Bu ifade beni benden aliyor yaaa oglumda cok ugrastim tutmadi denemedigim cesit kalmadi en son ev yapimi cok az tatlandirilmis recelle bile denedim ki sirf tutsun die olmadi allah olmadi kazanan bebem oldu istemedi
Buna dogar doğmaz emzigi deneyecegim ama biberon vermemeyi dusunuyorum cunku oglumda buyuklerin bu cocuk ac baskisina dayanamayip Sanirim 2 3 gunluktu mama verdim biberonla ve beni emzik yapmisti sadece doyarcasina asla emmiyordu
Benim kiz mesanemi serbest birakti galiba 2 gecedir sadece 3 kez flan kalkiyorum wc ye o baski hisside gitti var ama cok hafif galiba derdim idrar yolu enfeksiyonuydu sadece ilactan sonra yeni bir ben dogdu arada kasilma ve agri vuruyor ama hala o ayri. seviyorum konusuyorum beklemesi gerektigini anlatiyorum agac yasken egilir az hanim kiz olsun icerde
Dun ultrasonda gordugum goruntu gozumun onunden gitmiyor yaa daha once ayni ruyamda gordugume benziyor yanaklar eger ten rengide ruyama benzerse pespembe yanakli sapsari sacli bir kiz gelio insallah simdi altta yazan bilgiye baktim sadece 25 gun kalmis beklerse tabi o ayri ama cok az kaldi yaaaa heyecan vuruyor hepten
Valla az kaldı zamanimiz bende en son gittiğimde gülümserken yakaladı doktor gözünü açıp kapattığını söyledi yine babasına benzeyen bir çocuk doğuracam Blntkbra
Dun ultrasonda gordugum goruntu gozumun onunden gitmiyor yaa daha once ayni ruyamda gordugume benziyor yanaklar eger ten rengide ruyama benzerse pespembe yanakli sapsari sacli bir kiz gelio insallah simdi altta yazan bilgiye baktim sadece 25 gun kalmis beklerse tabi o ayri ama cok az kaldi yaaaa heyecan vuruyor hepten
Evet ilk benim ben ilk başta babaya benzettim yarım profilden sonra yanaklar falan sisince annem senin bebekligin bu demeye başladı eşimde sana benzesin diyor kendine benzerse çok çekermişiz Doğurunca gorecez bakalım
İlk birkaç ultrason ve kan değerine göre bi tahmini doğum tarihi çıkarıyor doktor.
Erken döllenme geç döllenme olabiliyor çünkü.
İlk ultrason görüntüleri günüyle uyumluysa son adet tarihine göre hesaplanıyor. Daha sonraki haftalarda ileri-geri olsa bile değişmiyor doğum tarihi.
Benim geceden beri var gaz sancısı mi acaba dedim ama sabah duşa girdim biraz rahatladım yine başladı .Islaklık hissediyorum bir de .Ben her an doğum haberi verebilirim