2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar benim aşırı hareketli kızım bugün yavaş yavaş hareket ediyo ya yani 10u geçmiştir ama gidip bi baktırsam mı bilemedim

Kızlar benim aşırı hareketli kızım bugün yavaş yavaş hareket ediyo ya yani 10u geçmiştir ama gidip bi baktırsam mı bilemedim
Canim bazen az hareket edebiliyorlar. Benimki de dün az hareket ediyordu ellerimi göbeğime koyduğum zaman tepki veriyirdu genellikle ama bugün normal zamanlardaki gibi.
İçin rahat etmiyorsa yine de bu görün istersen.

Wala telefonla sorma sanson yokmu ? Bana mesela bebek hareketlerinde azalma olursa gel diyorlar ama sormak aklima gelmedi hiz olarak mi sayi olarak mi die

Wala telefonla sorma sanson yokmu ? Bana mesela bebek hareketlerinde azalma olursa gel diyorlar ama sormak aklima gelmedi hiz olarak mi sayi olarak mi die
Var canım benim doktor günde 10 hareketi geçiyorsa sorun yok demişti ama önceye kıyasla daha yavaş sanki

Var canım benim doktor günde 10 hareketi geçiyorsa sorun yok demişti ama önceye kıyasla daha yavaş sanki
O zaman hizli veya yavas olmasi sorun teskil etmiyor o halde yerleri daraldi iyiden iyiye sonucta... Sayi olarak az olmadiktan sonra ama icin rahat etmesi icin bi telde sor tabi

Benim kayınvalide de bir anda öyle deli deli bağırınır Ben çok zor alıştım valla bu huyuna. Bir anda yerimden sıçrayıveriyorum. 2 tane kedisi var bütün gün çocuk gibi onları azarlıyor Öğretmen olan benim bağırarak konuşan o anlamadım gitti

Bebek hareketlerini sayma işi bebekten bebeğe değişmez mi ? Yani hep bir 10 hareketten bahsederler ama bilemedim doğrusunu.Dün neredeyse tüm gün oturdum ve küçük hanım hiç kimildamadi desem yeridir.Hickirik olmasa endişe edicem o derece ama akşam uyumaya yakın balık gibiydi.Bugun de az biraz iş yapayım dedim maşallah evi beraber süpürdük velhasıl bebek işi belli olmuyor yine takip edin tabi ki ama anne ruh hali bile hareketleri etkileyebilir

Emzirme ödeneği otomatik yatıyor rapor ücretiyle ancak çocuk parası için sosyal yardımlaşmaya başvuru yapılıyor. Alo 170 de çalıştım 5 yıl sorular varsa sorabilirsiniz
merhabalar,
memurum, 36.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. maaşımı alacağım 4 ay sonra ücretsiz izin inş. peki başka alabileceğim para var mı? doğum parası, süt parası gibi?

merhabalar,
memurum, 36.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. maaşımı alacağım 4 ay sonra ücretsiz izin inş. peki başka alabileceğim para var mı? doğum parası, süt parası gibi?
Merhaba, Emzirme ödeneği var bir de sosyal yardımlaşmanın vermiş olduğu çocuk parası var. 1. Çocuk için 300,2.Çocuk için 400,3.Çocuk için 600 tl olan .

Herkese Merhabalar,
Öncelikle hepinize sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar diliyorum. Hanımlar ben şu anda 36+1 haftalık hamileyim. Ne yazık ki kızımda 33. haftadan itibaren gelişim geriliği başladı. 2 hafta sonra 35. haftamda kontrole geldiğimde 2000 gr ve 46 cm’di. Yaklaşık 500 gram almıştı. 36. haftam için kontrole geldiğimde 2270 gr olmuştu ve 34. Hafta gözüküyordu ultrasonda. Şimdi 37. haftam için kontrole geldim ve 2355 gr olmuş ancak hala 34. hafta gözüküyor. Ayrıca 2-3 gündür tansiyonum yükseliyordu dün gece saatlerce düşmedi. Doktor suyumun ve bebeğin hareketinin iyi olduğunu söyledi ama tansiyonu duyunca acile yatış verdi. 2 kere nst çektiler serum takıp oksijen verdiler. Sanırım preeklampsiden şüpheleniyorlar. 1 kere idrar tahlili istendi 1 kere daha istediler. Cuma günü tekrar gelmemi eğer cumaya kadar tansiyonum 140/90 üstü olursa hemen acile gelmemi ve günlük olarak tansiyonumu sabah akşam ölçmemi istediler.
Kusura bakmayın baya uzun oldu ama aranızda böyle bir durum yaşayan veya daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Sagol cnm evet ben de de var heralalde biraz saykoluk. Hic digum sancisi bilmedigim icin ucudan da olsa bi tatsaydim diyorum. ama zorlamicam Cuma bu isi kafamda bitiricem doktorumla guzelce bi konusayim da.

Geçmiş olsun. preeklampsiden doğum yapan arkadaşlar oldu daha erken haftalarda hepsi de sağlıklı çok şükür. sizin haftanız da güzel inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza doktorlar en doğru kararı verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…