2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O mantığı ben de çözemedim. Benim hastanemde de normal sezaryenden daha pahalı. Acaba sezaryen planlı, normal ani geliştiği için mi böyle diye düşünüyorum, doktor günün her saatinde geldiği için mi fazladan ödeniyor acaba

Bazı hastanelerde doktor için ekstra ücret talep ediyorlar birde seninkinde istemiyorlar galiba

Peki bisi sorucam doktorunuz gunun her saatinde geliyor ya dogumun en basindan sonuna kadar basinizda mi ? Benim hastanede mesela bahsetmistim cagirinca para veriorsun ekstra 600 tl ve bebegin basi gorunene kadar ebe var basinda bebegin basinin cikmasi icin 600 tl bide

Ya işte bu kısmı acayip saçma değil mi sezeryanda ameliyathaneyi kullanıyorlar serumlar takılıyor anestezi yapılıyor kocaman ekip var kesiyorlar dikiyorlar ama çoğu hastanede daha ucuz aşırı saçma

Ya işte bu kısmı acayip saçma değil mi sezeryanda ameliyathaneyi kullanıyorlar serumlar takılıyor anestezi yapılıyor kocaman ekip var kesiyorlar dikiyorlar ama çoğu hastanede daha ucuz aşırı saçma
Serum vs normal dogumda da var canim hava takiliyor vs vs ama elbette benim mantigimda almiyor sezeryan daha pahali olmali gercektende

İlkinde gece 1de gitmiştim haliyle doktorum falan yoktu hastanede. Ama şansıma benden başka doğum yapan yoktu o gece, bütün ebeler benim başımdaydı. Çok güzel ilgilendiler, nst yapıyorlar arada, kalp atışı kontrol ediyorlar ve sürekli doktorumla iletişim halindeler. Artık açılma 10cm olunca doğumhaneye doktorla beraber girdik, yani sancı aşaması ebelerle ama doğumhanede baştan sona kadar doktorum ve yine ebelerle geçti.

Ben bastan sona dedigim sanci evresiydi aslinda oglumda dogumhaneye cok erken alindim nedenini bilmiyorum hep doktor vardi da ondan sordum

Ben bastan sona dedigim sanci evresiydi aslinda oglumda dogumhaneye cok erken alindim nedenini bilmiyorum hep doktor vardi da ondan sordum
Sancı çekerken doktorun yanında olması önemli mi acaba, hani Allah korusun bebeğin kalp atışları yavaşlar, kakasını yapmıştır vs. gibi ciddi bi durum olsa, doktor sezaryene yetişecek kadar hızlı gelebilir mi. Ben de hep bunu düşünüyorum ama sanırım doktorlar onu da hesaba katarak hareket ediyorlardır. Zaten hastanede bu tür durumlar için muhakakkak nöbetçi doktor vardır.

Yokk tabikide nobetci doktor daima vardir hastanede oyle seyleri dusunme koskoca hastane riske edermi hic hastasini

Yaa bana abartmış gelmişti doktorum gerçekten öyşe normal 4 bin tl nedir off off
Hastanelerin sınıfları oluyor bildiğim kadarıyla, yatak kapasitesi yoğun bakım ve poliklinik durumları flan etkiliyor, emin ol hepsi maksimum fiyat çekiyor bizimkilerin sınıfları sizinkilere göre düşük sanırım, birde benimkinde oda süsleme, doğum fotosu olayları yok hiç, yatak fiyatı dahil mi yoksa yalnız sezeryan mı onuda tam bilemiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…