Gunaydin senin maceran erken basladi yakinda ayni seyler pes pespese gelecek burda da, max 2 haftaya bebekler pespese gelir tahminen Nasilsin yorgun musun??
Ben zaman nasıl geçti, dış dünya da neler oluyor haberim yok bir tek buraya bakıyorum o kadar. Yorgunluktan çok şaşkınım bütün hayatimin değişmiş olmasından dolayı. İnşallah sizlerde sagsalim kucağınıza alirsiniz.
Kızlar günaydın Bugün rüyamda erkek ismi gördüm. Eşimle aramızda konuşuyoruz. Uraz mı Uras mı olsun diyoruz. Ben de Uras olsun diyorum. İnternette araştırdım. Hamileyken böyle rüyalar görüşebiliyormuş. Bebek ismiyle geldiği için o ismin koyulmasının hayırlı olacağını yazanlar var. Aslında Uras ismini istiyordum ama eşim mırın kırın edip hevesimi kırmıştı. Kafam çok karıştı şimdi. Sizce rüyada görülen isim konulmalı mı bu bir işaret mi
Kızlar günaydın Bugün rüyamda erkek ismi gördüm. Eşimle aramızda konuşuyoruz. Uraz mı Uras mı olsun diyoruz. Ben de Uras olsun diyorum. İnternette araştırdım. Hamileyken böyle rüyalar görüşebiliyormuş. Bebek ismiyle geldiği için o ismin koyulmasının hayırlı olacağını yazanlar var. Aslında Uras ismini istiyordum ama eşim mırın kırın edip hevesimi kırmıştı. Kafam çok karıştı şimdi. Sizce rüyada görülen isim konulmalı mı bu bir işaret mi
Ben daha cinsiyet belli olmadan ismini görmüştüm çok önem veririm bu tür işaretlere ama çok araştırdım konmak zorunda değilmiş .Ama eşin burayı takip etmiyorsa belki de konması iyi olur Uras ve Uraz ismi yeniden oglum olacak olsaydı benim de aklımdaydı abinin adına da uyuyor ama söyleniş olarak sanki Uras daha yumuşak ve kolay gibi .
Ben daha cinsiyet belli olmadan ismini görmüştüm çok önem veririm bu tür işaretlere ama çok araştırdım konmak zorunda değilmiş .Ama eşin burayı takip etmiyorsa belki de konması iyi olur Uras ve Uraz ismi yeniden oglum olacak olsaydı benim de aklımdaydı abinin adına da uyuyor ama söyleniş olarak sanki Uras daha yumuşak ve kolay gibi .
Al benden de o kadar. Ayağı mi dirseği mi bilemiyorum. Sadece gobegimin ortasını ittirdiginde ve ben ellerimi koyduğumda bebeğimin minik ellerini hissediyorum o kadar
bugün kontrol günü artık her hafta görebileceğim oğlumu bakalım kilo aldırabilmiş miyim beyefendiyi nst ne olacak ? hastaneye gelene kadar zaman hiç geçmiyor sürekli muayene gününü bekliyorum
Ben sadece kafasıyla mesaneme baskı yapıyor onu anlıyorum. Bi de karnıma poposunu dayıyor, göbek deliği üstünde hissettiklerim de ayaklarıdır diye tahmin ediyorum
Kızlar bu arada ne güzel anneleriniz yaninizdaymis benim annemin bakıma ihtiyacı var şuan ona o kadar ihtiyacım war ki bazen düşünüp ağlıyorum sonra kendime kızıyorum çok şükür başımda cani sağ gerisi boş diye
Günaydın kızlar,kontrolden geldim şimdi. Bebiş 3.280 gram olmuş . haftaya perşembe günü sezaryen için gün verecek . Kalbim ağzımda atıyor. Çok heyecanliyim
bebişim 1 hafta geri görünüyor ama dr 2800 civarı dedi boyu 49 cm
Bpd 35+4
Ac 34+5
Fl 35+3 ölçüldü
AFI (suyu) normal
kan idrar verildi nst sırası gelmiyordu
bebişim 1 hafta geri görünüyor ama dr 2800 civarı dedi boyu 49 cm
Bpd 35+4
Ac 34+5
Fl 35+3 ölçüldü
AFI (suyu) normal
kan idrar verildi nst sırası gelmiyordu
Günaydın kızlar,kontrolden geldim şimdi. Bebiş 3.280 gram olmuş . haftaya perşembe günü sezaryen için gün verecek . Kalbim ağzımda atıyor. Çok heyecanliyim