2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün sonuç geldi çok şükür preeklampsi değilmiş. Doktor şu anda ne planlıyor bilmiyorum, cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Bakalım nasıl olacak. Sizin ve bebeğinizin iyi olmanıza sevindim.

Kızlar bende bugün çatı muaynesi oldum bebek kafa aşağıda doktorum bir aksilik olmazsa normal bekliyoruz dedi bu arada nstde benim ufaklık uyuyup duruyo paşanın keyfini bekliyoruz 45 dakikadan fazla sürüyor nerdeyse bidahakine serpme kahvaltı yapıp gelicem dedim açmı geldiniz diyolar

Dünde benim ki uyuyodu nasıl stres olmuştum

Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
Asla gelmez kızımda da kullandım doğuma kadar hep göbeğimden vurdum şuan da hep göbekten vuruyorum kol ve bacak göbeğe göre dha çok acıyor göbek daha kolay acısız geliyor ilk zamanlar çok morartiyordum ama artık öğrendim alıştım hiç morarmiyor

Gece midir beni hasta eden... Ben miyim hastalanmak icin geceyi bekleyen refluyle basim dertte bu defa rennie içtim soda ictim salatalik yedim ciks kudurdu

Çok yiyoruz galiba
Az az sık yemek lazım ben kendi adıma konuşayım porsiyonum eskisi gibi olunca midem kötü oluyor

Kızlar demir hapını kullanan var mı hala ? Benim kan sonuçları hep normal kansızlık falan yok ama doktor ısrarla devam et diyo baş ağrısı yapıyo bu hap galiba bende

Çok yiyoruz galiba
Az az sık yemek lazım ben kendi adıma konuşayım porsiyonum eskisi gibi olunca midem kötü oluyor
Ben bir haftadır inanılmaz acıkıyorum gece de iki üç saatte bir kalkıp açlıktan biseyler yiyorum şimdiye kadar beş kilo almıştım ama bu düzenle gidersem son üç hafta da bı beş kilo daha alacağım sanırım

Bu arada benim göbeğim gerçekten düşmüş. Söyleyenler haklıymış. K
Lastiği üst karnımı sıkan pantolonu giydim lastik baya gevşek geldi.

Kızlar demir hapını kullanan var mı hala ? Benim kan sonuçları hep normal kansızlık falan yok ama doktor ısrarla devam et diyo baş ağrısı yapıyo bu hap galiba bende
Ben sabah aksam kullaniyorum degerim dipteydi suan min degerden az fazla ama doktor biraktirtmiyor doguma kadar devam diyor

Çok yiyoruz galiba
Yok porsiyonlarim kucuk zaten seker dieti yuzunden az ve sik yiyorum arada kaciriyorum sadece. Tatli anladlminda oda 1 tane cikiloplu gofret. Dayanamiyorum ne yapayim doktorlara kalsa olsem asla yemiyim ama olmuyor iste olmuyor

Yok porsiyonlarim kucuk zaten seker dieti yuzunden az ve sik yiyorum arada kaciriyorum sadece. Tatli anladlminda oda 1 tane cikiloplu gofret. Dayanamiyorum ne yapayim doktorlara kalsa olsem asla yemiyim ama olmuyor iste olmuyor

Çikolata fena yakıyor
Çok seviyorum ama yediğimde ağzıma geliyor

Gece midir beni hasta eden... Ben miyim hastalanmak icin geceyi bekleyen refluyle basim dertte bu defa rennie içtim soda ictim salatalik yedim ciks kudurdu
İki tane kuru fasulye yutmak rahatlatıyormuş benim midem delinecek gibi oluyor süt yanma yaparmı yapıyor yatarken yutucam ben iki tane inşallah işe yarar çünkü artık hiiiç bişey kesmiyor yanmayı

Sezeryan 3500 dediler bana ama yılbaşında yeniden zam gelecek dediler bnm sigortam var ama merak ettiğim için sormuştum

Sezeryan 2800₺ ocakta zam gelecekmiş ama fiyat sabitlemeye çalışıyoruz bizde

Bana sezeryan 2750 dediler, yılbaşında artış olacakmış ama bana aynı rakamdan yapacak

Normal 1.600
Sezeryan 2.500
Zam gelirse kaç olur bilmem

Sezaryen olacağım 7000 tl Türkiye Hastanesi .
Yaa bana abartmış gelmişti doktorum gerçekten öyşe normal 4 bin tl nedir off off

Yaa bana abartmış gelmişti doktorum gerçekten öyşe normal 4 bin tl nedir off off
Şehir kaynaklı değişkenlik gösteriyor fiyatlar galiba . Ama normal doğumun sezaryenden pahalı olması çok abes geliyor bana , herşeyi kadın yapıyor nerdeyse sancı çek ıkın bilmem ne yap ama parayı hastane alsın bence üstüne para vermeleri lazım normal doğurdun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…