Googleladim tozundan demliyolar ama nasil suzulur o bilemedim. Tulbent veya cay poseti gibi bisilee oluyoya onlarla belki. Kansizliga da cok iyiymis demir deposu deyollaa
Şehir kaynaklı değişkenlik gösteriyor fiyatlar galiba . Ama normal doğumun sezaryenden pahalı olması çok abes geliyor bana , herşeyi kadın yapıyor nerdeyse sancı çek ıkın bilmem ne yap ama parayı hastane alsın bence üstüne para vermeleri lazım normal doğurdun diye
Peki bisi sorucam doktorunuz gunun her saatinde geliyor ya dogumun en basindan sonuna kadar basinizda mi ? Benim hastanede mesela bahsetmistim cagirinca para veriorsun ekstra 600 tl ve bebegin basi gorunene kadar ebe var basinda bebegin basinin cikmasi icin 600 tl bide
Ya işte bu kısmı acayip saçma değil mi sezeryanda ameliyathaneyi kullanıyorlar serumlar takılıyor anestezi yapılıyor kocaman ekip var kesiyorlar dikiyorlar ama çoğu hastanede daha ucuz aşırı saçma
Her gün ameliyathane ekibi nöbetçi zaten ,sen sezeryan olsan da olmasan da o ekip nöbetini tutuyor .Çoğu hastanede acil durumda yapılacak sezeryan için de kadın doğum doktoru olur .
Normal doğumun yüksek fiyatlı olmasının sebebi doktorun evden gelip doğuma girmesiyle alakalı ,ha doktorunuz hastanedeyken de doğum yapabilirsiniz ama bu da şans artık :) doğumu bebeğin başı gelene kadar ebeler yürütür herşey normal ise doktor en son çıkarmaya gelir ,bu durumda problem olursa zaten nöbetçi doktor müdahale eder kendi doktorunuz gelene kadar .Sezeryanda çoğunlukla planlı sürpriz yaşanmaz pek herşey normal ise .
Hatta bazı hastanelerde saatin bile önemi var mesai saati içindeki fiyat ile akşam 17:00 sonrası fiyat fark ediyor .
Kızlar bende korona oldum Bi haftadır nefes darlığı mahvetti beni sanki biri ağzımı burnumu kapatıyor bugün biraz daha iyiyim 14 gün karantina dayım dün yaptırdım testi anca sancı tutarsa yada bebek hareketinde sıkıntı olursa doktora gidebilirimişim yada görüntülü muayene varmış ekrandan nası muayene edecekse bide ben şikayetim anlatıyorum covit testi yaptırmak istermisiniz diye soruyorlar hastanede istemem desem istediğim gibi dışarı çıkar herkese bulaştırırım nasıl bi sistem anlamadım banada dua edin çabuk atlatalım Bi haftam çok ağır geçti nefes alamıyorum diye ağladım geçen hafta doğum acile gittim bebek iyiydi şükür 34+2 2600 dü kilosu. @Statusahibi rabbim şifa versin kolay atlatalım inşallah