Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Limon benim öksürüğü daha da azdırır genellikle . Ballı süt yapabilirsin biraz yumuşatır canım geçmiş olsunBoğazım çok kötü kızlar yanıyo, öksürmek istiyorum böyle ciğerden ama tutuyorum çok zorlanıyorum öksürünce napsam ne içsem. Zencefil limon içiyorum.
Cok gecmis olsun ilik balli sut deneyebilirsin bana iyi gelir . Bide zencefil tarcin limon cayi cok iyi geliyorBoğazım çok kötü kızlar yanıyo, öksürmek istiyorum böyle ciğerden ama tutuyorum çok zorlanıyorum öksürünce napsam ne içsem. Zencefil limon içiyorum.
Günlük acıkma saatim geldikendi kendime nazar ettim galiba 1 haftada 1 kilo 200gr almışım
![]()
Benim kızım ne yapmak istemektedir ?Dişimi fırçaladım erkenden bu gece yemicem. akşam çok kaçırdım![]()
Ah benim boğazım da öyle. Yiyebildiğim tek şey meyve. Ben de ılık süt içeceğim birazdan. İnşaallah iyi gelir. Sen de zencefili normal çayla tüketebilirsin bence limon asidik olduğundan boğazı daha da tahriş etmez mi?Boğazım çok kötü kızlar yanıyo, öksürmek istiyorum böyle ciğerden ama tutuyorum çok zorlanıyorum öksürünce napsam ne içsem. Zencefil limon içiyorum.
Şimdi limonsuz demledim bakayım resmen uyutmuyor acısı, sana da geçmiş olsun nedir bu boğaz ağrısı hiç anlamadım.Ah benim boğazım da öyle. Yiyebildiğim tek şey meyve. Ben de ılık süt içeceğim birazdan. İnşaallah iyi gelir. Sen de zencefili normal çayla tüketebilirsin bence limon asidik olduğundan boğazı daha da tahriş etmez mi?
Ah benim boğazım da öyle. Yiyebildiğim tek şey meyve. Ben de ılık süt içeceğim birazdan. İnşaallah iyi gelir. Sen de zencefili normal çayla tüketebilirsin bence limon asidik olduğundan boğazı daha da tahriş etmez mi?
Kızlar çok geçmiş olsunŞimdi limonsuz demledim bakayım resmen uyutmuyor acısı, sana da geçmiş olsun nedir bu boğaz ağrısı hiç anlamadım.
Bunu asla bilemeyecegin icin riske atma derim. Guvendigin baska bir doktora git hemen icine sinmiyorsa. Bu bizlerin bilebilecegimiz bir sey degilAcaba diyorum sırf sezeryan yapmak için mi diyor bunu![]()
Yanlarda mı ortada mı boşluk oluyorBenim sağlı sollu göğüs altında boşluk var ama ortası dolu.
Canım akıntı olabilir mi? Bu haftalarda olabiliyor. Benimde çamaşırım ıslanıyor ama suyum yerinde. Amniyon sıvısı olup olmadığını anladığın ped gibi bi bez varmış eczanelerde onlardan alıp koyabilirsin.
O eli oturunca mı koyuyosun ayaktamı? Ayakta giriyp elim ama oturunca boşluk yok![]()
Nasilsin var mi bi gelisme ?
benim de öyle bacaklarım popom öyle şişti ki bir de üstüme olan bir iki bişey var salaş onları giyimce iyice küçük görünüyor göbeğimBen de anneme diyorum küçülmüş gibi diye, annem de olmaz öyle şey gayet de büyük diyor
Bence popom büyüdükçe karnım gözüme küçük geliyor![]()
Hanimlar günaydın .Benim gece sancım oluyordu son günlerde ama geçiyordu .Dün gece başladı üst karın ,alt karın hafif bele doğru ve kasıklarımda adet sancısı gibi .Sabaha kadar devam.etti hala da devam ediyor .Ağrı esigim de çok yüksek .Dayanıklıyim.Bana hafif gibi geliyor .Gaz sancısı olabilir mi diye eşime söylemedim gece.Sabah söyledim ama hala devam ediyor .İlkinde direkt suyum gelmisti .O yüzden ayırt edemiyorum .
Ben de gaz sancısıdir belki diye bekledim .Bir duş aldım ama hâlâ devam ediyor.Hafif hafif.Eger artarsa gideceğim .Hiç normal sancı çekmedim ama uzun sürüyorsa hastaneye git istersen gaz sancısı aralıksız devam etmez sanırım.
Kesinlikle öyle ,bide emzik ile uyuyan bebeğin hastalık dönemleri çok zor oluyor eğer burnu tıkalı ile kabus gibi oluyor, emziği ememiyor burnu kapalı olduğu için , emziksiz de dalamiyorBazı bebekler kendiliginde bırakıyor ama malesef her bebek öyle olmuyor .Şimdi kızım gece agzindan emzik düşse uyanıyor hemen .Emzik yoksa dalsa bile uykuya hemen uyanıyor .Benim söylediğim sakin ,uykusu iyi olan bebeğe zorla emzik vermek alıştırmaya çalışmak saçma geliyor .Bebek bu aglayacak tabi.Baska türlü susmayı öğretmek daha iyi tabi kolik değilse ve saatlerce süren ağlama krizleri yoksa.
Kızım da uykuya daldığında ağzından emziği aliyordum ben sadece uykuya dalacagi zaman gerekli oluyordu emzik rahatlık bence dış zamanlarında dışarda 18aylikken bıraktık biz bir hafta zorlandık sonra alıştı bunda da inşallah tutarsa vereceğim benKesinlikle öyle ,bide emzik ile uyuyan bebeğin hastalık dönemleri çok zor oluyor eğer burnu tıkalı ile kabus gibi oluyor, emziği ememiyor burnu kapalı olduğu için , emziksiz de dalamiyor