Kilitli poşetlerin içine koydum tozlanmasın diyeNeyse topigin amacına dönüş yapalım.Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilitli poşetlerin içine koydum tozlanmasın diyeNeyse topigin amacına dönüş yapalım.Şimdi biberon pompa emzik vs gibi şeyleri kaynattim yıkadım nerde saklayabilirim onları fikri olan var mı?
Bana yetti kabin boy ve anne bebek çantasıBen kabin boy + anne bebek çantası yeter diyordum yetmiyormuşorta boy valize geçiş yapacam bende büyük ihtimalle yetmeyecek oda
daha ortada benim eşyalar yok çünkü
![]()
Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba çünkü benim el çantası tarzı bişey var kabin boy valiz kadardır içi. Ona koydum. öyle hınca hınç dolma durumu yok. daha bir şeyler de alır.Eksik birşeylerim var galiba
Bir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.
Ben emzik vermeyi istiyorum alırsa tabi ama zamanını kestiremiyorum şuanda . Philips avent aldım bu arada emzik ve biberon olarak
Arastirdigim kadarıyla ilk bir ay genel kanı emzik önerilmiyor meme reddi yapabilir diye. Bir ay sonrasında da önerenler var önermeyenler var. Benim kendi kanaatim su, emzik aldim ama hastane çantasına koymayacagim. İlk bir ay vermeyi düşünmüyorum. Sonrasında da bebisin durumuna ve ihtiyacına göre bakacağımBir de emzik konusunda düşünceniz ne? Bu konuda uzmanlar da fikir birliğinde değil sanırım.
Kizlar doktordan ciktim. 3380 gr olmus 39h ile uyumlu karin cevresi. Ama bas vs diger olculer haftasiyla uyumlu. Devletin dedigi ayni seyleri soyledi. 1. Dogumun normal oldugundan sekeri kontrol altina alamazsak 38. H doldurdugunda suni sanci ile normali zorlicam dedidedim suni istemiyorum hayir dedi sagliklisi bu direk sezeryana almam iyi dedim yy apcak bisi yok. Haftaya tekrar cagirdi ama bu sartlarda bu hastanede suni almam gibime geliyor
Ahhh suni verip evet ama kanala girerse suni ile sezeryana donemiyorlar bir suru dava nie bole oldu anlamadimYa suni alıp doguramama ihtimali de var o zaman mecburi sezeryan olacak neyse doktorun en iyisini bilir tabi ama inşallah seninde gönlünden geçen olur canım .
Battaniye ve polar sabahlık baya yer kapladı benimde o yüzden sığamadik galibaEksik yapmamışsindir da biz fazla fazla yedek koymuş olabiliriz .3 er takım aldım hem kendime hem bebeğe .Aslında benim valizi dolduran kalınca bir hirkam var kaba duruyor biraz o oldu galiba onu alsam bir kaç şey daha sığabilir.
Ben emzik vermeyi düşünüyorum emzik konusunda bazı şehir efsaneleri var onlara da inanmıyorum şahsen .Aventin damaksiz olanlarindan 2 tane aldım umarım beğenir.18 ay civarı da bırakır diye umuyorum abi öyle oldu çünkü .
Maşallah bebiseKizlar doktordan ciktim. 3380 gr olmus 39h ile uyumlu karin cevresi. Ama bas vs diger olculer haftasiyla uyumlu. Devletin dedigi ayni seyleri soyledi. 1. Dogumun normal oldugundan sekeri kontrol altina alamazsak 38. H doldurdugunda suni sanci ile normali zorlicam dedidedim suni istemiyorum hayir dedi sagliklisi bu direk sezeryana almam iyi dedim yy apcak bisi yok. Haftaya tekrar cagirdi ama bu sartlarda bu hastanede suni almam gibime geliyor
Şubat indirimleri gelsin biran öncearkadaşlar afiş çıkıyor mu bilmem ama ebebekte 11-19 araşık arası indirim var ihtiyacı olanlar için oaylaşıyorum
Evet canim skintili bi durum. Devlette ozelde ayni seyi soyluyor saka fibi genelde ozel zorlamaz ama doktorum illaaa normal dogum denemeden asla yapmam dediMaşallah bebisenormali zorlama ne kadar mantıklı bilmiyorum sonuçta suni istemiyorsun ve normalle gelemezse durumu var biraz sıkıntı sanki . Devlette mi normal diyor canım ?
Battaniye ve polar sabahlık baya yer kapladı benimde o yüzden sığamadik galibabugün tekrar bir eleme yapacağım ama ihtiyaç durumunda eşim habire biryere gitsin istemiyorum yanımda dursun diye lazım olabilecek ne varsa almaya çalışıyorum hepsi poşetli nasıl olsa kirlenmez modundayım
![]()
Sen stres sıkıntı yapma yine de bebeğin en doğru şekilde gelecektir hayırlısıyla atlatırsınız inşallah ikinizdeEvet canim skintili bi durum. Devlette ozelde ayni seyi soyluyor saka fibi genelde ozel zorlamaz ama doktorum illaaa normal dogum denemeden asla yapmam dedi
Bende şimdi şey düşündüm küçük bir çanta yapıp ekstra olmasada olur gördüğüm şeyleri içine koyacam arabada dursun hastaneye çıkarmam lazım olursa arabadan alırız en kötüYa Merve benimde aklıma geliyor biraz seyrelteyim diyorum ama sonra aman böyle kalsın diyorum zira kullansam da kullanmasamnda hastaneye giden eve dönüşte yıkanacak .Bende hurç ve kilitli poşete koydum da bilemedim yine![]()
İns canim cok saol. Oyle güzeldi ki yanaklar tombis tombisss esniyorduSen stres sıkıntı yapma yine de bebeğin en doğru şekilde gelecektir hayırlısıyla atlatırsınız inşallah ikinizde![]()
Yiaa yerimm yerrİns canim cok saol. Oyle güzeldi ki yanaklar tombis tombisss esniyordu![]()
Bende şimdi şey düşündüm küçük bir çanta yapıp ekstra olmasada olur gördüğüm şeyleri içine koyacam arabada dursun hastaneye çıkarmam lazım olursa arabadan alırız en kötü( çıkarmaya kıyamıyorum çözüm üretiyorum
)
Ben puset örtüsünü bide minderini de valize koymuşum ne alakaysaPuseti taburcu olacağım zaman getirir eşim onu da oralarda şey etmiyimkurtarabildigim kardır ne edem
Ben puset örtüsünü bide minderini de valize koymuşum ne alakaysaçıkardım gitti
![]()