2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaslarımda aşırı halsizlik ve yorgunluk var sanki.. devamlı uzanır pozisyonda kalmak istiyorum.. niye böyleyim diye panik yapmaya başladım 37nci haftam dolucak 2 gün sonra. Benzerini yaşayan var mı

Ay Allah korusun.
Eşime diyorum ki ya bebek 31 aralıkta gelmeye kalkarsa ya doktor sarhoş falan gelirse doğuma
2 ocak geçiyor gönlümden

1 Ocak’ta sezaryen olur mu dedim de doktor da dalga geçiyor. Biz de işte içiyoruz falan geliriz ertesi güne akşamdan kalma diye

Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne

Ay bebeğe nasıl gelecek o
Amniyosentez kadar yok ki iğnesi bile iğnenin hepsini de sokmuyorsunuz.
Ama karnın acıyorsa bacaktan ve koldan da yapılıyor bildiğim.

Sezeryan olacağım doğum limitim (özel sigorta) 16 bin TL bunun üstünden kaç TL provizyon çıkar kaç TL fark çıkar bilmiyorum ama 20 sinde sorup öğrenirim en azından kıyas yaparız ne rakamlar veriyorlar.

Ay bebeğe nasıl gelecek o
Amniyosentez kadar yok ki iğnesi bile iğnenin hepsini de sokmuyorsunuz.
Ama karnın acıyorsa bacaktan ve koldan da yapılıyor bildiğim.
Kol bacak da aciyo:) gobegim cok morarinca bikac gun kollardan devam ediyorm sonra yine gobege geciyorm

Hanımlar merhaba kontrolüm vardı bugün 36+3 üm doktor bebeğin suyu azalmış dedi bol su içmek dışında yapacağım bişey varmı havuç suyu diyorlar birde?
Armutta iyi geliyor deveci armutu.
Ya arkadaslar oksapari gobekten yapiyorm mal kocam kizdi bebege gelirmis ya ufacik igne dedm hayir diyo amniyosentezi d3 ordan yapmislardi diye tutturdu nerden yapcam ozaman ya deli mi ne
Doktor bana da göbekten yapabilirsin dedi ben yapmadım da zaten kendim vuramıyorum. Eşim kolumdan vuruyp. Göbekten daha mı az yakıyo?

Böbrek doğum sancısı derken bide hemoroid çıktı bu akşam Allahım sinir geldi artık sinirimden ağlıcam bi doğum yapana kadar bütün organlar koyverdi
Hemoroid doğumdan sonra oldu bu hamilelikte şimdi başladı ve inan bana sezeryandan daha zor bir süreç şimdiden ihmal etmemek lazım hormonlarda çok tetikliyor

Ben hala göbekten yapıyorum bendede var bi korku bebeğe gelirmi diye ama göbek fazla acımıyor ne yapıyım

Kol bacak da aciyo:) gobegim cok morarinca bikac gun kollardan devam ediyorm sonra yine gobege geciyorm
Malesef gobekten yapıyorum ben de sag-sol-alt donusumlu. Igne kucuk zatten deri kalınlıgı dusunlurse mumkun degıl benım esım de aynı tedirginlıgı yasıyor ama arastırdım mumkun degıl yazıyor videolar da oyle. Esinle bırlıkte izleyin dde ıcıı rahat etsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…