Günaydınn canimGünaydın kızlar ben bugün çok güzel uyudum ve sadece bir kere tuvalete kalktım rüya gibi
Canim sanirim forumlarda ssvd dogum yapanlar topici olacakti oralari da oku istersen.Simdi uyananlar da ilk benim mesajlari gorecek:)) Bir anda gelen telasla ortami gerdigim icin kusura bakmayin:) Bu ssvd beni bozdu bi anda, neyse gecelim Daha normal seylerden bahsedelim, ne diyoduk terlik isi noldu en son ben daha almadim valla:))
Sanci cekmek miCanim sanirim forumlarda ssvd dogum yapanlar topici olacakti oralari da oku istersen.Blntkbra nin dedigi gbi acil sezeryana alindiginda yine arada bi sure olabilio ama ssvd de rahimdeki dikisler cok incelir ve patlayacagi dusunulurse hic vakit kaybetmeden amelyata almak gerekio oyuzden ssvd dogursan da doguramasan da o ekip orda bulunuyo ve paralari odeniyo heralde bundan dolayi o para. Oburunde sezeryana donunce ztn sezeryan parasi aliniyo. Benim gecen sezeryanimn ustunden sadece 16 ay gectigi icin denemeye cesaretim yok ama ben de isterdm. En azindan sanci cekmek isterdm neden bilmiorm psikopat miyim neyim saglikla gelsinler insallah da nasil geldigi onemli degil tabi allah gonlune gore versin
Benim de inmiş canım öyle diyorlar ben de fark ediyorum artık klozette falan bacaklarımı bükemiyorum karnımdanGünaydınn canimdarısı basima sen dün sanki göbeğim aşağı indi falan diyodun senmiydin canım
? mesajlara tam adapte olamadim pek.☺
Hangi göğüs kalkanindan aldın canım?Kızlar günaydınBugün itibariyle göğüs ucu kremi sürmeye başladım. Göğüs kalkanını da taktım ama bunlar düşecek gibi niye öyle Silikonlu gibi bir kısım var ona hava delikleri olanı geçirip meme ucuna taktım güyya ama düşecek gibi duruyor. Doğru kullanım şekli bu mudur bir el atın
Hangi göğüs kalkanindan aldın canım?
Senin bebisin eli kapıda sanki gelecem diye sinyal veriyor öyle hissettimBenim de inmiş canım öyle diyorlar ben de fark ediyorum artık klozette falan bacaklarımı bükemiyorum karnımdanbi de göbek deliğim aşağı bakıyo yakın sanırım benim doğum ama ocağı beklesin istiyorum. bakalım tutabilecek miyim o zamana kadar
Evet canım sutyenle kullanman lazim bencede. Bende araştırıyordum da alttaki yerde açıklamada sütyenle kullanın falan yaziyodu sanki. Peki gümüş kapakları neden tercih etmedin canım?Philips Avent Scf157/02 Göğüs Kalkanı 2
Philips Avent Scf157/02 Göğüs Kalkanı 2'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bundan aldım canım. Sütyenle mi destekleyeceğiz acabaBu şekilde sabit durmaz çünkü bu.
Onlar biraz pahalı geldiEvet canım sutyenle kullanman lazim bencede. Bende araştırıyordum da alttaki yerde açıklamada sütyenle kullanın falan yaziyodu sanki. Peki gümüş kapakları neden tercih etmedin canım?
Buyursun gelsin 37 hafta bugün doldu çok şükür ama en azından bir hafta daha kalsın garanti olsunSenin bebisin eli kapıda sanki gelecem diye sinyal veriyor öyle hissettim
Benim icimdeki erken dogum hissimde gitti. Ama en gec yilbasinda dogururum gibime gelioBuyursun gelsin 37 hafta bugün doldu çok şükür ama en azından bir hafta daha kalsın garanti olsun
Ben böyle diyorum ama 41 i geçermişim yine
Ben oturmaya geldiğinde rahat edemiyorum aynı evde iki gün nasıl geçirdinSelam bebeklerim dün pek aktif olamadım biriniz de merak etmemiş yani aşk olsun
2 gün süren kayınvalide ile aynı evi paylaşma durumları sona erdi bugün sabah uğurladım kendisini .Geldiğinden beri doğuma gönderiyor beni karnın aşağı inmiş doğum yakın falan filan .Benden heyecanlıilk kaldığı gece ben pek uyuyamadım inlemişim sanırım eşim olacak yanımda fosur fosur uyuyor bir şey duymamış kadın yan odadan kalkmış gelmiş benim gözler kapalı ama gözümü bir açtım karşımda korktum kendine bir şey oldu sandım sesine geldim dedi dedim kalçam ağrıdi uyuyamadım kocam hala uyuyor o sırada iş güç yaptırmadı pek sağolsun eşimin arkadaşı kıyafet vermişti onları ayıkladık yıkadık ütüledik .Kal bir kaç gün daha dedim sen rahatsız oluyorsun dedi yok valla çok rahatım ben dedim ama gitti .İyi hoş kadın tek kusur ses tonu dövecek gibi kavga eder gibi konuşuyor evde bir sessizlik hakim şu an
Bende henüz doğum konusunu konuşmadım, açamıyorum konuyuBen de bu haftaki kontrolumde sorucam. Fazla akisina biraktim olaylari sanki. Vakit yaklastikca ayilmaya basliyorum..
Yanlış yönlendirilmiş olabilirsiniz bu konuda 37. haftada mutlaka çalışamaz raporu alıp iş yerinize vermeniz gerekiyor. Yoksa devletten para alamayabilirsiniz. Doktorunuz ile görüşün bence raporuben özelde sgk'lı çalışıyorum nasıl oluyor kendi kendine mi yatırıyolar parayı? Mesela ben 32de çalışabilir raporu aldm 37de yani 21 aralıkta kendiliğinden izne ayrılmış görünecekmişim. Öyle söylemişlerdi. Bu durumda 32den sonra benim şirketim bana para yatırmicak devlet o parayı yatırcak diye biliyodm ben 4 ay boyunca. Süt parasını hiç bilemiyorum tabi
Benim de geçen haftalarda vardı mide bulantım geçti, o da baskıdan oluyormuş sanırım. Karnın aşağı inince geçer merak etmeKizceler benim az biraz midem bulanmaya başladı tuhaf bir şekildehamileliğimin başından beri ne mide bulantısı nede kusma hiç yaşamadım . Normal mi son ayda başlaması
Ayy ne lanet biseymis bu bulantı. 9 ay boyunca yaşayana Allah yardım etsinBenim de geçen haftalarda vardı mide bulantım geçti, o da baskıdan oluyormuş sanırım. Karnın aşağı inince geçer merak etme
Benim eşimin tarafı da genetik mi artık neyse hepsinde duyma sorunu var, öyle olunca hepsi bağıra bağıra konuşuyor. Ben de tam tersi tane tane ve sakin konuşurum hiç anlaşılmıyorum haliyle bi söylediğimi en az 3 defa söylemek zorunda kalıyorumSelam bebeklerim dün pek aktif olamadım biriniz de merak etmemiş yani aşk olsun
2 gün süren kayınvalide ile aynı evi paylaşma durumları sona erdi bugün sabah uğurladım kendisini .Geldiğinden beri doğuma gönderiyor beni karnın aşağı inmiş doğum yakın falan filan .Benden heyecanlıilk kaldığı gece ben pek uyuyamadım inlemişim sanırım eşim olacak yanımda fosur fosur uyuyor bir şey duymamış kadın yan odadan kalkmış gelmiş benim gözler kapalı ama gözümü bir açtım karşımda korktum kendine bir şey oldu sandım sesine geldim dedi dedim kalçam ağrıdi uyuyamadım kocam hala uyuyor o sırada iş güç yaptırmadı pek sağolsun eşimin arkadaşı kıyafet vermişti onları ayıkladık yıkadık ütüledik .Kal bir kaç gün daha dedim sen rahatsız oluyorsun dedi yok valla çok rahatım ben dedim ama gitti .İyi hoş kadın tek kusur ses tonu dövecek gibi kavga eder gibi konuşuyor evde bir sessizlik hakim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?