Canım akıntı olabilir mi? Bu haftalarda olabiliyor. Benimde çamaşırım ıslanıyor ama suyum yerinde. Amniyon sıvısı olup olmadığını anladığın ped gibi bi bez varmış eczanelerde onlardan alıp koyabilirsin.Ben dün biraz stresliydim gerginlik vardı bez koydum ıslandı altım sonra bezi değiştim gene ıslandı bende doktora attım fotosunu cekıpaz az suyum geliyor olabılırmi dedm evet dedi ama çiş olsa sarı olurdu diye kendi kendime yorum yaptım baktım baya su ama akıntı falan yok renksiz su seklınde
O eli oturunca mı koyuyosun ayaktamı? Ayakta giriyp elim ama oturunca boşluk yokKorkma hiç inan kafanda büyüttüğn gibi değil
Benim göbeğim de düştü zira nasıl anlıyorum göğüs ile göbek arasına bir el girecek kadar bosluk oluştu ama zaten inmesi normal.Şurda ne kaldı
Benim de indi 3-4 gündür .Her gören söylüyor zaten.Nst de sancı çıktı ara ara .Ben de ocağa kalmam gibi geliyor .Ayy kızlar bugun aynada karnıma baktım düşmüş aşaaa ben bu ayın sonuna kalmam birde suyum az az geliyor bez koymaya basladım doktorum pazartesi gel dedi salı gününe randevun vardı o zaman gidicem sizin karınlar duruyormu yerınde
Akıntı olsa bi bez ıslanmazki baya bez ıslandı yani aynen duydum onuda olmadı ondan alırım bitaneCanım akıntı olabilir mi? Bu haftalarda olabiliyor. Benimde çamaşırım ıslanıyor ama suyum yerinde. Amniyon sıvısı olup olmadığını anladığın ped gibi bi bez varmış eczanelerde onlardan alıp koyabilirsin.
O eli oturunca mı koyuyosun ayaktamı? Ayakta giriyp elim ama oturunca boşluk yok
Doktorum normali deneriz istersen dedi hatta bir doktor daha gelip muayne etti emin olmak için normal doğum yanlısı doktorum ama oda kararsız kaldı.. kızımın şuanki kilosu zaten 3.202 gram ölctü haftaya daha da artmış olacak muhtemelenYani çevremde varda yanlıs bıseye yönlendirmek istemem riske girme derim çünkü senın gbi dedıler baya dikiş atıldı zorlandı arkadaşım . Çok yardılar dedi o yüzden inşallah sağlıkla hayırlısı hangisiyse o olur. O biraz inat etti normal doğsun darsada dedi doktorda mümkün ama zorlar demişti onada
Sezeryan dedi zaten haftaya gün verir gibi gelıyor bakalımBenim de indi 3-4 gündür .Her gören söylüyor zaten.Nst de sancı çıktı ara ara .Ben de ocağa kalmam gibi geliyor .
Oy maşallah inşallah sağlıkla alırsın kucağina birbirimize dua edelim bol bol Allah yardımcımız olsun .Doktorum normali deneriz istersen dedi hatta bir doktor daha gelip muayne etti emin olmak için normal doğum yanlısı doktorum ama oda kararsız kaldı.. kızımın şuanki kilosu zaten 3.202 gram ölctü haftaya daha da artmış olacak muhtemelenDua et bu hafta içinde gelsin o zaman normal daha rahat olabilir dedi kesinlikle kendimi sartlandırmıyorum kendiside olabilecek herseyi söyledi bana olabileceklerden değil kızımın kafa travması yada omuz zedelenmesi ihtimalini göze alamam... Hakkımızda hayırlısı olsun ❤
Onların bilmedikleri yok maşallah tecrube sonuçta napsınlar bizde artk ilerde tecrübe edicez cocuklarımıza sölicezAynısını annem de dedi. Doktor muayenede 2 hafta sonra doğurursun dedi, annem gördü göbeğin düşmüş 2 haftaya doğurursun dedi. Ultrasonsuz nstsiz tarih verdieskiler anlıyo bence de tecrübe sonuçta
Aynen dikkat ediyorum artık , insaaalh bir kaç hafta daha geçirelim insaalah sağlıklaCok gecmis olsun tabi agir kaldirmak yasak belkide ondandir. Otururken kucağına almaya ozen goster. Uslu uslu beklesin kuzucuklar karnimizda
Her birimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallahOy maşallah inşallah sağlıkla alırsın kucağina birbirimize dua edelim bol bol Allah yardımcımız olsun .
Hayırlısı olsun canım hakkinda ,nasıl sağlıkla gelecekse o şekilde karar aldirsin rabbimGunaydin kizlarbugun kendi doktorumda randevum war bakalim benim doktor duruma ne dicek. Bu sabah ama agrim epey hafiflemis baya kotuydum ya. gece cok korktum. Kendi doktorumda devletteki gibi su fazlalaigindan ayni seyi soyleyip sezeryan derse beklememe karari aldim yok sorun yok derse devlete devam edecegim cunku bu tarz riskli durumlarda cok daha tecrubeli olduklarina inaniyorum hayirlisi bakalim.
Kesinlikle katılıyorum size ,tamam emzik gerçekten rahatlık ama bıraktırmak o kadar zor ki, yaşayan bilir. Çocuk ağladığında emziğini veriyrouz hemen sakinlesiyor ama emziği biraktirdiginizda çocuk nasıl sakinlesecegini bilemiyor ,ve o kadar çok ağlama krizi oluyor ki ,iyi düşünün bence ,zaten yenidoğan bebek genelde ilk bir ay uyuyor emiyor uyuyor , sonraki zamanda bakarsınız duruma. Hele de bebeğe siz bakacaksaniz yani yanindaysaniz sürekli hiç vermeyin emziği derim ben ,sık sık emzirirsiniz zatenBence emzik bebek kolik ise ve bebeğin uykusu hafif ise kullanımı şart oluyor .Sadece ağlama krizine girdiğinde ve uykuya dalmadan verilmeli böyle durumda .Kızım 2 yaşına geldi.Biraktiramiyoruz.Arkadasim 6 ay uğraştı .Bıraktıramadi .Sonra tekrar verdi .Şimdi yeni bırakmış 3 yaşında çocuk .Bebeğinizi tanıyin bence çok zorunlu değil ise sakin bir bebek olursa vermeyin.Emzikli bir bebek annesinden tavsiyeBen bu bebeğime de alicam .Hastaneye götüreceğim hatta ama duruma göre .Benim kizim hastaneyi yıkmıştı resmen .Herkes odaya geliyordu .Yenidoğan bebek nasıl böyle ağlar diye .Zorunlu vermiştik .Hemen de tuttu verir vermez.Philip avent ultra softdu markası.Biberon da aynı marka aldım .
Hastanede veriyorlar ondan ,içinde turnusol kağıdı var ,eğer gelen amnion sıvısı ise kağıt renk değiştiriyor ama idrar da sizabilir. Siz doktorunuza giderseniz ordan verirler size yada acildenAkıntı olsa bi bez ıslanmazki baya bez ıslandı yani aynen duydum onuda olmadı ondan alırım bitane
Ayy bana da eşimin teyzesi dedi aynısını .Göbeğin dusmus 10 günü bulmaz dogurursun dedi .Aynısını annem de dedi. Doktor muayenede 2 hafta sonra doğurursun dedi, annem gördü göbeğin düşmüş 2 haftaya doğurursun dedi. Ultrasonsuz nstsiz tarih verdieskiler anlıyo bence de tecrübe sonuçta
Bazı bebekler kendiliginde bırakıyor ama malesef her bebek öyle olmuyor .Şimdi kızım gece agzindan emzik düşse uyanıyor hemen .Emzik yoksa dalsa bile uykuya hemen uyanıyor .Benim söylediğim sakin ,uykusu iyi olan bebeğe zorla emzik vermek alıştırmaya çalışmak saçma geliyor .Bebek bu aglayacak tabi.Baska türlü susmayı öğretmek daha iyi tabi kolik değilse ve saatlerce süren ağlama krizleri yoksa.Kesinlikle katılıyorum size ,tamam emzik gerçekten rahatlık ama bıraktırmak o kadar zor ki, yaşayan bilir. Çocuk ağladığında emziğini veriyrouz hemen sakinlesiyor ama emziği biraktirdiginizda çocuk nasıl sakinlesecegini bilemiyor ,ve o kadar çok ağlama krizi oluyor ki ,iyi düşünün bence ,zaten yenidoğan bebek genelde ilk bir ay uyuyor emiyor uyuyor , sonraki zamanda bakarsınız duruma. Hele de bebeğe siz bakacaksaniz yani yanindaysaniz sürekli hiç vermeyin emziği derim ben ,sık sık emzirirsiniz zaten
Canım Allah hayırlı kapılar açsın ikiniz içimde en hayırlısı neyse öyle olsun inşaAllah. Bende ilk doğumunda suni alıp çoook uzun süren süreç sonrası doğurabilmiş biri olarak kaygılarını çok iyi anlıyorum. Seninle şuanki durumlarımızda benziyor şeker problemim yoktu ama bebeğin suyu artmış baya doktor tatlıyı falan yasakladı sıkı takibe başladı senin bebiş gibi biraz önden gitmeye başladı. Ben bian önce doğsun artık kafasındayım çok fazla ağırlaştım herşey zorluyor keşke diyorum kendiliğinden geliverse. Suni sancı düşüncesi çok korkutuyor beni. Tek ümidim doktorunda demesine göre ilki kadar zorlanmayacak olmak (inşaAllah)Evet canim oyle kilosu ama doktorlar durumu oyle degerlendirmiyor malesef. Zaten 38.h dan once almamaya calisiyorlar vs. Bencede 38 de dogmasinda sorun yok zaten benim korkum suni sanci almak. Oglumda direk suni ile baslandi ve acilma cok uzun surdu o sebeble korkuyorum baska bi dusuncem yok.
Sancı belden başlıyor kasıklara doğru oluyor canım yinede doktoruna danış istersenNormal sancı nasıl bir şey nerden başlıyor nasıl oluyoriki defadır belimden sırtima doğru ağrı oluyor geziyor sanki sonra geçiyor.Baska eşlik eden bir şey yok
Benimde oyle gercektenCanım Allah hayırlı kapılar açsın ikiniz içimde en hayırlısı neyse öyle olsun inşaAllah. Bende ilk doğumunda suni alıp çoook uzun süren süreç sonrası doğurabilmiş biri olarak kaygılarını çok iyi anlıyorum. Seninle şuanki durumlarımızda benziyor şeker problemim yoktu ama bebeğin suyu artmış baya doktor tatlıyı falan yasakladı sıkı takibe başladı senin bebiş gibi biraz önden gitmeye başladı. Ben bian önce doğsun artık kafasındayım çok fazla ağırlaştım herşey zorluyor keşke diyorum kendiliğinden geliverse. Suni sancı düşüncesi çok korkutuyor beni. Tek ümidim doktorunda demesine göre ilki kadar zorlanmayacak olmak (inşaAllah)
Nasilsin var mi bi gelisme ?Normal sancı nasıl bir şey nerden başlıyor nasıl oluyoriki defadır belimden sırtima doğru ağrı oluyor geziyor sanki sonra geçiyor.Baska eşlik eden bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?