2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Seni ne bekliyor biliyorsun çünkü ben bilmiyorum ondandır bu rahatlık

Öncelikle çok geçmiş olsun. Tam da bu nedenle erken doğum yapan bir arkadaşımız vardı. E esraa92 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
E elifadaece canım evet benim durumum böyle oldu, preklaampsi malesef 3 gün içinde help’e dönüştü sonra. Yatış verdilerse hiç direnmeden mutlaka yat, çünkğ bu evde takip edilebilecek bir durum değil kriz geçirmemek için müşade altında olmalısın ve bence hamileliğini uzatmadan doğumunu yapsınlar. Hamilelik ilerledikçe hem bebek büyümüyor hem de riske giriyorsunuz. Ama en nihayetinde doğumla herşey tamamen düzeliyor çok şükür tek tedavisi doğumdur. Benim 34 biter bitmez aldılar bebeğimin karın çevresi 1 hafta gerideydi. Hala minik ama ne yoğun bakımda kaldı ne de küvezde. Çok şükür şuanda beşiğinde mışıl mışıl uyuyor. Bir sorun olursa mutlaka sor

MasaAllahhhhh bebeğine kaç kilo doğdu 34. Haftanda canim.

Çok değişik Bi hastalık önce sırtım ağrımaya başladı sonra omuzlarım Bi kaç gün sonra nefes darlığı başladı resmen biri ağzımı burnumu kapatıyor gibi bende öksürük fazla yok boğazda gıcıklanma var sadece

MasaAllahhhhh bebeğine kaç kilo doğdu 34. Haftanda canim.
Teşekkür ederim canım, ultrasonlarda güya 49 cm ve 2400 diyordu ama 43 cm ve 2240 gram doğdu 5 gün yattık hastanede çıkarken 2 kiloya kadar düştü şişi indi, emme refleksi gelişmemişti. Şimdi 17.gündeyiz 2400 olmuş neyseki doğum kilosunu geçtik çok şükür

Oh masaAllah. Mis gibi kokusuna doyulmaz onun.

Sancı falan ne durumda ? Hayırlısıyla gelsin minik kuzu en yakın tarihler sizin sabırsızlıkla bekliyoruz
Sancılar var ama düzenli değil ama gittikçe kuvvetleniyor. Zaten neredeyse sürekli kaskatı. Dün gece de çok kasık ağrım vardı ama tam ayırt edemiyorum bakalım düzenli olmasını bekliyorum artık.

Yaaa 2 cm aciklikla beni birakmamislardi hayirlisiyla al kucagina insallah.
Zaman yaklaştıkça cok daha duygusal oluyorum ya biriniz dogursaniz siz orda ben burda aglayacak moddayim resmen
Ya aynen ben de çok duygusalım. Yeni doğum yapmış bi arkadaş var, rahatsız olmadığını söyleyince bebeğini kucağıma aldım bu çok küçük diye gözlerim doldu

Benimki epiduralli normal doğum olacak inş. 4-6 cm arası açılmada takıyorlar sonra acıyı hissetmiyorsun(tabi az da olsa hissedenler oluyormuş) ıkınma zamanı gelince de seni doktor yönlendiriyor.
Mantikli. Gecen gece bana baktilar ya acilma varmi die oyle derine indi ki daha once hic bir muayenede boyle derine inip rahatsiz oldugumu bilmem mesela. Hic boyle dusunmemistim

Doktor bana da bugün açılma var mı diye muayene yaparken gerçekten baya derine indi çok bastırdı. Öncesinde doğumu tetikleyebilir yine de istiyor musun dedi dedim öyleyse hemen yapın

Gecmis olsun tekrar insallah gecer bir an once. Sormustum sanirim ama sanirim kacirdim, asin var miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…