2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok canım ya gitmedim.Biraz rahat mi davraniyorum bilemedim .Telaş yapmayayım dedim.Takip ediyorum sürekli .Bir şey olursa hemen gideceğim .Sancida artma, şu gelmesi falan.
Sezeryan olacagin icin evet rahat davraniyorsun acilma basladiginda nisan geliyor agri esigin yuksek olabilir hissetmiyor olabilirsin nacizene tabi fikrim gitmen yonunde

pearl jam sen bir süredir kasıklarında ağrı olduğunu söylüyordun ara ara gelen bir ağrı mı yoksa adet gibi gelince sürekli gibi mi? sürekli den kastın yarım saat ağrıyor mesela
Evet gece mesela başlıyor ,birkaç saat sürüyordu .Bir kere sabaha kadar sürmüştü .Az once mesela yuruyemedim kasik ağrısından .Artıyor sanki ,bacağıma falan vuruyor ama.doktorum giderek şiddetlenir geçmez demişti .Dünde sabaha kadar hiç olmadığı kadar kasılma oldu .

Bizim de tam 26 ay olacak aralarında. İki erkek de napsın gecelere akarlar artık

Normal Doğumu beklemiyorsunuz ki, bence doktorunuza bildirin.

Sezeryan olacagin icin evet rahat davraniyorsun acilma basladiginda nisan geliyor agri esigin yuksek olabilir hissetmiyor olabilirsin nacizene tabi fikrim gitmen yonunde
Agri esigimin yüksek olduğu çok doğru .İlk kizimda sancım baya yükselmişti 5 dakikada bire düşmüştü .Ben taş gibi duruyordum. Elim yanar bazen hissetmem .Ben de hep anneme onu diyordum.Agri esigim yüksek sancım gelse de hissetmem diye.O yüzden kendimi dinliyorum sürekli .

yahu o zaman ne duruorsun sennn korkutmiyim diorum demiyorum ama bebek ilerlemeye baslarsa kanalda belli bi noktadan sonra sezeryana donemiyorlar hayati risk olusturuyor ikiniz icinde bilgin olsun allah korusun. Surec sizin icin en guzeli ilerlesin tabi ,

Hadi bu gece dogurda gel saglikla

bende ilki 9:45 te doğurdum ertesi gün 2 de çıktım. ikinci gün zaman geçmemişti.

Ben de sabah 5te doğum yaptım, akşam 7 civarı çıkmıştım yani bir gece yatmadım. Doktor akşam geldi muayene etti iyisin dedi, istersen çıkabilirsin istersen sabaha kadar kalabilirsin demişti, ben çıkmayı tercih etmiştim ama şu anki aklım olsa bir gece daha kalırdım.

Neden
Neden Oyle dusunuyorsun peki ? Eksi yani neydi

Yarın sabah gideyim o zaman ,şimdi telefonla arıyorum ama acmiyorlar .Doktorum da tel vermiyor .

Neden

Neden Oyle dusunuyorsun peki ? Eksi yani neydi

Eksi yanı hadi benim acemiliğim peki annem, kayınvalidem neden böyle yaptı, anlatayım
Akşam 7 gibi eve geldik, ben duşumu aldım güzelce, bebeği beslemeye koyulduk, emmiyor, mama veriyoruz yemiyor, sanki bebeğin hiç emme refleksi yok. Sonra biz google felaket tellalından araştırıyoruz bu bebekte neden emme refleksi yok? Tabi o da bize beyin sapı, soğancığı vs.ne kadar olumsuz durum varsa sıralamış google.
Hoop çocuğu kış günü onca hastalıklı ateşli çocukların arasına çocuk acile götürüyoruz ordaki doktor muayene ediyor, bağırsaklarına bakıyor düğümlenme vs var mı diye bir şey yok diyor, evinize götürün. Doktor diyor ki; bebek doğduğunda ilk yarım saat anne memesiyle buluşamazsa, emme refleksi geçici olarak bir süre yavaşlarmış.
Allahım daha doğum yapalı bir günüm olmamış acillerde geziyoruz
Neyse eve geliyoruz ve bebeğim emmeye başlıyor
Hayır yani zaten sabah hastanedeyken çocuk doktoru gelmişti reflekslerine de bakmıştı bi sıkıntı olsaydı söylerdi herhalde.
İşte bu yüzden pişman oldum çıktığıma, hala hastanede olsaydım ebelerden yardım isteyebilirdik. Zaten acildeki doktor da neden çıktınız en az bir gün kalmalıydınız demişti.

Hafif yan şekilde enjekte edersen daha az acır ve morarmaZ.. Kasa denk gelmemesi için hafif yan yapılması öneriliyor.. Ayrıca iğneyi soktuktan sonra hafif geri çekerek içindeki sıvıyı yavaş yavaş boşaltman gerekiyor..

Valla doktor dik dedi içinde de oyle yazıyordu bende oyle yaptım mosmor oldu bugun hemşire dediğiniz gibi yaptı hiç morarmadı ve canım daha az yandı çok teşekkür ederim

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor şöyle foşşşşuurtttt gibi mi yani tüm külodu kaplıyor mu miktarı nasıl nasıl anlıycaz? (İlk bebem çok belli dimi)
Sadece kilot değil tümüyle bacaklarına kadar çiş yapar gibi ıslanıyorsun canım:)

Benim ikisi de kiz ve en ufak bir hayal kirikligi ve bunu atlatma durumu olmadi. Esim de gercekten cok mutlu kizim kizim.diye karnimda konusup duruyorAma seni anliyorum kiz cocuk sus pus vs olarak annelere daha oyuncak bebek gibi gelir. Ilerde senin de iki guzel gelinin olacak, ogullarinin arkadaslari olacak. Bebis dogdugu an zaten bunlari dusunmeyeceksin bile. Bal oglusunu koklayinca ucup gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…