2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla ben vaka olarak gitmiştim kadının 3. Doğumuydu kapıdan girdik kadın kendi kendine doğurdu bize sadece kordonu kesmek kaldı oda beklemişti doğurdu gece biz ambulansla gidene kadar bebiş beklemedi

Stres yok :) Her dogum farkli yahu ilkiyle neden kiyasliyoruz. Bir de kanamasi olmus dikkqte alinmasi gereken bi durum. Doktorlar ates ve kanamagyi her zaman bilmek ister, kotu bisi olmayabilir ama bilmesinde fayda var. Telefonla ulasamadigi icin mecburen gitmeli.

İyide canim benim her dogum ayni sureclerde ilerlemez ilkinde acilmadi diye 2. Sinde de acilmayacak die bir kaide yok elbette herkesin akli kendine yeter o ayri ama surda aylardir munasebetimiz var gercekten bazi anlarda insana kal geliyor ve dusunemiyoruz elimizden gelen dogru bildigimiz konuda desteklemek sadece

Valla ben vaka olarak gitmiştim kadının 3. Doğumuydu kapıdan girdik kadın kendi kendine doğurdu bize sadece kordonu kesmek kaldı oda beklemişti doğurdu gece biz ambulansla gidene kadar bebiş beklemedi
Ayyy bende gordum kadin 2 ikinmada dogurdu toplam 1.5 dk flan surdu

Ben çok yabancı doğum videoları izledim ...herkes son anına kadar evde çekiyor sancılarını kendi rahat ortamında ...bende öyle öğrendim su yada kan gelirse hemen hastaneye kos diye ...bende öyle yaptım su geldi hastaneye gittim ....24 saat beklediler hiç sandım gelmedi ..sonra bir ilaçla doğumu başlattılar ama benimde acilmam olmadı 36 saat aci cektim .şimdi acaba hemen gitmeseydim daha farklı olirmuydu diye düşünüyorum .yani hastane ortami stresli ha bire birileri geliyor muayene ediyor ışıklar sesler ne bilim ...

Sende haklisin ama 1. Dogum olsa kesinlikle haklisin. Herkes kendi tecrubelerinden yararlanarak yorumlasiyor ya zaten

He bende mesela kontrole gitmisken 2 cm acilma var diyip aldilar taktilar suniyi 16 saat gelen giden kontrol etti surekli alttan uzerimden ders bile verildi ogrencilere ama yine kan vs gelse ben yine giderim mesela hemen. Doktordur okumustur sonucta

Ben gitmesin demiyorum kocam gelsin gidicem yazmış ...haklısınız benimde kanım gelse bende hemen giderim belki . Yani yaşamadan birşey yazmak zor

Bak eger suyun gelip evde bekleseydin de sikinti olabilirdi. Cunku su biterse bebek kuruya kaliyor hem riskli hem de normal dogum olamiyor ya da zor oluyor. Iste bak hep bilmedigimiz mevzular aslinda, tamamen benimki de kulaktan dolma fln. Burada hastaneye git dememizin nedeni doktoruna ulasamadi telefonla bilgi veremedi, ne yapacak karar da veremedi o nedenle. Tamamen riski azaltmak icin yoksa belki gercekten gerek yok eve yollayacaklar ama bunu ben, sen, o bilemeyiz. Doktor da bi numarasini vermemis burda bak konu nereye geldi, suclu toktordur burada

He bende mesela kontrole gitmisken 2 cm acilma var diyip aldilar taktilar suniyi 16 saat gelen giden kontrol etti surekli alttan uzerimden ders bile verildi ogrencilere ama yine kan vs gelse ben yine giderim mesela hemen. Doktordur okumustur sonucta
Ben de senin gibiyim ya ben normalde cok sogukkanliyimdr kendi canimin bi degeri yok heyecanlanmam da iste icerde bebegin ne durumda oldugunu bilmedigimden bu durumda temkinli davranirdim.

Bilemedim ya canım sıkıldı. Göbek bölgesi geriden geliyo dedi bu hafta için. Ama sürekli olarak devam ederse sıkıntı galiba.
Öyle olsa doktor bilir heralde ya demi

Sus sus bisey demedm de doktora ben de biraz kizdim ... :)

Walla burda hiçbir doktor numarasını vermiyor açıklama yapmıyor sağlık hizmetleri Türkiye'nin çok gerisinde....hamilelik boyunca 3 ultrason hakkınız var . randevu aliyorsunuz acil birşeye değilse iki ay sonrasına randevu veriyorlar ...Avrupa diye gelismiş sanıyorsunuz ama Türkiye'nin gözünü sevim. ...

pearl jam de mi Avrupada yasiyor acaba

Bende olgunluk var mı bilmiyorum ama aynı hayal kırıklığı bende de oldu hatta iki oglan ne yapacağım nasıl baş edeceğim diye düşünüyorum bazen normalde erkek çocuklarını çok severim 12. Haftada kız tahmininde bulunmuştu bide doktor iyice havaya girdim öyle olunca da biraz kabullenmem gerekti açıkçası birde üzerine herkes üzülme ya 3. Kız olur diye teselli verdikçe daha kötü hissediyorum çok istiyorum bebeğimi gerçekten çok yas yok aralarında hasretle bekliyorum ama bu yani bende de durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…