2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O kadar etkiliyormu bebeği yaa, benim ilki hiç emmemişti, şimdi kola içemicekmiyiz, ay tüküreyim tek hayalim lohusalıktı, yine diyet
Ye bakayim nohutu lahanayi neler oluuor hayatinda tabi diet gaz yapan seyler yememeliyiz kola zaten basli basina zarar normal onsan gore ama bakma iciyoruz iste. Ben gunde 2 lt flan icerdim dusun bagimliyim resmen ama logusalikta az az zero flan icerim sanirim abartmadan tabi ne bilim haftada 1 bardak mesela o kadarcikta odul olsun wala yasayamam odulsuz

Ben de içiyordum ama abartmadan tabi.
Kimi doktor senin yediğin içtiğinle bebeğin gazının alakası yok diyor. Aslında düşünürsen gaz bizim bağırsaklarımızda olan bir şey yani süte nasıl geçsin

Kanima girme girme girme yok yaaa bi kere kaynanamda nohut yedimde anammm hastaneye gittik o gece gazdan belki denk gelmistir bilemiyorum ama insan tedirgin oluyor hayir yine bize de zarar sirf bebege degil aglio susmuo karni sisio ikinio skilio elin ayagin karisio bu sefer insan kendini ducluyor direk yani ben oyleydim ahh yedimde oldu ahh usuttumde oldu vs vs

Yaa bana fasülye gaz yapıyor bir kere yedim 3-4 gün öldüm dirildim. Şu an nohut dokunmuyor, lohusalıkta öldürür mü

A
Lohusanın yediğinin içtiğinin günahı olmamalı ya
Aynennnn ya az salın bizi sonra dikkat ederiz yine
Yok ben o kadar içemem, haftada 3 bardak anca içerim, ama bazen çok güzel geliyo, onun tadıda başka bişey de yok

Gece olunca benim mide yine coştu garip garip sesler geliyor afedersiniz gaz çıkarıyorum ama ishal çıkmadım dünden sonra acaba neden

Yediğime yiyeceğine pişman oldum diyorsun, benim oğlan emmedi ama o kadar gazlıydı ki kolik yani sürekli ağlıyordu, 3 gün aralıkla yapardı, canımıza okudu,

Boyle boyle birazdan kocalara acik market buldurup kola aldiricaz iyimi
Ahh kolaaa üzümlü kekim kaç aydır içmiyorum kim bilir yarama bastın kız benim gebelikten ziyade böbrekler yüzünden içmemem lazım yasak bak gece gece aklima girdi nefrolog yasakladı kadın doğumcu yasakladı hepsi bir oldular aramıza girdiler

Hee bende doktora dedim icicem canim cok istio tatli gofrette cok istio dayanamiyorum dedim beni endokrine gonderip insuline baglatmakla tehdit etti icmios yemios napalimmm su hani instagramda vs bi cocuk varya acmiii kalimm ben oliyimmi bennn die aglayan kucuk kiz gormussundur illaki kendimi onun gibi hissediom bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…