Gece midir beni hasta eden... Ben miyim hastalanmak icin geceyi bekleyen refluyle basim dertte bu defa rennie içtim soda ictim salatalik yedim ciks kudurdu
Eelifadaece
canım evet benim durumum böyle oldu, preklaampsi malesef 3 gün içinde help’e dönüştü sonra. Yatış verdilerse hiç direnmeden mutlaka yat, çünkğ bu evde takip edilebilecek bir durum değil kriz geçirmemek için müşade altında olmalısın ve bence hamileliğini uzatmadan doğumunu yapsınlar. Hamilelik ilerledikçe hem bebek büyümüyor hem de riske giriyorsunuz. Ama en nihayetinde doğumla herşey tamamen düzeliyor çok şükür tek tedavisi doğumdur. Benim 34 biter bitmez aldılar bebeğimin karın çevresi 1 hafta gerideydi. Hala minik ama ne yoğun bakımda kaldı ne de küvezde. Çok şükür şuanda beşiğinde mışıl mışıl uyuyor. Bir sorun olursa mutlaka sor
Bugün sonuç geldi çok şükür preeklampsi değilmiş. Doktor şu anda ne planlıyor bilmiyorum, cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Bakalım nasıl olacak. Sizin ve bebeğinizin iyi olmanıza sevindim.
Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
Asla gelmez kızımda da kullandım doğuma kadar hep göbeğimden vurdum şuan da hep göbekten vuruyorum kol ve bacak göbeğe göre dha çok acıyor göbek daha kolay acısız geliyor ilk zamanlar çok morartiyordum ama artık öğrendim alıştım hiç morarmiyor
Gece midir beni hasta eden... Ben miyim hastalanmak icin geceyi bekleyen refluyle basim dertte bu defa rennie içtim soda ictim salatalik yedim ciks kudurdu
Kızlar demir hapını kullanan var mı hala ? Benim kan sonuçları hep normal kansızlık falan yok ama doktor ısrarla devam et diyo baş ağrısı yapıyo bu hap galiba bende
Ben bir haftadır inanılmaz acıkıyorum gece de iki üç saatte bir kalkıp açlıktan biseyler yiyorum şimdiye kadar beş kilo almıştım ama bu düzenle gidersem son üç hafta da bı beş kilo daha alacağım sanırım
Kızlar demir hapını kullanan var mı hala ? Benim kan sonuçları hep normal kansızlık falan yok ama doktor ısrarla devam et diyo baş ağrısı yapıyo bu hap galiba bende
Yok porsiyonlarim kucuk zaten seker dieti yuzunden az ve sik yiyorum arada kaciriyorum sadece. Tatli anladlminda oda 1 tane cikiloplu gofret. Dayanamiyorum ne yapayim doktorlara kalsa olsem asla yemiyim ama olmuyor iste olmuyor
Yok porsiyonlarim kucuk zaten seker dieti yuzunden az ve sik yiyorum arada kaciriyorum sadece. Tatli anladlminda oda 1 tane cikiloplu gofret. Dayanamiyorum ne yapayim doktorlara kalsa olsem asla yemiyim ama olmuyor iste olmuyor
İki tane kuru fasulye yutmak rahatlatıyormuş benim midem delinecek gibi oluyor süt yanma yaparmı yapıyor yatarken yutucam ben iki tane inşallah işe yarar çünkü artık hiiiç bişey kesmiyor yanmayı
İki tane kuru fasulye yutmak rahatlatıyormuş benim midem delinecek gibi oluyor süt yanma yaparmı yapıyor yatarken yutucam ben iki tane inşallah işe yarar çünkü artık hiiiç bişey kesmiyor yanmayı
Bugun yemedim onuda her zaman yemiyorum cok dayanamayip gozum dondugunde yiyorum gecer insallah ama beni benden aliyor bu mide yaaa dun geceden beri felaket gece aglicaktim nerdeyse ins yatana kadar hafifler
Şehir kaynaklı değişkenlik gösteriyor fiyatlar galiba . Ama normal doğumun sezaryenden pahalı olması çok abes geliyor bana , herşeyi kadın yapıyor nerdeyse sancı çek ıkın bilmem ne yap ama parayı hastane alsın bence üstüne para vermeleri lazım normal doğurdun diye