Ah benim boğazım da öyle. Yiyebildiğim tek şey meyve. Ben de ılık süt içeceğim birazdan. İnşaallah iyi gelir. Sen de zencefili normal çayla tüketebilirsin bence limon asidik olduğundan boğazı daha da tahriş etmez mi?
Ah benim boğazım da öyle. Yiyebildiğim tek şey meyve. Ben de ılık süt içeceğim birazdan. İnşaallah iyi gelir. Sen de zencefili normal çayla tüketebilirsin bence limon asidik olduğundan boğazı daha da tahriş etmez mi?
Kızlar merhaba, ben de gelecek hafta 37.haftama giricem ama hiç tık yok. Bebek aşağıya ineceğine sanki yukarı çıkıyor
Reflüden ölüyorum, midemde aşırı bir baskı var ve karnımın altı bomboş gibi. Bu hafta kontroldeydim her şey yolunda, bebeğin kafası aşağıda ama kanala girmemiş. "daha yukarıda" dedi doktor. Zaten bugün ilk kez kasılma falan oldu onun dışında ne bir sırt ne bir karın ağrısı var. Bu çocuk 42.haftaya kadar dayanır gibime geliyor :S
Canım akıntı olabilir mi? Bu haftalarda olabiliyor. Benimde çamaşırım ıslanıyor ama suyum yerinde. Amniyon sıvısı olup olmadığını anladığın ped gibi bi bez varmış eczanelerde onlardan alıp koyabilirsin.
O eli oturunca mı koyuyosun ayaktamı? Ayakta giriyp elim ama oturunca boşluk yok
Ayakta canım oturunca karnım ağzıma girecek gibi oluyor valla iyiyim şimdilik akşamları ne oluyorsa her şey değişiyor.Bugun pazar ve sabahın köründe uyandım ve de kalcam ağrıyor her gün her an farklı bir yerlerim ağrıyabiliyor
benim de öyle bacaklarım popom öyle şişti ki bir de üstüme olan bir iki bişey var salaş onları giyimce iyice küçük görünüyor göbeğim
bu hafta çarşamba gidicem bakalım oğluşum da büyümüş mü
Hanimlar günaydın .Benim gece sancım oluyordu son günlerde ama geçiyordu .Dün gece başladı üst karın ,alt karın hafif bele doğru ve kasıklarımda adet sancısı gibi .Sabaha kadar devam.etti hala da devam ediyor .Ağrı esigim de çok yüksek .Dayanıklıyim.Bana hafif gibi geliyor .Gaz sancısı olabilir mi diye eşime söylemedim gece.Sabah söyledim ama hala devam ediyor .İlkinde direkt suyum gelmisti .O yüzden ayırt edemiyorum .
Hanimlar günaydın .Benim gece sancım oluyordu son günlerde ama geçiyordu .Dün gece başladı üst karın ,alt karın hafif bele doğru ve kasıklarımda adet sancısı gibi .Sabaha kadar devam.etti hala da devam ediyor .Ağrı esigim de çok yüksek .Dayanıklıyim.Bana hafif gibi geliyor .Gaz sancısı olabilir mi diye eşime söylemedim gece.Sabah söyledim ama hala devam ediyor .İlkinde direkt suyum gelmisti .O yüzden ayırt edemiyorum .
Bazı bebekler kendiliginde bırakıyor ama malesef her bebek öyle olmuyor .Şimdi kızım gece agzindan emzik düşse uyanıyor hemen .Emzik yoksa dalsa bile uykuya hemen uyanıyor .Benim söylediğim sakin ,uykusu iyi olan bebeğe zorla emzik vermek alıştırmaya çalışmak saçma geliyor .Bebek bu aglayacak tabi.Baska türlü susmayı öğretmek daha iyi tabi kolik değilse ve saatlerce süren ağlama krizleri yoksa.
Kesinlikle öyle ,bide emzik ile uyuyan bebeğin hastalık dönemleri çok zor oluyor eğer burnu tıkalı ile kabus gibi oluyor, emziği ememiyor burnu kapalı olduğu için , emziksiz de dalamiyor
Kesinlikle öyle ,bide emzik ile uyuyan bebeğin hastalık dönemleri çok zor oluyor eğer burnu tıkalı ile kabus gibi oluyor, emziği ememiyor burnu kapalı olduğu için , emziksiz de dalamiyor
Kızım da uykuya daldığında ağzından emziği aliyordum ben sadece uykuya dalacagi zaman gerekli oluyordu emzik rahatlık bence dış zamanlarında dışarda 18aylikken bıraktık biz bir hafta zorlandık sonra alıştı bunda da inşallah tutarsa vereceğim ben