoktur ben normal kontrole gitmiştim 37haftaliktim alttan muayene etti hemen o an kanamam başladı hafifte sancım başladı direk doğum odasına alıp suni sancı verdiler kendi sancimla dogurmadim yani ama diğer iki doğumum kendi sancimla daha rahat bı şekilde olduHangi hastanede yapmıştın doğumunu devlet mi, özel mi? Ay bir de bastırma işi mi var
Ay inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beniAyy dizanteri çok ağrı yapar, çok geçmiş olsunben geçirdim berbat Bi hastalık, tuvaletimi yaparken ağlardım, bol bol dinlenin inşallah benimki kadar şiddetli olmaz sizin
Ay bugün benim de böbreklerim ağrıyooAgri sertligin oldugu yerde mi baska yerde mi ki ?
Benimde bobreklerimde agri var sanki yaa kan degerleri cikmis cok anlamiyorum ama bobreklerle ilgili sorun gorunuyor gibi bende detabi bu bilgi google amcaya gore
Aynı benKeşke öyle olsa ben 2 hamileliğimde de az kilo almama rağmen emzirme döneminde kilo alıyorum
Yok canım ben normal zamanda geçirmiştim, benimki amipli dizanteriydi sanırım, hamileyken daha zor Allah yardımcın olsun biran önce geçsin inşallahAy inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beniilk üç ay bile böyle olmadım galiba.
Bende bu cuma tam 36+0 oluyorum bu hesaba göre aynı gün gebe kalmisizbenim doktorumda perintolog bende sordun ne zaman nst ye gireceğim diye oda ben zaten kontrol ediyorum. nst ye girmene gerek yok dedi. gerekli olursa sokarız dedi. bende şaşırdım. kasıklarımda sertleşme oluyor ama sanırım sıkıntılı bir durum görmediğinden sokmuyor. bu cuma 36+0 oluyorum banada gün verecek bakalım. aslında 31 aralık tam 39+0 oluyor. bende ocak olsun istiyorum ama bebek bekleyecek mi bilemedim.
İlk doğumumda bende özeldeydim, banada bastılar ama dr sen ıkınmıyorsun bağıroyorsun itmen lazım dedi ben yapamadım ve artık alın dedim onlarda ittiler. Çok kötü bir deneyim değildi doğum hızlandı ama idrar yollarım zedelenmişti zorlandığımdan ilk 1 hafta kaslarımo tutamıyordum altıma yapıyordum. Zamanla toparladı. Yer yok diye değildi yaniÖzeldi 6sene önce benim doğum yaptığım hastanede doğum yapan tanıdıklarıma hep aynı yöntemi uygulamislardi doğum çabuk olsun diye , odaları azmis meğer doğum yapan çabuk taburcu olsun diye sancı odasında bile iki kişiydik devletten farkı yoktu ilk ve son kez gittim oraya bidaha kapısından bile geçmedim ben kimseyi kötü etkilemek istemem şimdi öyle deneyimsiz bı hastane yoktur ben normal kontrole gitmiştim 37haftaliktim alttan muayene etti hemen o an kanamam başladı hafifte sancım başladı direk doğum odasına alıp suni sancı verdiler kendi sancimla dogurmadim yani ama diğer iki doğumum kendi sancimla daha rahat bı şekilde oldu
Aynı bizimkiler annem kızıma odasini aldı altınını taktı bütün eksiklerde bir ay ben birşey alıyorsam o başka bişey aldı ama eşimin ailesi sadece doğunca altınını taktı. Bu hamileliğimde de annem her ay maaşı yatinca sorar eksik ne kaldi ben ne alayım diye eşimin ailesi asla sormadı bir çöp almadılar almazlarda eminim doğum yapınca altınını takar o kadar olsun gene canları sagolsun.Hep öyle oluyor demek .Benim de annemler kızımın odasini yaptılar .Hediyeler alırlar .İhtiyaçlarını alırlar hep .Ama karşı taraf altını takip el gibi çekildi .Başka bir şey yapmadılar .Ama kızının cocugunun beşiğini falan almış .Anlatır bir de .Benimkini torundan saymiyorlar heralde
MasallahAramızda doğuran mı var yoksa kızlar ben takip edemedim birkaç gündürBen de bugün minnağımı görmeye gittim. 2700 gram 46 cm çıktı ölçümleri. Nst'de bir şey çıkmadı. Bundan sonra haftada bir kontrol varmış. Sona geliyoruz artık kızlar çok heyecanlı
Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
maşallahAramızda doğuran mı var yoksa kızlar ben takip edemedim birkaç gündürBen de bugün minnağımı görmeye gittim. 2700 gram 46 cm çıktı ölçümleri. Nst'de bir şey çıkmadı. Bundan sonra haftada bir kontrol varmış. Sona geliyoruz artık kızlar çok heyecanlı
her akşam yalancı kasılmalardan kasım kasım kasılan var mı benim gibi?bunlar bile karnımın orasını burasını ağrıtıyor
Cok kotu bir deneyim olmus oyle bir hastane elbette ki sikayet edilir zaten. Benim bahsettigim durumlar bambaska. Yasamadan bilemiyor insan iste balinca guzel diyor hastane icin ama an geldiginde isler degisiyor malesefÖzeldi 6sene önce benim doğum yaptığım hastanede doğum yapan tanıdıklarıma hep aynı yöntemi uygulamislardi doğum çabuk olsun diye , odaları azmis meğer doğum yapan çabuk taburcu olsun diye sancı odasında bile iki kişiydik devletten farkı yoktu ilk ve son kez gittim oraya bidaha kapısından bile geçmedim ben kimseyi kötü etkilemek istemem şimdi öyle deneyimsiz bı hastane yoktur ben normal kontrole gitmiştim 37haftaliktim alttan muayene etti hemen o an kanamam başladı hafifte sancım başladı direk doğum odasına alıp suni sancı verdiler kendi sancimla dogurmadim yani ama diğer iki doğumum kendi sancimla daha rahat bı şekilde oldu
Bende doğsun artık yoksa ayakları ağzımdan çıkacak yakında derken az önce karnımı şekilden şekile sokarak döndü ayaklarını dayadı mesaneme tepiniyor. Demekki hala dönebiliyormuş bu sıpalar ama bizimki ters oldu birazKarnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.
benim rahim de iyi hazırlanıyor ama bu kadar antrenmana benim vücudum dayanmayacakKarnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.
Owli alicam ama şuan 25 hafta 59 kiloyum 65 olurum olsa olsa diyorum sonuna kadar bedene nasıl karar vermeli s mi m mi yazabilir misiniz rica etsem@Statusahibi yamunayı doğumdan sonra takmak kolay değil naçizane tavsiyem doğumdan cırt cırtlı basit inceldikçe sıkılabilen bir korse almanız ister owli olu ister medikal ameliyat korsesi gibi olanlar
ben doğumdan sonra şöyle bir korse kullandım
Ortolife Kutulu Lüx Doğum Sonrası Göbek Toparlayıcı Korse Sezaryen Sonrası Korse
göbeğim inince yamunaya geçtim ama yamuna balenli olduğu için kullanması zor geldi
şimdiden hastane çantasına cırt cırtlı korsemi koydum doğumdan sonra giyinirken hemen takacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?