Kaslarımda aşırı halsizlik ve yorgunluk var sanki.. devamlı uzanır pozisyonda kalmak istiyorum.. niye böyleyim diye panik yapmaya başladım 37nci haftam dolucak 2 gün sonra. Benzerini yaşayan var mı
Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
Ay bebeğe nasıl gelecek o
Amniyosentez kadar yok ki iğnesi bile iğnenin hepsini de sokmuyorsunuz.
Ama karnın acıyorsa bacaktan ve koldan da yapılıyor bildiğim.
Sezeryan olacağım doğum limitim (özel sigorta) 16 bin TL bunun üstünden kaç TL provizyon çıkar kaç TL fark çıkar bilmiyorum ama 20 sinde sorup öğrenirim en azından kıyas yaparız ne rakamlar veriyorlar.
Ay bebeğe nasıl gelecek o
Amniyosentez kadar yok ki iğnesi bile iğnenin hepsini de sokmuyorsunuz.
Ama karnın acıyorsa bacaktan ve koldan da yapılıyor bildiğim.
Hemoroid doğumdan sonra oldu bu hamilelikte şimdi başladı ve inan bana sezeryandan daha zor bir süreç şimdiden ihmal etmemek lazım hormonlarda çok tetikliyor
Gece midir beni hasta eden... Ben miyim hastalanmak icin geceyi bekleyen refluyle basim dertte bu defa rennie içtim soda ictim salatalik yedim ciks kudurdu
Hemoroid doğumdan sonra oldu bu hamilelikte şimdi başladı ve inan bana sezeryandan daha zor bir süreç şimdiden ihmal etmemek lazım hormonlarda çok tetikliyor
Malesef gobekten yapıyorum ben de sag-sol-alt donusumlu. Igne kucuk zatten deri kalınlıgı dusunlurse mumkun degıl benım esım de aynı tedirginlıgı yasıyor ama arastırdım mumkun degıl yazıyor videolar da oyle. Esinle bırlıkte izleyin dde ıcıı rahat etsin bence