2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tel elimde uyumusum zaten Cis degilde mide yanmasi... Ama bu sefer ben kasindim cocugumun sucu degil o saatteee tost yersen 2 tane boyle kivranirsin

Tost iyi geliyor bana ama yağsız tam buğday ekmeğine yapıyorum . İçinde beyaz peynir
Hamileliğimde resmen tost AŞ erdim. Aç olmasam da yiyorum

Ya işte bu kısmı acayip saçma değil mi sezeryanda ameliyathaneyi kullanıyorlar serumlar takılıyor anestezi yapılıyor kocaman ekip var kesiyorlar dikiyorlar ama çoğu hastanede daha ucuz aşırı saçma

Her gün ameliyathane ekibi nöbetçi zaten ,sen sezeryan olsan da olmasan da o ekip nöbetini tutuyor .Çoğu hastanede acil durumda yapılacak sezeryan için de kadın doğum doktoru olur .

Normal doğumun yüksek fiyatlı olmasının sebebi doktorun evden gelip doğuma girmesiyle alakalı ,ha doktorunuz hastanedeyken de doğum yapabilirsiniz ama bu da şans artık :) doğumu bebeğin başı gelene kadar ebeler yürütür herşey normal ise doktor en son çıkarmaya gelir ,bu durumda problem olursa zaten nöbetçi doktor müdahale eder kendi doktorunuz gelene kadar .Sezeryanda çoğunlukla planlı sürpriz yaşanmaz pek herşey normal ise .

Hatta bazı hastanelerde saatin bile önemi var mesai saati içindeki fiyat ile akşam 17:00 sonrası fiyat fark ediyor .

Çok geçmiş olsun bende akşam acile gittim test verdim bugün öğleden sonra çıkacak sonucum inşallah korona değilimdir bana da dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…