2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doğumdan sonra ebeye verilecek kıyafetin içine çıtçıtlı body koyuyor muyduk?

Ben varım kasımpatı gibi her dakka kasılan nst yegirip çıkmaktan alet bozulacaktı artık doktor dil altı verdide biraz azaldı ağrılar benim şeyimde acıyor üstelik kafası baskı yapıyormuş

Dondugunu nasil anliiyorsunuz yani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi

Dondugunu nasil anliiyorsunuz yani elimi ayagimi mesaneye baski yapan nasil ayirt ediliyor wala 2. Cocuk ama ven bi turlu beceremiyorum neresi neresi

Benimki miskin uzun zamandır aynı pozisyonda. Dönmedi bence hiç. Hep poposunu yaslıyor kaburgama, diğer kaburgalarımı da ayağıyla itiyor.

Ah canim cok gecmis olsun annene nesi var insallah gecici biseydir

A Şu sıralar doğuran yok canım. bi süre daha da olmaz inşallah
Maşallah bebeğine

Ben sadece kafasıyla mesaneme baskı yapıyor onu anlıyorum. Bi de karnıma poposunu dayıyor, göbek deliği üstünde hissettiklerim de ayaklarıdır diye tahmin ediyorum

Bende 2 cm acilma vardi ama nisan vs gelmedi zaten acilmayida farketmedim kontrolum vardi hoppp doguma ben şok 2 cm ile eve birakamam risk demislerdi
Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.

Allah sifa versin Annecigine. Saglarya, manevi destekleri yeter..Benim annem de uzakta. Bir tek olsa baska kimse gerekmezdi. Bir araba insan olacak yanimda cogu bana yuk olacak..

Hissedilmeyebiliniyo demek ki ne ilginc. Iste her dogum farkli farkli. Acilma oldu kese yirtilmadi demek ki nisan ve su o yuzden gelmemistir. Oyle olunca doktor mudahale ediyor sanirim. Bende de acilma hic olmadi ama nisan/su geldi iste fos diye.
Evet once suni sanci takti epey bi bekledik artik sancilar ciddilesince doktor suyu patlatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…