2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.
Eee sezeryan mi oldu. Yok yahu oyle degil benimki acildi bebek kanalda ama olerlemedi tam aciklikla benim durum bambaskaydi yani korkma acilma olmadan direk bastirmayla acilma olmaz ki kizz

Ben bibs emzik aldım çoğu bebek tutuyormuş. Biberon olarak da Tomme tippe ikili olandan aldım baya övülüyor du gaz yapmiyormuş . Süt sağma makinası almam lazım daha o var. Lansinoh elektrik li takip ediyorum her gün zamlaniyor
bir link paylaştım ebebekte indirim olacam oradaki mamajıo da çok övülüyor makine olarak
Bence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiye 🙂Ben bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
benim de kızım hiç almadı maalesef emzik bir sürü emzik denedik çok zor uyur 10 dk sonra uyanırdı uyanmasın diye kucağımda pışpışlar durur yatağına koyamazdım
işte herkesin farklı bir tecrübesi var
ben bu bebekte hemen emzik vermek istiyorum sakinleşsin azcık uykuya düşkün olsun ağzında emzikle beşiğinde hafif sallamayla normal bir saatte gece uykusuna geçsin istiyorum
kızımda gece 12 de evin içinde slingde yaylana yaylana gezerdim anca uyurdu hala zor uyuyor akşam 22:30 da 😏
inşallah ikinci çocuğum uykuya düşkün olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ayy bu beni çok korkuttu .Benim çatım çok darn.Kizim da 41. Haftaya kadar bekledim normal doğum olsun diye ama zaten kanala yonelmemisti .Sancım yoktu .Bunda öyle bir şey olursa fark edilir heralde değil mi?Benim butun hastane üstüme çıkıp bastirsa yine çıkamaz çocuk .8 saat sancida 1 cm açılmayı gecememistim.
Bana bastirdilar flan dedim ama tam acilma vardi son dklar yani hem ben beceremedim ikinmayi hem bebe ilerlemedi kanalda bi turlu asil sorun bendeydi yani

Kızlar aramızda yada çevresinde çatı biraz dar denilerek normal doğum yapan var mı? Girişinde biraz darlık var yan ve arka kısımları gayet iyi dedi muayenede doktorum. Haftaya 38 hafta oluyor tekrar çağırdı takip edelim dedi henüz kanala da inmemiş keyfi gayet tıkırında parmaklarını emiyordu 🤭😇

Normal sancı nasıl bir şey nerden başlıyor nasıl oluyor 😥 iki defadır belimden sırtima doğru ağrı oluyor geziyor sanki sonra geçiyor.Baska eşlik eden bir şey yok

Normal sancı nasıl bir şey nerden başlıyor nasıl oluyor 😥 iki defadır belimden sırtima doğru ağrı oluyor geziyor sanki sonra geçiyor.Baska eşlik eden bir şey yok
Herkeste degisen sekilde olabiliyor deniliyor dk tutmaya calis bakalim siklasarak agri sureside uzuyorsa doktoruna bilgi ver yok geçiyorsa yalanci sancilarda olabilir 🤔

Kizlar doktordan ciktim. 3380 gr olmus 39h ile uyumlu karin cevresi. Ama bas vs diger olculer haftasiyla uyumlu. Devletin dedigi ayni seyleri soyledi. 1. Dogumun normal oldugundan sekeri kontrol altina alamazsak 38. H doldurdugunda suni sanci ile normali zorlicam dedi 🤦🤦 dedim suni istemiyorum hayir dedi sagliklisi bu direk sezeryana almam iyi dedim yy apcak bisi yok. Haftaya tekrar cagirdi ama bu sartlarda bu hastanede suni almam gibime geliyor
Hayirlisi olsun insallah zaten haftan geldi ufaktan. Doktorun tavsiyesini dinlemek en guzeli merak etme her sey kolayca olacak insallah

Ahhh suni verip evet ama kanala girerse suni ile sezeryana donemiyorlar bir suru dava nie bole oldu anlamadim 🤦🤦 hayirlisi insallah
Yok ya benim arkadasimin baya acilmasi da oldu suni ile ama dogurmadi sezeryana aldilar rahatlikla dogdu merak etme doktor o riskleri hesaplar. Zaten denicez demis olmazsa sezeryan demek oluyo.

Hayirlisi olsun insallah zaten haftan geldi ufaktan. Doktorun tavsiyesini dinlemek en guzeli merak etme her sey kolayca olacak insallah
İnsallah cok saol 😇😇 hepimiz su gibi doguralim insallah daha dusunmuyorum biraktim hakkaten bunaldim cunku hayirlisi olsun... Sali gunu devlette tekrar kontrolum var. Ozeldeki doktor diyete dikkat edersen kilosuda suyuda 1 h ya normale doner dedi insallah oyle olur

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar bugün benimde kontrolüm vardı. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bebeğin suyu azalmıştı bi ara ondan dolayı kullanıyorum. Doktor iğneden ötürü normal doğum önermiyorum dedi. Hem senin hem bebeğin kanaması çok olabilir buda ikiniz içinde tehlikeli dedi. Kararını ver haftaya ona göre normal doğumu kabul ediyorum diye imza alıcam diyor. Ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️
Yani tehlikeli bir durum varmış ortada bence doktorunuzu dinleyin risk almaya değer mi doğum şekli için

Bence risk almaya gerek yok. Doktorunuza güvenin☺️

Bence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiye 🙂Ben bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
17. Ayda 2 günde bıraktı emziği benim oğlum. Meme almamasına rağmen. Bebekten bebeğe değişiyor işte. Benim kurtarıcım olmuştu. Yine devam 😄

Bence risk alma doktorunu dinle he icine sinmiyorsa farkli bir doktor gorusu al icin rahat eder ama bu sefer oda hayir yapabilirsin ders kafan hepten corba olur bence hangisine guvenecegini sasirirsin

Sanmam ya o kadar yapacağını.Yine de başka doktordan fikir alabilirsin ama risk alma hiç boşver sağlıkla kavuşmak önemli olanı .

Back
X