Karnım sürekli sertleşiyor. Bekliyorum nasıl olsa haftaya randevum var diye. Kasıklarımda da sanki bir şey çekiliyor gibi oluyor. Doğuma iyi hazırlık yapıyor bu çocuk, 38 de hazırlıklarını tamamlayacak sanırım.
Ben varım kasımpatı gibi her dakka kasılan nst yegirip çıkmaktan alet bozulacaktı artık doktor dil altı verdide biraz azaldı ağrılar benim şeyimde acıyor üstelik kafası baskı yapıyormuş
Bende doğsun artık yoksa ayakları ağzımdan çıkacak yakında derken az önce karnımı şekilden şekile sokarak döndü ayaklarını dayadı mesaneme tepiniyor. Demekki hala dönebiliyormuş bu sıpalar ama bizimki ters oldu biraz işin yoksa birde dönecek mi tekrar diye dertlen dur şimdi
Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Aramızda doğuran mı var yoksa kızlar ben takip edemedim birkaç gündür Ben de bugün minnağımı görmeye gittim. 2700 gram 46 cm çıktı ölçümleri. Nst'de bir şey çıkmadı. Bundan sonra haftada bir kontrol varmış. Sona geliyoruz artık kızlar çok heyecanlı
Ben sadece kafasıyla mesaneme baskı yapıyor onu anlıyorum. Bi de karnıma poposunu dayıyor, göbek deliği üstünde hissettiklerim de ayaklarıdır diye tahmin ediyorum
Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.
Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Allah sifa versin Annecigine. Saglarya, manevi destekleri yeter..Benim annem de uzakta. Bir tek olsa baska kimse gerekmezdi. Bir araba insan olacak yanimda cogu bana yuk olacak..
Ay inşaallah yaa. Sen de gebelikte mi geçirmiştin? ağrı var ama çok değil. Acayip mise bulantım var o yoruyor beni ilk üç ay bile böyle olmadım galiba.
Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.
Gunaydin senin maceran erken basladi yakinda ayni seyler pes pespese gelecek burda da, max 2 haftaya bebekler pespese gelir tahminen Nasilsin yorgun musun??