2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın kızlar ben bugün çok güzel uyudum ve sadece bir kere tuvalete kalktım rüya gibi
Günaydınn canim darısı basima sen dün sanki göbeğim aşağı indi falan diyodun senmiydin canım
? mesajlara tam adapte olamadim pek.☺

Simdi uyananlar da ilk benim mesajlari gorecek:)) Bir anda gelen telasla ortami gerdigim icin kusura bakmayin:) Bu ssvd beni bozdu bi anda, neyse gecelim Daha normal seylerden bahsedelim, ne diyoduk terlik isi noldu en son ben daha almadim valla:))
Canim sanirim forumlarda ssvd dogum yapanlar topici olacakti oralari da oku istersen. Blntkbra nin dedigi gbi acil sezeryana alindiginda yine arada bi sure olabilio ama ssvd de rahimdeki dikisler cok incelir ve patlayacagi dusunulurse hic vakit kaybetmeden amelyata almak gerekio oyuzden ssvd dogursan da doguramasan da o ekip orda bulunuyo ve paralari odeniyo heralde bundan dolayi o para. Oburunde sezeryana donunce ztn sezeryan parasi aliniyo. Benim gecen sezeryanimn ustunden sadece 16 ay gectigi icin denemeye cesaretim yok ama ben de isterdm. En azindan sanci cekmek isterdm neden bilmiorm psikopat miyim neyim saglikla gelsinler insallah da nasil geldigi onemli degil tabi allah gonlune gore versin

Sanci cekmek mi allah seni hahahahahahaa

Kızlar günaydın Bugün itibariyle göğüs ucu kremi sürmeye başladım. Göğüs kalkanını da taktım ama bunlar düşecek gibi niye öyle Silikonlu gibi bir kısım var ona hava delikleri olanı geçirip meme ucuna taktım güyya ama düşecek gibi duruyor. Doğru kullanım şekli bu mudur bir el atın

Günaydınn canim darısı basima sen dün sanki göbeğim aşağı indi falan diyodun senmiydin canım
? mesajlara tam adapte olamadim pek.☺
Benim de inmiş canım öyle diyorlar ben de fark ediyorum artık klozette falan bacaklarımı bükemiyorum karnımdan bi de göbek deliğim aşağı bakıyo yakın sanırım benim doğum ama ocağı beklesin istiyorum. bakalım tutabilecek miyim o zamana kadar

Hangi göğüs kalkanindan aldın canım?

Senin bebisin eli kapıda sanki gelecem diye sinyal veriyor öyle hissettim

Evet canım sutyenle kullanman lazim bencede. Bende araştırıyordum da alttaki yerde açıklamada sütyenle kullanın falan yaziyodu sanki. Peki gümüş kapakları neden tercih etmedin canım?

Evet canım sutyenle kullanman lazim bencede. Bende araştırıyordum da alttaki yerde açıklamada sütyenle kullanın falan yaziyodu sanki. Peki gümüş kapakları neden tercih etmedin canım?
Onlar biraz pahalı geldi Bir de gümüş kapaklardan memnun kalmayıp göğüs kalkanı öneren çok yorum okudum. Önce bunu deneyeyim memnun kalmazsam gümüş kapak alırım diye düşündüm

Selam bebeklerim dün pek aktif olamadım biriniz de merak etmemiş yani aşk olsun

2 gün süren kayınvalide ile aynı evi paylaşma durumları sona erdi bugün sabah uğurladım kendisini .Geldiğinden beri doğuma gönderiyor beni karnın aşağı inmiş doğum yakın falan filan .Benden heyecanlı ilk kaldığı gece ben pek uyuyamadım inlemişim sanırım eşim olacak yanımda fosur fosur uyuyor bir şey duymamış kadın yan odadan kalkmış gelmiş benim gözler kapalı ama gözümü bir açtım karşımda korktum kendine bir şey oldu sandım sesine geldim dedi dedim kalçam ağrıdi uyuyamadım kocam hala uyuyor o sırada iş güç yaptırmadı pek sağolsun eşimin arkadaşı kıyafet vermişti onları ayıkladık yıkadık ütüledik .Kal bir kaç gün daha dedim sen rahatsız oluyorsun dedi yok valla çok rahatım ben dedim ama gitti .İyi hoş kadın tek kusur ses tonu dövecek gibi kavga eder gibi konuşuyor evde bir sessizlik hakim şu an

Ben oturmaya geldiğinde rahat edemiyorum aynı evde iki gün nasıl geçirdin

Kizceler benim az biraz midem bulanmaya başladı tuhaf bir şekilde hamileliğimin başından beri ne mide bulantısı nede kusma hiç yaşamadım . Normal mi son ayda başlaması

Ben de bu haftaki kontrolumde sorucam. Fazla akisina biraktim olaylari sanki. Vakit yaklastikca ayilmaya basliyorum..
Bende henüz doğum konusunu konuşmadım, açamıyorum konuyu zaman yaklaştıkça biraz korkmaya başladım. Cuma günü kontrol de konuşurum 37 haftalık olacağım çünkü tam, çok hızlı geçiyor. Arkadaşım 37 Haftalık doğurmuştu, ben hiç hazır hissetmiyorum

Yanlış yönlendirilmiş olabilirsiniz bu konuda 37. haftada mutlaka çalışamaz raporu alıp iş yerinize vermeniz gerekiyor. Yoksa devletten para alamayabilirsiniz. Doktorunuz ile görüşün bence raporu

Kizceler benim az biraz midem bulanmaya başladı tuhaf bir şekilde hamileliğimin başından beri ne mide bulantısı nede kusma hiç yaşamadım . Normal mi son ayda başlaması
Benim de geçen haftalarda vardı mide bulantım geçti, o da baskıdan oluyormuş sanırım. Karnın aşağı inince geçer merak etme

Benim eşimin tarafı da genetik mi artık neyse hepsinde duyma sorunu var, öyle olunca hepsi bağıra bağıra konuşuyor. Ben de tam tersi tane tane ve sakin konuşurum hiç anlaşılmıyorum haliyle bi söylediğimi en az 3 defa söylemek zorunda kalıyorum ve acayip başım ağrıyor onlarlarken hatta kızım bile der başım şişti bi susun diye
Eşimde de başladı hatta yavaştan duyma sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…